Aile & Toplum Sizin için bayramlar ziyaret mi yoksa tatil mi nasıl tanımıyorsunuz? Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bazılarıı için uzun bir tatil fırsatı olurken, az da olsa bazıları geleneksel bayram geleneklerini sürdürüyor. Siz hangisini yapıyorsunuz?Artık o eski bayramların ziyaretlerin tadı kalmadı mı? Yoksa artık bayramlar bildigin sadece tatillerden ibaret mi oldu sizler ne düşünüyorsunuz? Sizin için bayramlar ziyaret mi yoksa tatil mi nasıl tanımıyorsunuz? Cevapla Tatil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile çünkü iki bayram var çalıştığımız için görüşemiyoruz büyükler bekliyor bayram demek büyükler demek el öpme hal hatır sormak demek.. tatil benim için ayrıdır.. 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tatil yapmak daha güzel 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. ikisi de değil benim için 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bayramlar Ziyaret ve yorgunluk benim için 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,2b cevap paylaştı. Kesinlikle tatil 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Her ikisde tabikii 0 0 Yorumla