Tatil & Seyahat Sizin için tatil neyi ifade ediyor? Tatil ne demek? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Tatil de neler yaparsınız genelde? Nerelere gidersiniz? Zevkinize mi bütçenize mi bakarsınız? Sizin için tatil neyi ifade ediyor? Tatil ne demek? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Benim için sakinlik ve eğlence 0 0 Yorumla
kübranur__ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tatil= Sessizlik Huzur Mutluluk üçü bir anda olmasıdır. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl evet bence de öyle. nereleri tercih ediyorsunuz bir yere gidecek olsanız? yoksa ev sessizliği ve huzur da size tatil gibi mi? Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl sadece ye ic yat… bu sene en cok ihtiyacim olan sey 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Denize de gir ya. oda olsun Yorumla
Snowy_Secret Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl 9 ay çalıştıktan sonra acısını çıkarır gibi 3 ay dinlenmek demek bence.😅 1 0 Yorumla
eneskilinc_4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl 1 yıl boyunca yapamadıklarını o tatil günlerinde yapma 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,2b cevap paylaştı. Alanya askimdir ama bu yıl Kemer. Bütçe onemli 0 0 Yorumla
ally1234 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yasamak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çalışırken ölüyüz yani ☺️ Yorumla ally1234 +1 yıl Gibi Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Huzur bulduğum her yer 0 1 Yorumla Soran +1 yıl var mı huzur lu olduğun yerler Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Tatil demek deniz, kum, güneş ve bira 0 0 Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Tatilin ne demek olduğunu unutalı çok oldu. 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Hava değişimi, enerji yüklemesi ve özgürlüğü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tatilin hiç bir önemi yok benim için 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden? hepmi tatilde gibi yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl :) oh ne güzel. NErede yaşıyorsun _* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde Yorumla Soran +1 yıl Şehir demek istedim :) sahilde bir yerlerde mi , köy de mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Köy hayatı Yorumla Soran +1 yıl Oh ne güzel. Mutluluklar. Mecidiyeköy değildir umarım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tokat ta bi köy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim için sakinlik ve eğlence
Tatil= Sessizlik Huzur Mutluluk üçü bir anda olmasıdır.
evet bence de öyle. nereleri tercih ediyorsunuz bir yere gidecek olsanız? yoksa ev sessizliği ve huzur da size tatil gibi mi?
sadece ye ic yat… bu sene en cok ihtiyacim olan sey
Denize de gir ya. oda olsun
9 ay çalıştıktan sonra acısını çıkarır gibi 3 ay dinlenmek demek bence.😅
1 yıl boyunca yapamadıklarını o tatil günlerinde yapma
Alanya askimdir ama bu yıl Kemer. Bütçe onemli
Düşüncelerden arınmak
Yasamak
Çalışırken ölüyüz yani ☺️
Gibi
Huzur bulduğum her yer
var mı huzur lu olduğun yerler
Tatil demek deniz, kum, güneş ve bira
Tatilin ne demek olduğunu unutalı çok oldu.
Hava değişimi, enerji yüklemesi ve özgürlüğü
Kafa dinlemek
Tatilin hiç bir önemi yok benim için
Neden? hepmi tatilde gibi yaşıyorsun
Aynen
:) oh ne güzel. NErede yaşıyorsun _*
Evde
Şehir demek istedim :) sahilde bir yerlerde mi , köy de mi?
Köy hayatı
Oh ne güzel. Mutluluklar. Mecidiyeköy değildir umarım :)
Tokat ta bi köy
Dinlenmek, eğlenmek
Bütçesine göre bile bakamıyor arttık insanlar
Deniz kum güneş
Dinlenme taşır içinde eylence gibimi