Yeni biriyle tanıştık ve kendisi dünyalar tatlısı biri bir kaç kere buluştuk. Onun hiç daha öncesinde çok kız arkadaşı olmamış. Benim geçmişim kötü olduğu için benle konuşmayı kestim ayrılırken de çok güzel şeyler yazdı bana. çok üzüldüm o giderken. İstediği şey ise biriyle ilk olmakmış. Onun bana bunu dediği gün de babamın annemi aldattığını öğrendik.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Belli ki dürüst birisin, geçmişini diğerleri gibi saklamak yerine hayatındaki insana anlatıyorsun. Bu çok değerli bir şey
Ben de öyle dedim ama kabul etmedi.
Kabul etmek istememesi normal çünkü o da kendi gibi ilk olan birini istiyor. Buna yapılabilecek bir şey yok. Ama hayatına alacağı kadının daha önce diktirip diktirmedini bilemez, herkes dürüst değil. Ne diyeyim onun hayatı
Evet tam olarak ondan bahsediyorum doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar tam olarak öyle ama neyse. Benim için kötü olan şey dün babamın annemi aldattığını öğrendik yemin ediyorum ben kitap yazsam roman çıkar. Hicbir sey demiyorum
Benim hayatımdan da roman çıkar valla dkbdkfnf kötü olmuş üzüldüm, annenin yanında ol ona destek ol başka bir şey düşünme
Kimseyi yargılamak istemiyorum ama geçmişte de bir eliniz ayağınız rahat dursaydı arkadaş hiç düşünmediniz mi bu günlerin geleceğini?
Benim ailemin içine girseydin ne demek istediğini anlardın
İçinde olmasak bile özet geçte biraz empati yapmaya çalışalım
Örneğin erkek arkadaşımla aynı evde yaşamak gibi
Nasıl yani erkek arkadaşınla aynı evde mi yaşadın bu mu sorun
Evet
Bişeyler yaşandı ise evet bu kötü bişey hem neden sizin gibiler temiz insanlara denk geliyor a
Sizin gibiler derken? Siz de sorun mu var ben anlamıyorum temiz ne demek ya ben kötü bir insan değilim ki bu nasıl bir zihniyet ben anlamıyorum niye insanlara katil gözüyle bakıyorsunuz
Kendini geçmişin ile yargılıyorsun ondan sonra kötü değilim diyorsun bunu en iyi sen bilirsin bildiğin temiz temiz demek çocuk ne güzel ilki olmanı istemiş ama sen değilsin demekki yoksa yazmazdin
Kendimi geçmiş ile yargılamak değil beni geçmişim ile yargılıyorlar. Ben hala iyi bir insanım. Cinsellik yaşamak bir insanı kötü yapmaz ki. Pişman mıyım evet pişmanım hatta ona da keşke sen de benim ilkim olsaydın dedim. O da bana ben seni kullanmazdım sana merhem olurdu dedi. Ben birdaha da öyle bir insan bulamam bulsam da o beni istemez zaten. Bana hoşlandığım ilk kızsın dedi kendine çok çekiyorsun ve bu beni ürkütüyor dedi.
Sen kendini kötü görmemiş olabilirsin ama seninle hayatını birleştirmek isteyen ilkinin sen olmasını isteyen bir insan için önceden cinsellik yaşaman çok kötü bir durum yarın birgün önceki adam karşına çıkarsa ne yapacaksın?
Önceki adam karşıma çıkarsa derken
Önce kiminle ilişkiye girdiysen yani
Umrumda degilki bitmiş gitmiş. o temiz dediğin kişi bana okadar güzel dualar etti ki. Çok üzüldüm umarım o da çok mutlu olur özleyeceğim sanırım. İlk defa bu kadar beyefendi biriyle tanıştım
Umarım birlikte olabilirsiniz ne diyeyim kaçırma yani öyle adamları bulmak zordur
Konuşmayı kesti benle. Bende arkasından kosamazdim bitti yani.
Anlıyorum anlıyorum o kadar övdün ki çocuğu arkasından koşmanı bekliyordum
Geçmişini boş ver geleceğe bak hiçbir şey düşünme elalem senin hakkında ne düşünürse düşünsün ya boş ver
cidden beni sevecek bi kız olsun ve sadık olsun geçmişinden pişman olsun, yüzüne vurmam
Geçmişi kötü birisini kimse istemez
Boldan konuşma derim
Saf , masum birini bul bence
O zaten öyle bir insandı. Dünyalar tatlısı biriydii
Ya böyle kadınlar idolüm djdjd geçmişte yemedikleri halt kalmıyor , bad boylarla takılıyorlar sonra saf , masum biriyle evleniyorlar devam girl arkandayım
yav ben sana öyle biriyle mi evlenicem diyorum siz cinsellik yaşayan insanlara ne kadar öfkelisiniz. Ona bakarsan sende beni yargılıyorsun hickimsenin garantisini veremezsin. Ve ben masum biriyle evlenmek istiyorum da demedim. Tanıştığım en beyefendi adamlardan biriydi Bende açık açık geçmişimi anlattım. Ben zaten vicdan yaparım her türlü anlatırım benimle olmak isteyen olur olmayan da yoluna bakiyor
Ben öfkeli değilim ki canım ben de yaşadım bazı şeyler. Demeye çalıştığım böyle yapan kızlar olması. Kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmiyor. Ben temiz bir kız istiyorum sadece
ne kadar kötü olabilir ki
Yaşantı olarak kötü yani
kabul edilebilir şeyler yok mu
Peki tekin bir geçmişim yok işte erkek arkadaşımla aynı evde yaşadık gibi
haa yani sorun eden biri olunca yapacak bir şey olmuyor
Geçmişine bi çizgi çiz yeni sayfa aç
Önemli olan geçmiş değil gelecek
Kötü derken?
ne varki geçmişinde