Annenizin babanızın ya da her hangi büyüğünuzn yanında sigara icermisiniz?
Bence sigara ile saygı olmaz.. saygı hal hareket konuşma üslubu ile olur.
Bence sigara ile saygı olmaz.. saygı hal hareket konuşma üslubu ile olur.
Sigaranın saygısı olmaz bende katılıyorum bu söze ama mesela anne ve baba mın yanında hariç abilerimin yanında içerim garip bişey ya nekadar öyle desekte Anne ve babamızın yanında icemeyiz ama bu saygı olayı değil cekiniriz sanırım😄😊😊😊
Saygı saçma bir şey zaten. Biri benden önce doğdu daha çok yaşadı diye neden ona saygı göstermek gereği hissedeyim ki.
Evet içiyorum, sigarayla saygı olmaz. Büyüklere karşı lafınla, sözünle ve hareketlerinle saygını belli edersin. Ha, ' zararlı o yüzden içme ' derler, ona aklım erer.. Fakat kimse ' saygı ' nedenini önüme sunmasın, komik oluyor.
Sigaradan saygi olmaz herkezin yaninda icerim babamin yaninda iceniyorm ama cekiniyorm babam benim sagligim iyi olsn diye ugrasiyor bende kendimi zehirliyor buda onun zoruna gidiyor diye icmiyorm onun yaninda
Cevap
23Cevap
ben sigara kullanmam ama buyuklerin yaninda icebilirsin cunku saygiyla alakasi yok.. hem daha karizmatik olursun haha XD
Evet. Rakının yanında içmeyince rakıya büyük saygısızlık yapılmış olur.
evet içiyorum rahmetlı babanem bıle ılk ogrendıgınde turk kahvesı yapmıstı bana sıgara ıle saygı olmaz
:)) buyukler daha dusuncelı desene kanka ama ben annem ve babamın yanındada ıcıyorum :D
Sigarayla saygı olmaz kötü birşey yapmıyoruz sonuçla kullanlar için bu yemek yemek gibi doğal birşey.
Sigara kullanmiyorum ama saygiyla alakali oldugunu dusunmuyorum. Benim derdim daha cok saglik sigarali ortam faranjitimi ciddi sekilde azdiriyor :(
Anne babasına sahip çıksın onların ahını almasın yeter. Sigara ile saygı basit geliyor ne biliyim daha ona gelene kadar dikkat edilmesi gerekenler var
her ne kadar olmaz desem de, etrafım kan bağı olan 40 yaş üstü insanlarla çevriliyken içmiyorum, içemiyorum.. saygıdan mı, yoksa sigara hakkında felsefi-nasihat-akıl verme içerikli sohbetlerden kaçındığım içinmi tartışılır..
Allah'ın bildiğini kulundan saklamam her Türlü içerim sigarayı ama içki içmem karşılarında...
Babamın yanında tek içmem, kızacagndan filan degılde insan tuhaf his ediyo kendini
Sigara keyif için yapılan bir şey oldugu ıcın yanınızda her haltı yerım der gıbı oluyor fazla hoş değil
arkadaşn açıklamasının yeterli olduğnu düşünüyorum @gksuu
Çikolatayıda karşısına gecip cak cak yiyorsan oda saygısızlık sıgaranın ıcısı ıle cıkolatanın yenıs tarzı aynı mı burada ki mantık onun yaşamışlıgına karşı senın yanında sallamaz tavır sergılemen , kalkar sana o uzatır o zaman içersin sorun yok ama bu yazdıgın ornegın sacmalıgını sende bende bılıyoruz
Bence yok. Cocugum icse doverim. Net! Kendini zehirledigi icin!
Bence de olmaz ve çok büyütülüyor.. Ben de içemiyorum
Bizimkiler hos karsılıyor. yani babamla sorun yok. ama eskiden annem kızardı. seni sigara ile gorunce uzukuyorum derdi. simdi sorun yok alıstılar. eh kac yıl oldu. bence saygısızlık olmaz
valla şahsen ben içemiyorum aile büyüklerimin yanında çekiniyorum nedense . Ayıp ediyormuşum gibi geliyor bana.
Babam hariç herkesin yanında içerim kuş gördüğü yuvayı yapar :) saygıyla alakası yok bence
saygıyla ilgisi yoksa yarın öbür gün patronunun karşısında da içmeyi denesene?
hayallerde yaşıyorsun :)
iyi canım banane. sonuçlarıyla karşılaşacak olan sensin. tecrübeyle öğrenirsin nasılsa.
Olur. Çünkü hiçbir anne baba, evladının bile bile kendisine zarar vermesini istemez. Doğal olarak görmek de istemez.
Günde 2 paket içen birisi olarak asla içmem aile bireyleri yanında. Saygısızlık olmasa bile bizim Türk kültürümüzde böyle bir şeyin yeri yok...
Aile büyüklerinin yanında içmiyorum, illaki az da olsa saygıdan olabilir. En önemlisi hiç içmeyerek saygı göstermek.
Sigaranın saygısı yok elbet ama ailenin yanında içilmesi pek doğru değil
sigara ile de olur dumanı büyüğünün yüzüne mi üflüceksin. başka yere üflerim dersen de aynı ortam da olduğun için yüzüne olarak algılanır.
Aslinda sigarayla dedigin gibi saygisizlik olmaz ama gecmisten bir gelenek gibi buyuklerin yaninda icilmiyor
bence olmalı cunuu buyunude kucunude bılmelısın bı saygı ıcınde olmalıyız bız bu mılletın evladlarıyızz
Ben bir keresinde sigara yakacaktım sonra suratıma tokat gelince vazgeçtim :DD
Sigara kullanmiyorum ama bana da sacma geliyor
Sigaranın saygısı olmaz saygı yüreğinde olmalı!!!
Aynen ;-)
İçilmemeli
sigara içen birisi değilim
Katılıyorum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar