Sabah yürüyüş yap, sonra denize gir ardından güzel bir kahvaltı yap. Sonra salıncakta biraz kitap oku. Güzel bir soğuk içecek hazırla kendine. Denize git. Akşam üstü bahçe sula. Duş al. Akşam yemeği ye. Biraz uzan dinlen. Kalk süslen. Arkadaşlarla buluş. Bir şeyler iç, sohbet et sonra dans etmeye git. Acıkmışsan git bir çeyrek kokoreç ye. Eve dön ve uyu. 😀😀
Yıl boyu yaşadığım stresi atmak için çıktığım, fakat bittiğinde yaptığın masrafı görünce iki katı strese girdiğim bir zaman dilimi... https://s.imajino.com/i/NxAaWQu.jpg
Babişkomun buyruğunda bahçe veya akrabaların tesisat işlerinde çalışmak anlamına geliyordu. Şükür, ehliyetim var ve yeni işime -babamsız- girmek üzereyim.
Deniz kum güneş 🌇 Geçen yaz (daha doğrusu yaz değil mesleğimden ötürü Eylül ayında gidebiliyorum) Fethiye Hillside Beach Club'e gitmiştim. Bodrum 'da Sianji Well Being'i çok beğeniyorum. Belki bu Eylül 'de de oraya giderim. This fall, coming soon 😝
Evde oturup baştan Behzat Ç. izlemek benim için yaz tatili. Erken başlamışım yalnız gene son bölümlere yaklaştım sıkıntı oldu. Ne yapıcaksam bitirince orası büyük sorun işe.
Huzur , rahatlık , eğlence, dinlenme , sahil, güneş , kum ve saha sayamadığım şeyler... Ama en önemlisi eş ya da sevgili ile gidilen bir tatil ve bu zamamda geçirilen huzur ve mutluluk dolu vakit.
Ahşap bir ev rizenin yaylası alabildiğine yeşil mis gibi hava ince bir dere mantar toplamak kitaplarım müzikler dere tepe gezmek sabah ezanından sonra çayımla güneşi izlemek yani biraz farklı.
böyle moruk deniz kenarı bir yer tamam mı gece denize karşı ayaklarını uzatcaksın accaksın bir paket sigara öyle sakin sakin sesiz sesiz bira + tuzlu fıstık+sigara dinlenceksin
Otobüste ve spor salonunda bol ter kokusu, evde vantilatör kapışmaları, iş yerinde klima konuşmaları, tabii ki yıllık izin ve mümkünse sessiz sakin bir tatil
En İyi Cevaplar