Kocam a şantaj yapıyorlar ne yapabiliriz yardım edin lütfen 😔?

Birileri eşime mesaj atmiş kız olduğunu konuşmak tanışmak istediğini söylemiş, kocamın anlattığına göre, onu işleten bir arkadaşı olabilir diye sohbete güya devam etmiş, kız görüntülü konuşmak istemiş, eşimde arkadaşlarından şupelendiği için bu oyunu surdurmuş, birde anlaşmışlar görüntülü konuşma yı yarı çıplak birşekilde banyoda yapacaklarmış, öylede olmuş kocam telefonu acarken bir arkadaşını bekliyormuş, karşısında gercekten çıplak bir kadın görmüş, kadın göruntuyu hemen kaydedip tahdit e Başlamış, işte benim dediklerimi yapmasan göruntuyu paylaşırım sapık diye seni herkese rezil ederim. Kocamda korkmuş tabi engelemiş hemen kadını. Ama başka numaralardan mesaj atıyor surekli. birde kocamın bir arkadaşına atmişlar o görüntüyü guya, adam da eşimi arayıp bunlar benim de başıma gelmiş TV den aramışlar beni onların dediğini yapmişım kurtulmuşum. Ne istiyorlarsa yap diyor

Güncellemeler
+1 yıl
Ulan insanca yardım etmiyecekseniz dalgada geçmeyin
Güncellemeler
+1 yıl
Adam beni aldatmiş o ortada hayatta beklemediğim biri gercekten öyle cok tertemiz biri nasıl olur aklım almıyor, şu an yalan uyduruyor kandırılmışım falan diyor ama niye yarı cıplak bşrşekilde banyoyda kadına cvb veriyorsun😔
Kocam a şantaj yapıyorlar ne yapabiliriz yardım edin lütfen 😔?