Aile & Toplum Toplum içinde güneş gözlüğü takmaktan çekinir misiniz👓? Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu biraz garip bir soru biliyorum ama galiba bende bir sorun var🥲Güneş gözlüğünü gözüme takmaktan çekiniyorum arkadaşlar😣 Toplum içinde güneş gözlüğü takmaktan çekinir misiniz👓? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Ben takmam gerek yok 0 0 Yorumla
audincewh Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bir sorun yaşamıyorum fakat kapalı bir alana girdikten sonra veya oturduğu yerde hala takanlar biraz garip geliyor. 0 0 Yorumla
Pittsburgh Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Çekinmem daha rahat konuşurum gözlerimle focus oluyorum avantajı çok 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güneş gözlüğünü güneşin olduğu yerlerde tercih ederim. 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çekinmem neyinden çekineyim, gözlüksüz kafamı kaldıramıyorum ben. 0 0 Yorumla
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet genelde odamda takarım ara sıra da mutfakta 0 0 Yorumla
fewobligation Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çekinmem ama halihazırda gözlüklü olduğum için takmayı unutuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben takiyorum cunki bende takıntı var insanların gözlerinin içine içine bakarım ve bu yanlış anlaşılabilir yani tedirgin edici sjksmxkkxk 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. ben toplum içinde gözlük takanlardanım güneş için değil 0 0 Yorumla
33Mustafa Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Araba sürerken takabiliyorum ben de sadece. Biriyle konuşurken falan takamam bir yere girerken 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben sadece duş alırken takıyorum 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok takar geçerim güneşin olduğu her zaman 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Güneş gözümü rahatsız ediyorsa çekinmem. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. çekinmem 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. hayır tabiki 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Biraz evet 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı. Çekinmem 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Asla. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben takmam gerek yok
Bir sorun yaşamıyorum fakat kapalı bir alana girdikten sonra veya oturduğu yerde hala takanlar biraz garip geliyor.
Çekinmem daha rahat konuşurum gözlerimle focus oluyorum avantajı çok
Güneş gözlüğünü güneşin olduğu yerlerde tercih ederim.
Çekinmem neyinden çekineyim, gözlüksüz kafamı kaldıramıyorum ben.
Evet genelde odamda takarım ara sıra da mutfakta
Çekinmem ama halihazırda gözlüklü olduğum için takmayı unutuyorum
Ben takiyorum cunki bende takıntı var insanların gözlerinin içine içine bakarım ve bu yanlış anlaşılabilir yani tedirgin edici sjksmxkkxk
ben toplum içinde gözlük takanlardanım güneş için değil
Araba sürerken takabiliyorum ben de sadece. Biriyle konuşurken falan takamam bir yere girerken
Ben sadece duş alırken takıyorum
Yok takar geçerim güneşin olduğu her zaman
Güneş gözümü rahatsız ediyorsa çekinmem.
Çekinmem 😎
Biraz
çekinmem
Hayır çekinmiyorum.
Yalnız değilmişim
hayır tabiki
Biraz evet
Çekinmem
Asla.