Tatil sizin için ne ifade eder? Bu yaz dönemlerinde özellikle...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sabah yürüyüş yap, sonra denize gir ardından güzel bir kahvaltı yap. Sonra salıncakta biraz kitap oku. Güzel bir soğuk içecek hazırla kendine. Denize git. Akşam üstü bahçe sula. Duş al. Akşam yemeği ye. Biraz uzan dinlen. Kalk süslen. Arkadaşlarla buluş. Bir şeyler iç, sohbet et sonra dans etmeye git. Acıkmışsan git bir çeyrek kokoreç ye. Eve dön ve uyu. 😀😀
Piknik🙈
Teşekkür ederim ☺😇
rica ederim.)
Yıl boyu yaşadığım stresi atmak için çıktığım, fakat bittiğinde yaptığın masrafı görünce iki katı strese girdiğim bir zaman dilimi...
https://s.imajino.com/i/NxAaWQu.jpg
Huzur
Cevap
132Cevap
tatil eğlenmek demektir tatilde ben çok eğlencem her şeyi yapçam deriz ama hiç bişey yapamayız. :D tatil budur
katıldım sizee
deniz, kum, güneş, sınırsız eğlence, sınırsız alkol ve güzel kafalar <3
Manti
Bol bol huzur ama şöyle bir şey var ki 8. sınıfa geçeceğim zamanlar hep ders çalışıyordum 😂😂
arada olur öyle ufaklık
Babişkomun buyruğunda bahçe veya akrabaların tesisat işlerinde çalışmak anlamına geliyordu. Şükür, ehliyetim var ve yeni işime -babamsız- girmek üzereyim.
Deniz kum güneş 🌇 Geçen yaz (daha doğrusu yaz değil mesleğimden ötürü Eylül ayında gidebiliyorum) Fethiye Hillside Beach Club'e gitmiştim. Bodrum 'da Sianji Well Being'i çok beğeniyorum. Belki bu Eylül 'de de oraya giderim. This fall, coming soon 😝
Turizmciyim.
@Johhn Aslında gayet normal çalışıyoruz, prim de alıyoruz.
Çek yorganı. Aç dizini. Al çerezini. Deli gibi dizi izle.
Çek battaniyeyi. Aç kitabını. Al kahveni. Deli gibi kitap oku.
Hazırla malzemeleri. Al limonatanı. Aç şarkını. Deli gibi yemek yap.
Geceyi bekle. Aç pencereyi. Rüzgarı hisset. Deli gibi nefes al.
Hayat güzel..
Evde oturup baştan Behzat Ç. izlemek benim için yaz tatili. Erken başlamışım yalnız gene son bölümlere yaklaştım sıkıntı oldu. Ne yapıcaksam bitirince orası büyük sorun işe.
Huzur , rahatlık , eğlence, dinlenme , sahil, güneş , kum ve saha sayamadığım şeyler...
Ama en önemlisi eş ya da sevgili ile gidilen bir tatil ve bu zamamda geçirilen huzur ve mutluluk dolu vakit.
Bana her gün tatilki :D şu an sadece aklıma su geliyo tatil kelimesinde :D
Bir çok şey.. iş stresinden şehrin gürültüsünden uzakta kafa dinlemeler
kafa olarak rahatlarsın zaten
Evet.. bir kaç gün uzaklaşmak iyi geliyor
Tatil dedinde biraz bize yabancı buralar malidivler yerine malatyaya gidiyoruz biz.
" seneye güzel olma duaları, yaz tatili hiç bitmesin duaları, okul başlasın duaları, okullar hiç başlamasın duaları "
Çevrendekilerinden uzaklaşmak olabildiğince özgür olmak geliyo aklıma, mesela ailece gidilen tatil hiç bir zaman tatil sayılmadı benim için.
Okulun olmaması yani özgürlük İllaki Deniz kum güneş değil kafanın saçma şeylerle dolu olmayıp kaygısız yaşadığın yılın en güzel dönemleri
Bole bir kumsalda tum gun yatip gunu geciremem bir aktiflik olmali surekli ama kafama gore takilabilmeliyim tatil bu benim icin..
Yorgunluğunu atıyorsun. Kafan biraz rahatlıyor. Bu sene gitmedim ama seneye yazın gidip iyi bir tatil yaparım büyük ihtimal.
Valla ben evde oturup göbüş büyütürüm. Sabahlara kadar pc oyunu oyna falan çok eğlenceli değil mi ya. :D
Ahşap bir ev rizenin yaylası alabildiğine yeşil mis gibi hava ince bir dere mantar toplamak kitaplarım müzikler dere tepe gezmek sabah ezanından sonra çayımla güneşi izlemek yani biraz farklı.
Dinlenmeyi birazda olsa sorunlardan uzaklaşmayı rahatlamayı ifade eder birde sahildeki yakışıklı kaslı çocukları tabikide
All inclusive otel
Yiyip içip sıçıp yatmak yani
Ama travel şekline daha açığım şahsen
Ucuz otel bol gezip yorulmalı olandan
Internet uyku yemek bundan ibaret Şu an ama tatil dedigin sana biseyler katmali birsey ogrenmeye yonelik olmali dinlendirici olmali
Kışın hayal kurup yazın hiçbiryere gidememeyi ifade eder 😊
Işte buuuu 👏 Bekledığım cevap 😀
@YarenKürşat her yaz aynısı oluyor hayal kurmuyorum bu yüzden en iyisi doğaçlama yapmak 😊
tatil benim için çok şey ifade ediyor ama istediğim tatili hiç bir zaman yalayamıyorum ailem sağolsun.
Hiçbir şey çünkü ben tatil bölgesinde yaşıyorum ama bir Bora boraya Maldiv Miami Tayland olsa belki tatil gibi hissederim
hangi tatil bölgesi
Deniz kum güneş bir de yazlık arkadaşlar ve kafa drngi bir arkadaşın :)
Herkesten uzak biyerde tatil bence herseyi ifade edebilir ;) dinlenme, eglence...
Tatil her zaman yapabildiğim güzel bir aktivite benim için.
havuz, aquapark, güneşlenmek, disco, alkol alışveriş
Pek bir şey ifade etmiyor. Çok tatlı seven biri değilim
şimdi oruçluk.. sonra inş. yeni bir yeri görmek.. en sonunda eve gelip dinlenmek herhalde:)
herkesn hayali resmdeki gibi :D sadece resmde aile olmasn benm için buda bir tatil
Deniz kum bunaltıcı güneş , akşamları tadından yenmeyen sahil
Hayatımda hiç tatil yapmadım ne demek olduğunu bilmiyorum o yüzden yaz olunca köyde tarlada çalışırım kışın işte
Hayatında ilk kez yemek görüyormuşçasına yiyip bütün gün yatmak.
Gereksiz insanların olmaması. Kısacası bana tatil yok.
benim icin herseyi ifade edio rahatliom ya tatil yapinca
Tatlı diye okudum. 😄
Bana hep mutluluğu ifade eder. Tatilde mutsuzken bile mutluyum.
Kumsalda bira sigara ve deniz keyfi tabi birde tavla
böyle moruk deniz kenarı bir yer tamam mı gece denize karşı ayaklarını uzatcaksın accaksın bir paket sigara öyle sakin sakin sesiz sesiz bira + tuzlu fıstık+sigara dinlenceksin
Karar veremediğim için sıkıntıdan başka birşey degil.
dinlenme bol mesaj ve konuşma istedigin kadar film izleyebilme deniz gunes missss
Yılda sadece 20 gün en çok istediklerini yapıyor olabilmen demek.
Bol bol yatmayı uyumayı gezmeyi sıkılmayi ve burda takılmayı ifade ediyor :D
Eve hapsolmak, sıkılmak , sıkılmak ve daha çok sıkılmak
kafa dinlemek arkadaşlardan uzaklaşmak telefonu kapamak mumkunse dunya ile muhattabı kesmek :D
sessiz sakin bir yerde denize girmek kafamı dinlemek
tatilde sonunda istanbuldan çıkıp sevgilimle baş başa kalacağımız için sevişmeyi dinlenmeyi deniz güneş vs :D
Tüm yılın elektriğini ayak tabanlarından toprağa akıtmak.. kumsala da olabilir :))
Malesef hiçbir şey, yaz tatilinde bile hafta içi hergün çalıştığım için tatil sadece 20 gün içinde dinlenmeye çalışmak demek
Dinlenmek, sınırsız uyku, eğlence, deniz, kum, güneş.
bu yaz hic hir sey ifade etmiyor cunku aptal aptal staja gidicem
Dinlenmek sorumlulugun olmaması eğlenmek gezmek sahil olmazsa olmaz...
sıcak kumlar serin sular bikinili kızlar bol güneş yiyecek seks
Otobüste ve spor salonunda bol ter kokusu, evde vantilatör kapışmaları, iş yerinde klima konuşmaları, tabii ki yıllık izin ve mümkünse sessiz sakin bir tatil
Deniz. Sıkılmak. Tembellik. Bu yaz çalışmayı düşünüyorum ama
Kafa dagitmak a bit enjoying the sun and sleep the oldaY by sun.✌😘😍
niye böyle bir fotoğraf koydun şimdi canım sahil çekti
Tatil= aşk huzur
O kadar ihtiyacım var ki tatil diye sayıklıyorum 😀
Huzur mutluluk kafa dinleme e eğlence monotonluktan bir an çıkmak macerA aksiyon yaşamak
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar