Sonunda duygularımı ifade eden bi tweet buldum. Neden güneş gözlüğü takamadığımın sebebi 😂

Sonunda duygularımı ifade eden bi tweet buldum. Neden güneş gözlüğü takamadığımın sebebi 😂

Gözlüğü çıkarıp dinleme olayı bende de var yıllarca numaralı gözlük kullandım ve yeni çizdirdiğim için ilk defa bu sene güneş gözlüğü kullandım ama aşırı iyi bir şey olmasının yanında aşırı zor bir şey benim için
Bilmiyorum ama psikolojik olarak ne kendimi ne karşımdakini duyamıyorum sanki
Boş ver. Göz kontağı kurmak saygıdan gelir zaten. Biri benimle konuşurken göz kontağı kurmalı şahsen.
Normalde yoktu. Güzel bir üneş gözlüğü aldım üstelik polarize. Normalde gözlerim ağrırdı, güneş gözlüğü şifa gibi geldi çok şükür. Gözlerim artık daha az yoruluyor evden dışarıdayken. Çalıştığım yer de yansımaların ve güneşin bol olduğu bir yer. Tavsiye ederim
Resimdeki gözlüğü almadan önce pek gözlük takmazdım. Yeşil gözlerim var diye ihtiyaç duymazdım 😀
Ama bu kulaklıkla müzik dinleyip Spor yapabildiğim için sürekli takmaya başladım.

Killa mı, kıllı Hakan mı bilmemmm 😀
Ama gelen geçen gelip soruyor gözlüğü. Karizma katıyor bana galiba 🤭🤭
Senin gözlüğünde karizmadır benceee 🙂
Markalıdır kesinn
Güneş gözlüğü takıyorum ama güneş gözlüğünün kanser oluşunu ile ilgisine dair iddialar var. Gözün güneş ışığı ile teması kanseri önlüyormuş ama kesin bir bağlantı değil bu. Bu iddia güneş gözlüğüne mesafeli yaklaşmama neden oldu
Ahahaha, bu tweet tam bir efsane olmuş! 😂 Güneş gözlüğü takmanın böyle bir etkisi var, değil mi? Bir yandan havalı görünüyorsun, diğer yandan kim ne söylüyor, hiçbir şey anlaşılmıyor! Ama cidden, yazın o kavurucu sıcağında ben güneş gözlüklerinden asla vazgeçemem. En iddialı kombinlerin bile tamamlayıcısı oluyor. Kendine uygun bir gözlük bulunca alışkanlık haline gelir, bak benden söylemesi! 😎 Eminim o havayı yakalayınca çıkarmak istemezsin… 🌞
Cevap
63Cevap
Görsel çok iyi 😂😂😂 mimik vs daha iyi görebilmek için yapmış olabilirsin. Ama güneşte de takmadan insan rahat göremiyor. Sanki kör oluyormuşsun gibi
gözlerimi kısmaktan kaz ayaklarım çıkacağına gözlüğü takar algılarımı kaparım diyorum :D çok önemli bir şey varsa gözlüğü çıakrır dinlerim
Arada takıyorum ama normal gözlüklerime kullanmak gözlerime daha iyi geliyor çünkü yapı olarak onlara alıştım
İkisi dereceli olmasına rağmen alıştığım için öyle işte))
Ya takanlar da kendini holywood yildizi sanıyor ya ona cok guluyorum😀
İste aslan kadini 😀😎bak gozluk 😅
Aynen oyle 👀😅
Takıyorum ya. Gözlerimi güneşten kısıp kaz ayaklarımı erkendne çıkartamam
Nadiren kullanıyorum. Fotoğraf çekilirken falan janjanlı oluyor. 😅
Benim de yoktu bir iki yıla kadar güzel bir aksesuar aslında tıpkı kolye, bileklik, küpe, kol saati gibi..
Senin gibi dereceli gözlük kullanıyorum. Miyop var gözlerimde güneşte ve aydınlıkta kararıyor gözlüklerim yeni tasarım çıkmış bu siyaha dönme olayını da düşünebilirsin bak. İlla güneş gözlüğüne gerek yok. Bir delilik yapıp güneş gözlüğü almıştım.
Kadınlara çok yakışıyor güneş gözlüğü bence çok etkileyici duruyor bazı kadınlarda özellikle tatilde çok iş görür.
Aslan kadını taçsız olmaz, olmamalı ahaa 👑
Evet, güneş gözlüğü benim için hem tarz hem de göz sağlığı meselesi. Gözlerimi UV ışınlarından korumak için mutlaka takarım, özellikle yaz aylarında ve dışarıdayken vazgeçilmezim.
Var, yazın gözlüksüz yapamam, kaliteli tek gözlük yeter.. saçma sapan markalardan çeşit olsun diye ucuza gözlük almayın tavsiyem, o rahatsız ediyor olabilir, zarar da verir göze
Kesinlikle var. Onsuz yazı düşünemiyorum. Aslında ilk olarak kardan korumak amacıyla icat edilmiş bir ürünken şu an sadece güneşten korunmak için kullanılıyor olması da can sıkıcı tabi.
Sadece araba kullanırken çok güneş vurursa
Bu nedenle göz kenarlarım kırıştı belki de ondan takıyorlar yüzüm kırışmasın diye
Güneşe alerjim var ama gene de o güneş gözlüğünü takamıyorum ben 😂 başım dönüyor benim gözlük falan takınca
araba kullanırken güvende hissetmiyorum kendimi sırf bu yüzden kahverengi filtresi ayarlanmış gözlük aldım Günışığı etkisi veriyor ama yine takmıyorum
Kullanmıyorum, bir kaç defa denemişliğim var ama rahat edemedim, görüş alanım kısıtlanıyor gibi hissediyorum
Toplamda 28 gözlüğüm var aksesuar çok severim. Kahverengi, bej, leopar desenli, siyah bir çok farklı modelde var takıyorum severek. 💕🌻
Gözlük takarım, güneşe karşı alerjim olduğu gibi sevmediğim kişilere alerjimi de en aza indirgiyor
Güneşte gözlüksüz gezersem kesintisiz iki gün kafa ağrısı çekiyorum o yüzden kapıdan çıktım mi gözüme takarım 😂
Bende sanki görme bozukluğu olan yaşlılar gibi net göremiyorum herşeyi ve tepeden ya da alttan bakıyorum çok komik oluyor
Güneşin yoğun olduğu zamanlarda amacına göre mecbur takıyorum ama yaz kış, kapalı alan demeden takanlar, kafasının üzerinden indirmeyenlere gıcık oluyorum bizim millet herşeyi abartmayi sever. Adı üstünde GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ
Kaliteli bir güneş gözlüğü kullandığımda metroda bile çıkarmıyorum. O kadar rahat ki. Sahte kullandığımda o kadar da rahat değilim.
Elzem olmadığı sürece kullanmıyorum.
Hep bu Matrix'den sonra moda oldu zaten bu güneş gözlükleri.
Yazın güneş gözlüksüz asla dışarı çıkmam, çok sık kullandığım bir şey.
gözlerim bozuk olduğu için dereceli kullanıyorum güneş gözlüğü kullanamıyorum🫤
Güneşe ve toza karşı alerjim var onun için takarım normalde de takmayı severim
Güneş gözlüksüz asla dışarı çıkmam jdkd
Gözlerime çok zararlı
Kazanmak istiyorum ama olmuyor alışmamış. Şeyde durmuyor
Uzun süre gün ışına maruz kalacaksam ancak o zaman takıyorum.
Hiç alışık değilim takınca fazlalık gibi geliyor yakıştığını da hiç düşünmüyorum
Ben seviyorum takıyorum ama çoğunluk kafamda sjsjs
Ebet çünkü yazın her yer aşırı parlıyor ve bende gmremiyorum
Var ve günes varsa asla göremediğimden çıkartmıyorum.
Evet mutlaka takarım, korunaksız gibi hissediyorum güneşin zararlı ışınlarına karşı.
Normal gözlük takıyorum zaten o yeter bana..
Yük olur o yüzden pek gözlük takmayı sevmiyorum. Yerindeyse takabilirim
Yaz kış vücudumun bir organı gibi taşıyorum ben
Evet güneş gözlüğü kullanıyorum çok seviyorum koleksiyonum var
3 boyutlu sinema filminde bile gözlük takamam
Gözlüksüz cikmam ben ama o kadar his duyu kaybı olmasa da bazen arabayı park ederken çıkarıyorum😀😀 özellikle kalabalık ve sıkışıklık varsa
Çakma güneş gözlüğü taktığınız için öyle oluyor, o kadar fukarasınız ki bunun bile farkında değilsiniz 😅
Kışın bile takıyorum o derece 😅
İnsanlarla göz göze gelmemek için taktığım oluyor..
Bende gozluk aliskanligi yok. Takmak istiyorum, yuz modelime ne yakisir diyip deneyince de hicbiri yakismiyor burnum (ne yazikki) kirik oldugu icin.
Bende takmiyordum aşkım ama bir süre takınca gerçekten havan değişiyor gibi ya insanlarin yaklaşımları abladan hanfendiye kayıyor öyle bir etki
hava güneşliyse evet takarım da, kapalı ortamlarda bile güneş takan dahası kışın güneş gözlüğüyle kombin yapan ucubeler var. salın ggleri
Hahah ben de böyleyim ya😂😂
Güneşi takmama alışkanlığım var olur mu 🙄
Niyeee
Güneş gözlüğünü, güneşi egale etmek için kullanmıyor muyuz? E ben onu otomatik yapıyom 🙄
Evet sjsjjs şu an ilişkimiz ciddi boyutlara ulaştı onunla. Sırılsıklam aşık oldum 😂😂
Şey. Aşırı ısındık birbirimize ondan ıslandım sjkdask
Evet var ve sıfır zorlama jcnck normal gözlük gibi
Görseldeki bahane güzel mantıklı aslında
Sevmim ama artık takmam zorunda kaldım ki doktorda tak demişti gittim aldım bir tane ve iyi oluyor gözlerim rahatladı
Ben insana pek yakıştıramıorum çok garip duruyor maalesef.
Güneş gözlüğü kolye ve saat kombine takıntım var 😀
Takıyorum yoksa önümü göremem güneş gözlerimi acıtıyor
Mesleğim gereği güneşli havaların olmazsa olmazı benim için 🙂
Hiç alışkanlığım yoktur. Hatta güneş gözlüğüm bile yok.
Hayır takınca odaklanamıyorum yola önüme veya işime
Yaz kış kullanıyorum okuma gözlüğü gibi kibar olanlardan aldım
neredeyse hic yok gibi, sanki onumu goremiyorum takinca
Var evet seviyorum
Özellikle yolculuklarda
Profilimden alabilirsiniz cevabı 😂😂
Hayır yok. Güneş gözlüğüm de yok zaten.
Kapalı ortamda bile takıyorum 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?