Ona tekrar nasıl güvenebilirim?

merhaba, nişanlımla tesadüfen tanıştık ve kısa zaman içinde ona inanıp evlenmeye karar verdik. onu şimdiye kadar çıktığım kızlardan ayrcikalıklı gördüm, insanlara zor güvenen biriyim ama ona çok güvendim.. bana soğuk ve ilgisiz davranıyordu, sorduğumda telaşım o an diniyordu ve rahatlıyordum. birgün yine şüphe oluştu ve şifrelerini istedim. internetteki eski konuşmaları yazışmaları duruyordu, içlerinde birkaç erkekle yazıştığını gördüm ama içerik kötü değildi. sadece birkaç duygusal paylaşımda bulunmuş bazı erkekler. nişanlım bunları sildiğini sanıyormuş ama arşive eklenmiş bende buldum. kavga ettik, özür diledi utandığını söyledi. sonra ertesi gün geçmiş aramalarında eski sevgilisinin ismini aradığını gördüm. beynimden vurulmuşa döndüm. beni aldattığını düşünüyorum. ona çok güvenmiştim. bana beni sevdiğini söylüyor ama neden bir başkasının ismini arıyor hala, anlamıyorum. sizce bunun sebebi nedir? neden bir insan tekrar geriye dönüp bakar, neden ilişki içindeyken eski sevgilisinin ismini arar? sorun bende mi? yoksa nişanlım hala onu seviyor olabilirmi?
Ona tekrar nasıl güvenebilirim?