Evlenmek için ille de fiili dua yapmak gerekir mi? Çünkü ben sadece sözlü dua ediyorum, fiili anlamda hiçbir şey yapmadım, bayanım sonuçta..
Yine de duam kabul olur mu?
Yine de duam kabul olur mu?
Kör bir kurt varmış Allah onun nasibini ayağına kadar geitiryormuş mesela Tepeden geçen koyun sürüsündne birtanesi Allah tarafındna düşüyor ve kurdun önüne geliyor çünkü o hayvandır...
Fakat biz insanların kesinlikle Tevekkül denilen yani İşi yapıpı Allaha bırakmak olması lazım sen evde oturup da sadece duayla olmaz... Annelerimiz babalımız Nedne kız ararlar oturup evde sadece dua ile olmuyor bu işle İslami usullere göre bulucan yanlız milletle yatıp kalkarak değil öyle
e napıcam kız başıma?
koca mı arıcam?
ne dünürü kardeş? hiç olmadı ki öyle bir şey... görücü falan gelmedi hiç.. komşuluk desen zaten yok.
büyükşehirdeytim
kısmet işte.
çaba lazım derken ne yapabilitim onu de bana
yok ortam
filli dua nedir ya Allah aşkına fua ederken zaten o fiili yapmış oluyorsun birde hangi konuda dua ediyorsan o konuda çaba göster sen hiç eşeğini sağlam kazığa bağla gerisini Allah bırak ata sözünü duymadın mı
çaba derken ne yapıyım işte
35 yaş ve üstü ayaşmışsın bilgilerini bu saatten sonrada onuda soracaksan ne denebilirki evlilik programlarınyada giyin gez dolaş
Üzerinde büyü müyü varsa gerekebilir tanık olduğum hadiseler var.
Cevap
7Cevap
Duayla olacak iş mi be bu.. Bir şeyler için uğraş. Öyle durduğun yerde neyin gelmesini bekliyorsun :/
Sen aramicaksin zaten anan baban konu komşu ne bilim bu işler kısmet işi bekle bekle gelmez tam ümidini kaybetmissindir biri bir gelir hobaaa ben bu zamana kadar boşa yasamisim dedittrir sonra
konu komşı yok ama işte
onlar da kılını kıpırdatmıyor
onlarsan hiç hayır yok kendilerine yokki bana olsun
Kalpten arzu et yeter..
ama hocalar fiili dua da gerekir diyor
cevap vermemişsin entropi?
ya kardeş ben takıntılıyım bu konuda.. nasıl aşabilirim bunu?
ya aslında ben de biliyorum kısmet aranmaz o seni bulur sen de iradenle seçersin...
ama içimi bir korku bir telaş bastı neden acaba:(
ya bir de bana "evlenmek için senin de birşeyler yapman gerekir" diyorlar.. ne yapabilirim ki?
e bn de size soruyorum ne yapabilirim?
ordamısınız?
sanırım en güzeli dua edip beklemek
NE YAPAYIM Kİ?
uğraşıp da ne yapıyım yani?
okudum neyse ya ben sadece dua edicem
duayla olsaydı benım evde kalmam gerekırdı :ASD:F:
bı dakka ben evde kalıcam zaten asdF:G.:D
anlamadım?
ben ateyizim diyor yani...
@volkankimki tesekkur ederım :D :D :D
Ne demek ateyiz kardeş her zaman :d
git burdan!
yoo gıtmıyorum :D
şimdi yaz da görelim. P
cok korktum :D
gızlı kullanıcı olursan cevap verebılırım :SAD:F
hem cahıl hem de cahılsın ahaha :D
asıl cahil sensin ama haberin yok yazık (!)
tamam :(
yasin kac hic gorucu gelmedimi
büyükşehirdeyim hiç görücü gelmedi ne ilgiç demi?
neresi istanbulmu? yasin kac gelir daha acele etme
yirmibeş ist evt
hic sevgilin olmadimi peki
oldu ama ısınamadım
niye isinamadin ki sevmedenmi sevgili oldun? yasin cok degil ben senden 3 yas buyugum bekarim
evet bişeyler yapmak lazım...
filli nasıl oluyor
yani bişeyler yapmamız lazım haber salmak gibi.
Hangi sehirdesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar