Kendince bir kıskançlık yapıyor bir bakıyorsun (son zamanlarda) gece gündüz hep wp ta çevrimiçi. Ama karşımdaki adamın ruh hali git gelli. Bir şeyleri düzeltmek için çabası yok. Ben çocuğum için bitirmek istemiyorum aslında saplantılı bir hale dönüştüm ama her şeyde fazla gururumu kırıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Mesela whatsappta bir kendi fotosunu koyuyor bir çocuğun falan neye göre ne yapıyor çözemedim. Bana akıl verin lütfen?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin yapman gereken. Umursamamaya başlamak. Takmayacaksın. Senden başka kimse önemli değil. Evet çocuğun var ama kendini de düşün be yavrum. Sende bir insansın seninde gururun var. Sana öyle davranmasına izin verme kendine gel.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama şu an muhtaç bir durumda olduğum için bu kadar takıyorum zaten
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk için diye diye nereye kadar sürükleyeceksin bu durumu, çocuk zaten mutlu hayatına şu anda devam ediyor ve siz zaten ayrı evlerdesiniz, zaten bitmiş evlilik çocuk sonuclarıni yaşıyor. Sadece kağıt üzerinde nereye kadar tutacaksın ve neden, ne değişecek hiçbir şey. Ayrıca bir çocuğu bir kendini koymasını da niye dert ediyorsun ne halt yerse yesin sen bunları düşünmek yerine yola çık, ne yapacağını nasıl yapacağını düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın çok da doğru söylüyorsun ama bir anda kesip atamıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılZaten bir anda olmaz sen acele etsem mahkemeler etmiyor bu yüzden bir an evvel yola çık
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu şu an yaşiyorum hatta bir an soruyu ben mi sordum dedim. Aynı şekilde ortada sebepler yokken eşim boşanma peşinde dengesiz ruh hali facebook evli yazısını kaldırmalar tek fotoğraf koymalar telefondan ismimi sadece Eşim diye kaydetmeler ben halen uğraşıyorum bir umut varsa diye yedi senemiz boşa gitmesin diye.
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğmeyecek adamlara ömrümüz heba ediyoruz işte bu da bizim ayıbımız
Cevap sahibi+1 yılHaklısın belki de öyle
- +1 yıl
Sizin de evlilik bitmiş. Muhtemelen çalışmıyorsunuz. Çocuk var mı
Cevap sahibi+1 yılBen şu an sadece kendimi akışa bıraktım ve çalışıyorum bir tane de evladım var
- +1 yıl
Çalışıyorsan kendi ayakların üstünde durabilirsin. Ev tut çocuk da büyümüş sorun olmaz. Ama düşük ücretle çalışıyorsan geçinmen zor tabii
Cevap sahibi+1 yılBakacağız artık kiralar çok yüksek ne yapabilirim bilmiyorum şu an kira vermiyoruz
- +1 yıl
Hangi şehirdesin
Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. Sebepler sadece buysa boşanman saçma olur. Her evlilikte gel gitler durumları oluyor
053 Yorumla
Soran+1 yılBaşlangıç durumu evi terk etmesi ve ailesinin dolduruşuna gelmesi aylardır başka şehirlerdeydik şimdi aynı şehirdeyiz ama pek de umrunda değil
Soran+1 yılGörüşelim dedim işten izin alamam ben sana haber veririm dedi ama herkese bol bol vakti varken ben de buna sinir oldum saydım sövdüm konuşma bitti o da canın cehenneme falan dedi
Soran+1 yılBen seni istemiyorum sevmiyorum diye gitti. Sonra ben özür bile diledim çocuğumla başka bir şehirde tek kalıyorum diye kabul etmedi. Biraz zaman geçti ben hep koştum sen değişmezsin ben değişmem en iyisi bitmesi vs dedi. Sonraki aşama yüzyüze konuşuruz oldu o da bu şekilde oldu. Benim oraya gelmemi bekleme falan filan. Son zamanlarda mesela sürekli whatsappta çevrimiçi gelmeden önce görüşürüz falan yapıyordu şu an umrunda bile değil diye düşünüyorum. Artık bir başkasının başkalarının olduğundan şüpheleniyorum ve ailesi de inanılmaz dolduruyor zaten onlar ne derse onu yaşıyoruz işte
Soran+1 yılEvet işte gelmiyor. Sonra da çocuk babasıyla görüşmek istemedi. Aslında özlüyor biliyorum ama hayır ben onu sevmiyorum bana yalan söyledi diyor 5 yaşında ama en azından benden akıllı.
Soran+1 yılHayatta herkes aynı değil işte maalesef ben de çocuğum için böyle düşünüyorum ama ne çocuğu kullanıyor olmam kaldı ne gurursuzluğum
Soran+1 yılSaçma bir saplantım var ama gözden kaçırdığım zaten 1 yıldır tek olduğumu ve öncesinde de çokta birlikte olmadığımı biliyorum. Ama çocuğumdan bir yıl daha ayrı geçirmek istemiyorum bu yüzden yalvardım resmen ama bu karşımdakine ancak oh olsun dedirtiyor. Bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum artık
Soran+1 yılSırf korkumu bastırıp direksiyon başına oturdum çocuğum için. Okul kayıt dönemi başlayacak ve saatlerimizin uyduğu bir okul vardı adres güncellemesinden dolayı yedeğe düştük bunu şimdi öğrendim ve artık hayata dair umutlarım tükeniyor
Soran+1 yılYaşadığım şehirde yok memleketimde var o da çok zorluyor geçen yılı öyle idare ettik ama benim ruh halim çöktü gitti
Soran+1 yılO kesin. Sorumluluk almak istemiyor oldum olası bundan kaçan bir tipti gördüm ama çok geç oldu. Egoist olup onu ezdiğimi ima etti kendisi sanal kumar aleminde kaybolup her şeyi çözmeme rağmen taşındım diye ben günah keçisi ilan edildim. Tek başına yap o zaman dedi ve gitti. Böyle mantıklı düşününce kendime yaptığım en büyük saygısızlık hayatta çekilecek bir tip değil ama ben çocuğum için diye sabredikçe kendini hint kumaşı sandı kendince beni cezalandırıyor. Her türlü ithama açık o olmazsa yaşayamazmışım noktasına getirildim.
Soran+1 yılBunu da yapamıyorum saçma sapan bir yerdeyim hala mal gibi adamın whatsappını takip ediyorum kendime kendimden daha büyük kötülüğü kimse yapmıyor
Soran+1 yılSevgi bu değil ya bu olmamalı bu ancak bir saplantı sağlıksız bir bağımlılık olabilir. Sorun tamamen benimle alakalı aslında.
Soran+1 yılSorun tam olarak burada buna değer görülmüyorum ki işte
Soran+1 yılHayır 8-9 aydır durum bu
Soran+1 yılBiraz kalın kafalılıktan bir de aynı şehirde yeniden olursak her şey düzelirmiş gibi geldi işte
Soran+1 yılHayır her yaz olduğu gibi yeniden doldurdu ve daha da acımasız oldu daha çok gözden çıkardı
Soran+1 yılMevcut durumun sebebi ailesi zaten. Başta olabilir diye düşündüğüm şeyin bu kadar büyük patlayabileceğini düşünemedim. Başından yanlış bir yol seçtim maalesef. Hem kendime hem çocuğuma haksızlık yaptım bu yüzden sanırm bu yanlışa sıkı sıkıya sarılma sebebim. Bir de bir süreliğine mecburiyet durumu var tabii
Soran+1 yılİma ettiğin şey ne bilemiyorum ama elbette kimse durduk yere bir şeyler yapmıyor. Her şey blörfle başladı biraz ya aslında gerçekten uzun bir hikaye nereden anlatayım bilmiyorum
Soran+1 yılAma ben de o kadar da kötü değildir ya demek isterdim keşke olabilseydi. Ben evin büyümeyen çocuğuyla evlendim. Sorumluluk bilinçlerimiz taban tabana zıttı ve yorduk bir çok şeyi tükettik. Hatta sevildiğimi hiç düşünmedim. Nereden tutsam elimde kalıyor işte
Soran+1 yılFarklı şehirlerdeyiz ve burası bizim memleketimiz tayinden dolayı beraber gitmiştik sonra o buraya kaçtı ve oraya dönmeyeceğini söyledi
Soran+1 yılÖyle tek bir ev falan da yok gelen ailesinin yanında kalıyor düzeni oldu. O evden sadece kıyafetlerini aldı çıktı. İşin aslı gideceğim gideceğim diyip durdu eşya topladı iş yerinde yattı bilmem ne. En sonunda ben her şeyini kapının önüne koydum sanırım bunu beklemiyormuştu ama tavrı çok ciddiydi. Öylece kendince yemin etti sanırım. Düzelmeyeceğine değişmeyeceğine ikimiz de inandık. Ben çağırdım gel konuşalım diye bunu bile yaptım ama ben oraya gelemem sen buraya gelince konuşuruz dedi ve en son ayağına çağırıyordu çocuğumla ben de görmek isteyen kendi gelir görür dedim. Gün içinde okulla alakalı arayacaktı aramadı bile. Uzak bir tanıdığı sanırım şehir dışında cenazesi varmıştı bundan da olabilir bilmiyorum. Artık doğru ne bunu da bilmiyorum
Soran+1 yılEvet ben gittim ama sonunda inada bağlanıyor bu da bir gerçek ama karşımdaki adam bana seni istemiyorum sevmiyorum dedi kulağım bunu duydu ve affedemiyorum. İşin daha kötü tarafı ben gittikçe kendini vazgeçilmez sanıyor ve tamamen acımasız davranıyor
Soran+1 yılBenim ittirmeme gerek kalmadan bir kez içten gönül almak istesin. Bitecekse bitsin bir gün ama bu yıl değil ben de bu şehre geldiğimde çocuğumla tek başıma kalmadığımda bitsin
Soran+1 yılBir gün biteceğini düşünüyorum çünkü böyle evlilik olmaz çünkü ben bu evliliğin içinde de mutsuzdum. Çocuğum içindi en büyük avuntum ee tabi bir de alışkanlıklarımız işte.
Soran+1 yılİçten içe istemesem de affederdim sanırım
Soran+1 yılHaklısın ama öyle diyincede bir kabul edemiyor gibiyim işte ama yolun sonu dediğin gibi net. Teşekkür ederim bu kadar sabırla dinlediğin için
Soran+1 yılAmin inşallah 🙏 güzel dileklerin için teşekkür ederim umarım sende gönlünce güzel bir hayat sürersin. Bütün çabam ve vicdanım çocuğum için zaten.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah canım ya, bu gerçekten çok zor bir durum. Özellikle çocuk söz konusu olunca işler daha da karmaşıklaşıyor 😔. Ama önce bir kendine odaklan derim. Ne istediğini belirle ve ona göre hareket et. Eğer eşinin bu tutarsız davranışları seni daha da yoruyorsa, belki biraz mesafe koymak iyi olabilir. Kendine ve çocuğuna olan sevgin her şeyden önemli unutma 💕. Matmazel aşk kadını olarak söylüyorum, her zaman kendi mutluluğunu ve huzurunu ön planda tutmalısın. Kendine güven, seni çok seviyoruz buradaki topluluk olarak da arkanızdayız. Eğer konuşmak istersen, hep buradayız!
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
21Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanın direk.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılErkek çocuk ruhlu olunca böyle durumlar la karşılaşmak artık normal hale geldi. Efemine tarafı ağır basıyor desek yeridir aslında. Kendi kararlarını kendisi veremez halde belliki akıl hocaları var Senin yapman gereken daha doğrusu düşünmen gereken ayrıldıktan sonra geçimi nasıl sağlarım planlama olmalı. Kafan da bitmiş zaten anladığım kadarıyla Bu halde çocuk yetiştirmektense hiç değilse huzurlu ortamda yetiştir daha iyi
13 Yorumla
Soran+1 yılAmacım bir yıl idare etmek ama o bunu onu kullanmam olarak görüyor ve ben sırf bu yüzden gittiğim için kendini hint kumaşı sanıyor tamamen acımasızca davranıyor işte
- +1 yıl
Bir an önce planlama yap ve ayrıl Her gün ölmekten de bir gün ölmek daha iyi Bol şanslar
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmursama. Bosanma konusunu dusunuyordur cunku eger calismiyorsan nafaka verecek, ev varsa mecbur mahkeme o evi de buyuk ihtimal sen ve cocuguna birakacak. Artik erkekler nafaka ve mal mulkunu vermemek icin bosanmak istemiyor. Ayri yasayip evli olan kisiler taniyorum sebebi de bu. Bir kadin tanidigim, nafaka vermesin ben çalışırım ama evi biraksin.
Bu devirde coluk cocukla hem kira odeyip hemde 3 cocuk ve ben 4 kisinin bogazina yetisemem diyor. Ama adam evi birakmak istemediğinden kagit ustunde evlilik devam ediyor. Adam arada gelip gidiyor, annesinde kaliyor. Kadin artik bosanmak istedigi icin tamam evde senin ustune kalsin ama biz cocuklarla kalalım demisti en son. Sonra ne oldu bilemiyorum gorusemedik.
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim öyle ortak bir evimiz vs ya da onun aldığı bir şeyim yok. Etrafındakiler ne derse ona göre şekillendiğini düşünüyorum artık.
Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Beni yanlış anlama kardeş seni çok iyi anlıyorum , fakat buradaki ergen evliliğin ne anlama geldiğini bilmeyen , bu ağırlığı anlamayanlardan akıl alınmaz. Sen doğru yoldasın doğru yapıyorsun fikir almaya ihtiyacın da yok ama gel sana bir kaç bişey anlatim eğer istiyorsan
10 Yorumla
+1 yılKlasik erkek resmen. Anlaşmazlık oldu mu sağa sola iş atmaya başlıyor bir saniye bile karısız kalmak istemiyor
10 YorumlaÇocuğa daha kötülük gibi bir şey aslında. Rvdr kavga gürültü varsa bu daha köyü
10 Yorumla
+1 yılOturup açık açık konuşamanız gerek bu sorunları
10 Yorumla
+1 yılSiz okeye dönüyorsunuz. Çalışıyorsan ayrılmayı düşünebilirsin. Ama çocuğun için böyle devam ettirebilirsiniz de. Eşin muhtemelen cinsellik olarak kendini doyuruyor. Sen de bu konuda isteksizsen aseksüel devam edebileceksen sorun yok bence
00 Yorumla
+1 yılCift terapistine git buradan bir sonuc elde edemezsin
13 Yorumla
Soran+1 yılÖnce bunu karşındakinin kabul etmesi gerekiyor
- +1 yıl
Caba sarfetmiyorsa o kararini vermis senin cabana layik degil
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBu gibi durumlarda karsilikli Konuşmak çözüm için en iyisi.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama konuşabilmek işte
- +1 yıl
Problemin temel sebebi nedir
Soran+1 yılHayata bakış açımız bile başka en baştaki sorun bu mesela
Sen. Bilirsin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah
Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Sizin sevginiz aşkınız saygınız bitmiş boşanın bir an önce
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de boğa burcu biriyle 21 sene geçirdim düzelmiyorlar o yüzden Yol yakınken kendi hayatını yeniden kur derim... ne kadar erken kendin için bir şeyler yapmaya başlarsan her şey o kadar güzel olur önce kendine değer vermeyi öğrenmen lazım sevmeye kendinden başlaman lazım İnan o zaman her şey daha güzel olacak
05 Yorumla- +1 yıl
mantıklı bir yorum geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏 evet kesinlikle gram iyiye gitmiyorlar. Umarım ben de çok geç olmadan yapabilirim ki zaten başka çarem de yok çekiştirip duran benim
- +1 yıl
yani zor işin sanırım umarım çözülür
Cevap sahibi+1 yılBence de ne kadar erken hareket ederseniz sizin için o kadar iyi olur gerçekten
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsıl çocuğun için bitirmelisin. Böyle bi babasının olması onun psikolojisini daha çok bozar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Adını koyun ve boşanın. Net vw kesin bir karar olsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin cahil eğitim seviyesi düşük sosyokültürel ortamı vasat bir yerde büyümüştür
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef doğru
Çocuk engel değil mutlu değilsen daha mutsuz olmana gerek yok
10 Yorumla
+1 yılSen onu seviyormusun hala sen düzeltmeye çalış konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgi mi bilmiyorum ama çocuğum için çok uğraştım aslında ve yoruldum sürekli peşinden koşmaktan
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlişki koçu ihtiyacınız
10 Yorumla
+1 yılaşık mısın hala
113 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil de bağımlılık denilebilir
- +1 yıl
ayrı evlerde misiniz şu an
Soran+1 yılEvet aylardır
- +1 yıl
başka birileri var mi
Soran+1 yılBunu bilmiyorum işte son zamanlarda hiç huyu olmamasına rağmen sürekli whatsappta çevrimiçi bu da biri olduğunu düşündürtüyor artık
- +1 yıl
olabilir valla o yüzden bence boşanma işlemlerini hızlandırmak gerekli. senin açından birisi var mı
Soran+1 yılHayır adama saplantı geliştirdim diyorum işte. Ama resmi olarak evli ve profilinde çocuğunun fotoğrafı var bu şekilde birisi kabul edebilir mi bu da tuhaf geliyor
- +1 yıl
belki boşandım bu da çocuğum bak ne kadar sevgi doluyum imajı yaratıyor
Soran+1 yılBilemiyorum belki de
- +1 yıl
orada mısın
- +1 yıl
kank ne fırsatcısınız he😃
- +1 yıl
öyleyim
- +1 yıl
naber
+1 yılE davayı sen aç da bir g-t olsun kdhddhdjdb
02 Yorumla
Soran+1 yılGünün sonunda bunu yapacağım
- +1 yıl
İnş keenks
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Ben yardımcı olurum sana
00 Yorumla
+1 yılboşanma davasını sen aç
00 Yorumla
+1 yılSen aç davayı o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılruh hali bozuk insanla zor. burcu ne
02 Yorumla
Soran+1 yılBoğa
Cevap sahibi+1 yılanladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşasın Allah'ın adaleti.
00 YorumlaKonuşmuyor musunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılGerektikçe
Soran+1 yılOlabilir diye düşünüyorum
Boşanma bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk kaç yaşında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerelisin
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Aylardır ayrıyız, boşanma kelimesi hep var ama faaliyet yok. Gelgitli bir durum var, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler