Kendisi daha önce hiçbir şey yaşamadığı apaçık belli. Geçmişte çok şey yaşadım ve bana güvenmiyor. Bana çoğu kızla konuşuyorum ancak enerjimiz tutmuyor ya da bana yalan söylüyorlar dedi. Peki bende ne buldun dedim. Sende ne bulmadım ki yazdı. Geçmişim kafasını karıştırdığı için birdaha da o yazmadı Bende yazmadım ama ona bağlandım sanırım.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
O zaman yol ver gitsin ona
bitti zaten kestik konuşmayı da ona bağlandım sanirim. Çünkü güzel vakitler geçirdik
Zor olur bu işten hele kendi yaşamadıysa 2 güne bir konusunu acar yediremez kendine patlarsiniz
Konuşmayı kestik Bende o da.
Hayırlısı olsun dostum
Hayırlısı olsun da bazen yazasım geliyor ama zor tutuyorum kendimi o da bıraktı zaten dün bulusmustuk çok üzücü.
Seni geçmişinle yargılıyorsa o adamdan olmaz. Bugün evet der, yarın başka
Ama baya kötü şeyler yaşadım. Olmayacak biliyorum zaten keşke yaşamasaydım diyorum. Keşke ilk onla tanısaydım diyorum ama hayat maalsef ki hayat
Kardeşim, geçmişin senin tercihlerin. Sen kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Bitti zaten buluştuk görüştük 5 saat falan kadar vakit geçirdik ve bitti. Bana yazmıyor Bende yazmıyorum artık
boş ver senin için daha iyisi. Seni sen olduğun iç. in sevsin.
Bilmiyorum ama üzüldüm. Bana çok yanlış gözle bakıldı. Çok kalp kırıcı doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diyorlar gerçekten dogruymuş
boş ver, sana gerçekten ilgi duysa sana odaklanırdı
Haklısın.
Sormam da sakınca yoksa geçmişinde rahatsız oldugu sey neydi
Her şey ve anlatamam. Çoğu şeyden rahatsız ki haklı kendisi hiç yaşamamış
Peki ısrar etmiyorum belki ortalık yerde yazmak istemiyorsundur
Neden geçmişine bakmasin ki saçma bi yorum olmuş ahahödk
@Melezbirkız melezcim sen az önce konuştuğum kızsın. Yengem aldatiliyor dediğin kız değil misin sen? Sen daha bebe olduğun için bir şey yaşamamış olman gayet normal 20 yaşındasın çünkü benim yaşıma gel senin de geçmişin tertemiz olur görürsün. Beni sinirlendirmeyin mesele geçmiş mi? Bitmiş olan şeyler mi sizin zihniyetinizle sizi baş başa bırakıyorum.
2 kere buluştuğu yerden geçmiş rahatsız ediyors defolur gidersin 😂
Dimi? Niye ozaman 2. Kez buluşuyorsun çok kararsız kalmış.
Hayır daha çok yeni yani sen kimsin geçmişim rahatsız ediyormuş. Şutlarım geldiği yere 😅
Birisi de yazmış ki gerçekten millet kafayı yemiş. Kızın biri diyorki senin geçmişin kötü sen bu kafayla nasıl anne olucaksın, okadar şey yaşa yaşa sadık mi oluyorsunuz hayır yazmış. Sonra da demiski benim geçmişim temiz çocuğun instagramini ver ben konuşayım.
Aşağıda kızla tartıştım Allah aşkına bir bak
Offh ne kadar saçmalamışlar 😅
Hâla bana instagramini ver diyor çocuğun shxbsjxhxhsjxjxxjjxhx
Ver bakim ne yapcak :D
O ilişki olmaz ki. Çocuk doğrusunu yapmış yazmamış. Deşeleme sen de
Hahaha bi zahmet çocuktan ayril geçmişi temiz anlaşilan senin kirli ayrica devam edersen ilerde bunu yüzüne vurur her kavgada
Benim de geçmişim temiz çocuğun instasini verir misin acep
Aynen veririm ahxbejdjx kahkaha atıyorum
Nasıl bir zihniyet bu ya. Geçmişim temiz ver ben konuşayım kızım kaçıncı yüzyıldasın. Geçmişi temiz nedir? Herkes aynı şartlar da mı doğup büyüyor utanmadan bir de çocuğun inatagram hesabını istiyor çocuk benden hoşlanmış sence seni mi arıyor? Senin geçmişin temiz de ne olmuş gelmiş benden instagram hesabını istiyor ne bu açlık hem? Nas bri zihniyet anlamıyorum ki
Zösksldkld
e çocuk hakli yani kendi gibi birini ariyordur geçmişin doluysa seni napsin neyse ztn ayrilmişsiniz bence iyi de olmuş sürekli yüzüne vurardi çünkü her tartişmada
Anlamiyorum ben sizin gibi kizlari doğru kişiyi beklemiyorsunuz ordan oraya atliyorsunuz🤮🤮🤮 sonra doğru kişi gelince sizi reddediyor
Geçmişin doluysa seni napsın xd. Kanka seni alıp napıcak ki ful insanları yargılamadan sana anca plaket takar. İnsanların geçmişiyle insanların iyi kalpli olduğunu bilemezsiniz. Kimse senin geçmişin iyi diye sana %100 iyi garantisi veremez ya da benim geçmişim kötü diye bana %100 kötü garantisi veremez. Önce o zihniyetini değiştir. Bir değiştirin...
Niyeyse o doğru kişi de seni bulamamış. Beni bulmuş demek ki kalbinde kötülük var.
Ahahahahslkslsld demekki o doğru kişi değilmiş baksana ayrildiniz
Ben sana kötü demedim ztn geçmişin kötüymüş altta da yazmişsin …. Senin gibi kizlar ilerde bide anne olacak düşünsene geçmişin bu kadar doluyken birine sadik kalma ihtimaliniz daha düşük olur neyse iyi günler
Sen peki bu zihniyetle çocuğunu nasıl yetiştiriceksin Bende onu merak ediyorum? Ne geçmişi ne anlatıyorsun sen? Herkes anadan doğma iyi şartlarda mi doğuyor ne biliyorsun kimin ne yaşadığını? Sen bırak beni annelik durumumu, üstelik bir de sadık kalma durumumu sorgulama hakkın dahi olamaz. Sizin gibi kızlar dediğin ne oluyor tam olarak? Tam olarak karşılığı ne bunun? Gelmiş bana çocuğun instagramini istiyor bir de sizin gibi kızlar nasıl sadık kalma ihtimali düşük diyor? Nerden biliyorsun? Ayrıca sen temizim adı altında zihniyetinin ne kadar kötü olduğunu da bu derece belli etme. Ayağına taş gelmesin kınama senin de başına gelmesin. Şimdi size kolay gelsin o boş beleş temiz sandığınız bedeniniz ve zihniyetinizle anne olabilirsiniz madalya kazandınız.
Bırak konuşmayın bence kafanızda acaba keşke hep soru işareti olacağına hiç olmasın daha iyi
Sana guvenmiyorsa ozaman uzatma ve ayrıl. İlk tartışmada suratına eskileri vurur olmaz olamaz
Konuşmayı kestik zaten
Kendin gibi birini bul kimse istemez gerçi bakır olmayan erkekler bile istemez
Allah Allah dhhxshhzhdd ben onları ister miyim acaba
O halde geniş birini bulman lazım
Birini aramıyorum
Bende biliyorum
Seni gecnmisinnde nolduki. Tecavuz falanmi
Ne gibi şeyler var geçmişinde