Aile & Toplum 3 ay Jet hızıyla evlenmek için tesirli bir dua var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hemen hop yıldırım aşkı, yıldırım nikahı olduracak dualar var mı? Güncellemeler3 ay Sen benim okyanusun dibinde bir istiridyenin ağzında bulduğum inci tanesi gibi birşeysin Sen Sen senn Jet hızıyla evlenmek için tesirli bir dua var mı? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KalbeDokundum Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% 3 ay Fikirin şimdi evlenme niyetine hopp diye gelmiş tam işler ilerlemisken fikrin şıp diye donerseee sjssjzj 0 5 Yorumla Soran 3 ay Evlendikten sonra fikrim şıp diye değişmez değişemez Yorumla KalbeDokundum 3 ay Bilemeyiz ki , hadi değişti de netcen o zmn sjsjdj Yorumla Soran 3 ay O zaman hop diye bırakırım Yorumla Soran 3 ay Bosanirim Yorumla KalbeDokundum 3 ay Heh oldu öğle şıp diye evlenip hop diye bosarsin dididjdjdi Yorumla
Hakan5581 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 95% 3 ay Aile & Toplum konusunda 460 cevap paylaştı. her şey çok çabuk olursa çok da sıkıntılar olur bu işler aceleye gelmez öyle hop diye. 0 2 Yorumla Soran 3 ay her şey hop diye olsun istiyorum Yorumla Hakan5581 3 ay Fantazin bu yani 😂 Yorumla
içmimar_06 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Var evet buraya yazman yeterli mutlaka evlenen biri çıkar 0 2 Yorumla Soran 3 ay Çıkti bile hemde hop diye Yorumla içmimar_06 3 ay Allah Allah baya şanslısın o zaman Yorumla
Hesapsız_Duygular Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Bir işin olacak birde ciddi niyeti olan erkek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Yıldırım gibi geldim saniyede 0 58 Yorumla Soran 3 ay Tamamdir bende şıp diye kabul ediyorum Yorumla Cevap sahibi 3 ay Dogru bir secim yaptin benden iyisini ben bile bulamazdim Yorumla Soran 3 ay Zeki kızım ben yanlış seçim yapmam Yorumla Cevap sahibi 3 ay 12 den vurdun beni sniper mısın mübarek Yorumla Soran 3 ay Kalbini çaldım ha ha haaa Yorumla Cevap sahibi 3 ay Al senin olsun kız sana fedaaa olsun fedaaaaaa Yorumla Soran 3 ay Ne zaman yıldırım nikahı kiyacagiz Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ne zaman istersen al kacir beni vur daglara taşlara Yorumla Soran 3 ay Bundan sonra ya benimsin ya da kara torpağin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Allahım Şu an cok mutluyum tıpkı Türk filmlerindeki gibi eve alkollu gelip arada dovebilirsin de beni 😂😎 Yorumla Soran 3 ay Sana kıyamam sen benim nazlı yarimsin 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Allahım bu nasıl bir sevgidir yarabbi aradigim aşkı buldum sonunda amin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Niye yazmiyosun bittimi aşkımız 😭 Yorumla Soran 3 ay Aşkımız bitemez... bayrama misafir geldi de onları göndereyim aşkımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz 😂 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Oley oley oley yuppi yuppi yuppi ❤️ Yorumla Soran 3 ay Hayatimin anlami burdamisin ben geldim Yorumla Cevap sahibi 3 ay Burdayim tabiki sen gelirsinde ben gelmezmiyim Yorumla Soran 3 ay Ya ben sana ölürüm ölürüm ölürüm Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bende sana kız ama ben seninle. bir ömür yasamak istiyorum olmek icin henuz erken yeni kavustum sana bebeeem Yorumla Soran 3 ay Hayatim o mecazi anlamda kurulmuş bir söz sadece.. senin aşkın beni sonsuz ölümsüz yapar oysa Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kalbimi bıraktım resmen o sozune fethettin gız beni ☺️🥰 Yorumla Soran 3 ay Sen benim için okyanusun dibinde bulduğum inci tanesi gibisin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sen de benim için öylesin bitanem sozlerinle büyülüyorsun beni Yorumla Soran 3 ay Ah daha ne sözlerim var ama aşkını anlatmaya sözler bile kifayetsiz kalıyor Yorumla Cevap sahibi 3 ay Aşkımız kiyafetsiz kalmasin askim giydir aşkımızı ne güzel sözlerin var senin öyle Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kurban olurum giz sana Yorumla Soran 3 ay Bütün sözler, şiirler, şarkılar feda olsun 😂 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Olsun be ya yerim seni herseyi feda ediyosun bana Yorumla Soran 3 ay Tabiki feda olsun hersey sana da uykumu feda etmesem aşkımız biter mi? Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bitmez aşkımız ama uyaninca geri gelcen mi? Yorumla Soran 3 ay Tabiki geleceğim.. benim sana olan aşkım pazara kadar değil mezara kadar & Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kalbimi ellerine bırakıyorum brn seninim artık iyi gecelrr sevdiğim Yorumla Soran 3 ay İyi geceler sevdiğim 🥰 Yorumla Cevap sahibi 3 ay 🥰😘 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Günaydın bebeemm Yorumla Soran 3 ay Günaydın hayatımın anlamı... dün sana diye yazdığım cümleyi yanlışlıkla güncel duruma yazmişim fark ettin mi 😂 aşkın beni ne hallere koymuş gör.. Yorumla Cevap sahibi 3 ay Farkettim tabi bende aşkını daglara taslara yaziyor sevdigim haykırıyor aşkını dedim Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kuzum nereye gittin nerdesin koyma beni tek başıma susma konus benimleee Yorumla Soran 3 ay Seni ihmal ettiğim için affet beni Yorumla Soran 3 ay Geldim şimdi burdayım ama tekrar seni birkaç saatliğine bensiz bırakacağım 😒 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Neden ama askim birakma Yorumla Soran 3 ay Geldim hayatim geldim Yorumla Cevap sahibi 3 ay hoş geldin hayatim nabiyosun seni beklettim kusura bakma askim Yorumla Soran 3 ay Hayatın sana kurban olsun.. napiyim tatlim misafir var onlarla uğraşıyorum Yorumla Cevap sahibi 3 ay Dünde misafir vardi birak onlari benimle ugras be askım Yorumla Soran 3 ay Çok haklısın seni çok ihmal ettim Yorumla Soran 3 ay Napiyosun hayatim Yorumla Cevap sahibi 3 ay Seni bekliyorum hayatım yeterki gel bana ihmal etmen hic sorun degil ama askim biz burdan mi konuscaz hep Yorumla Soran 3 ay Nerden konuşalım aşkım burası gizemli hem daha güzel değil mi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Tanimayalim mi birbirimizi eklemeyelim mi Yorumla Soran 3 ay Soru başlığını ironi olsun diye açtım sen ciddimisin 😄 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kapıldım gız nabayim hosuma gitti etkilendim Yorumla Soran 3 ay Gerçekten mi evlenelim 😂 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Olsun be ya niye olmasin enazindan konusuruz askim balim deriz sanal da olsa evlilik sartmı ki Yorumla Soran 3 ay Oda olabilir de ben gizliden çıkınca utanırım bilmem ki bu kadar rahat oluyormuyum.. Peki bir soru sorsam nerelisin kaç yaşındasın bekar misin? Yorumla Cevap sahibi 3 ay Aslen ankaraliyim 33 yasindayim İzmir'de yaşıyorum evliyim Yorumla Soran 3 ay Bu olmadı... Ben evli adamla sanal da olsa olmam iyi günler Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bende yalan söyleyemiyorum nabayim olsun kararına saygi duyarim ne yapayim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Neden bu kadar çok istiyorsun 0 2 Yorumla Soran 3 ay Bekarlıktan sıkıldım.. ani fikir değiştiren biriyim.. evlilik fikri gelmişken hemen evlenmem lazim Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sonrasında fikrin değişirse abla sjsj Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Varsa bende isterim 😂😂 0 10 Yorumla Soran 3 ay Jet hızıyla mi istiyorsun sende Yorumla Cevap sahibi 3 ay Evet Yorumla Soran 3 ay O zaman benlen sen mi evlensek Yorumla Cevap sahibi 3 ay Tanımadan hemen Yorumla Soran 3 ay Evet hop diye evlencez Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ben desem linç yerim bunu sen teklif ediyorsun vay be Yorumla Soran 3 ay Evlilik evliliktir.. nazlanmam bende evlenme teklif ederim hem nolmuş Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sen beni begenmezsin valla bana Okey de Yorumla Soran 3 ay Yakışıklı koca olmalı öyle hop diye evleniyorsam buna değmeli Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bak gördün mü olmaz bizden işte Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 45 3 ay Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Acelen ne? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fikirin şimdi evlenme niyetine hopp diye gelmiş tam işler ilerlemisken fikrin şıp diye donerseee sjssjzj
Evlendikten sonra fikrim şıp diye değişmez değişemez
Bilemeyiz ki , hadi değişti de netcen o zmn sjsjdj
O zaman hop diye bırakırım
Bosanirim
Heh oldu öğle şıp diye evlenip hop diye bosarsin dididjdjdi
her şey çok çabuk olursa çok da sıkıntılar olur bu işler aceleye gelmez öyle hop diye.
her şey hop diye olsun istiyorum
Fantazin bu yani 😂
Var evet buraya yazman yeterli mutlaka evlenen biri çıkar
Çıkti bile hemde hop diye
Allah Allah baya şanslısın o zaman
Bir işin olacak birde ciddi niyeti olan erkek
Öyle dua bulursan bana da söylersen sevinirim.
Yıldırım gibi geldim saniyede
Tamamdir bende şıp diye kabul ediyorum
Dogru bir secim yaptin benden iyisini ben bile bulamazdim
Zeki kızım ben yanlış seçim yapmam
12 den vurdun beni sniper mısın mübarek
Kalbini çaldım ha ha haaa
Al senin olsun kız sana fedaaa olsun fedaaaaaa
Ne zaman yıldırım nikahı kiyacagiz
Ne zaman istersen al kacir beni vur daglara taşlara
Bundan sonra ya benimsin ya da kara torpağin
Allahım Şu an cok mutluyum tıpkı Türk filmlerindeki gibi eve alkollu gelip arada dovebilirsin de beni 😂😎
Sana kıyamam sen benim nazlı yarimsin 😂😂
Allahım bu nasıl bir sevgidir yarabbi aradigim aşkı buldum sonunda amin
Niye yazmiyosun bittimi aşkımız 😭
Aşkımız bitemez... bayrama misafir geldi de onları göndereyim aşkımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz 😂
Oley oley oley yuppi yuppi yuppi ❤️
Hayatimin anlami burdamisin ben geldim
Burdayim tabiki sen gelirsinde ben gelmezmiyim
Ya ben sana ölürüm ölürüm ölürüm
Bende sana kız ama ben seninle. bir ömür yasamak istiyorum olmek icin henuz erken yeni kavustum sana bebeeem
Hayatim o mecazi anlamda kurulmuş bir söz sadece.. senin aşkın beni sonsuz ölümsüz yapar oysa
Kalbimi bıraktım resmen o sozune fethettin gız beni ☺️🥰
Sen benim için okyanusun dibinde bulduğum inci tanesi gibisin
Sen de benim için öylesin bitanem sozlerinle büyülüyorsun beni
Ah daha ne sözlerim var ama aşkını anlatmaya sözler bile kifayetsiz kalıyor
Aşkımız kiyafetsiz kalmasin askim giydir aşkımızı ne güzel sözlerin var senin öyle
Kurban olurum giz sana
Bütün sözler, şiirler, şarkılar feda olsun 😂
Olsun be ya yerim seni herseyi feda ediyosun bana
Tabiki feda olsun hersey sana da uykumu feda etmesem aşkımız biter mi?
Bitmez aşkımız ama uyaninca geri gelcen mi?
Tabiki geleceğim.. benim sana olan aşkım pazara kadar değil mezara kadar &
Kalbimi ellerine bırakıyorum brn seninim artık iyi gecelrr sevdiğim
İyi geceler sevdiğim 🥰
🥰😘
Günaydın bebeemm
Günaydın hayatımın anlamı... dün sana diye yazdığım cümleyi yanlışlıkla güncel duruma yazmişim fark ettin mi 😂 aşkın beni ne hallere koymuş gör..
Farkettim tabi bende aşkını daglara taslara yaziyor sevdigim haykırıyor aşkını dedim
Kuzum nereye gittin nerdesin koyma beni tek başıma susma konus benimleee
Seni ihmal ettiğim için affet beni
Geldim şimdi burdayım ama tekrar seni birkaç saatliğine bensiz bırakacağım 😒
Neden ama askim birakma
Geldim hayatim geldim
hoş geldin hayatim nabiyosun seni beklettim kusura bakma askim
Hayatın sana kurban olsun.. napiyim tatlim misafir var onlarla uğraşıyorum
Dünde misafir vardi birak onlari benimle ugras be askım
Çok haklısın seni çok ihmal ettim
Napiyosun hayatim
Seni bekliyorum hayatım yeterki gel bana ihmal etmen hic sorun degil ama askim biz burdan mi konuscaz hep
Nerden konuşalım aşkım burası gizemli hem daha güzel değil mi
Tanimayalim mi birbirimizi eklemeyelim mi
Soru başlığını ironi olsun diye açtım sen ciddimisin 😄
Kapıldım gız nabayim hosuma gitti etkilendim
Gerçekten mi evlenelim 😂
Olsun be ya niye olmasin enazindan konusuruz askim balim deriz sanal da olsa evlilik sartmı ki
Oda olabilir de ben gizliden çıkınca utanırım bilmem ki bu kadar rahat oluyormuyum.. Peki bir soru sorsam nerelisin kaç yaşındasın bekar misin?
Aslen ankaraliyim 33 yasindayim İzmir'de yaşıyorum evliyim
Bu olmadı... Ben evli adamla sanal da olsa olmam iyi günler
Bende yalan söyleyemiyorum nabayim olsun kararına saygi duyarim ne yapayim
Neden bu kadar çok istiyorsun
Bekarlıktan sıkıldım.. ani fikir değiştiren biriyim.. evlilik fikri gelmişken hemen evlenmem lazim
Sonrasında fikrin değişirse abla sjsj
Varsa bende isterim 😂😂
Jet hızıyla mi istiyorsun sende
Evet
O zaman benlen sen mi evlensek
Tanımadan hemen
Evet hop diye evlencez
Ben desem linç yerim bunu sen teklif ediyorsun vay be
Evlilik evliliktir.. nazlanmam bende evlenme teklif ederim hem nolmuş
Sen beni begenmezsin valla bana Okey de
Yakışıklı koca olmalı öyle hop diye evleniyorsam buna değmeli
Bak gördün mü olmaz bizden işte