Eskiden güzeldim ama şu an neden böyleyim?

1 sene öncesinde kendimi çok güzel hissediyordum lise 1 deydim ve resmen her hafta çıkma teklifi geliyordu ( gerçekten abartmıyorum) sonrasında ne oldu bilmiyorum ama tipsizleşmeye başladım ve birden oluyor anlam veremiyorum bazen güzel oluyorum çevremdekilerin tepkileri de bu durumu kanıtlıyor sonra eski halime geri dönüyorum o kadar kötü hissediyorum ki allah beni neden bu şekilde sınıyor ben neden böyleyim bazıları ışık farkı bilmem ne diyecektir ama gerçekten onunla bir ilgisi yok resmen farklı biri oluyorum bunu okuyanlar bu kız ne diyor kafayı mı yemiş of neden okudum bunu diyebilir ama gerçekten bu böyle bunu burada paylaşıyorum umarım beni gerçekten anlayan biri çıkar da bana yardımcı olur diye bazen intihar bile etmek istiyorum ama bir şey olur da ölmezsem sakat kalırsam diyip vazgeçiyorum çocukken şirin bir kızdım ama şu an o halimden eser yok ya aradan tam olarak bir kaç ay geçti ne değişti bu kadar ben gerçekten dayanamıyorum umarım bu kadar yazıyı bıkmadan okuyan biri olur:(
Eskiden güzeldim ama şu an neden böyleyim?