... Nerde o eski bayramların tadı dedirtecek kadar yozlaşan manevi değerlerimizden artık kalanları yaşatmaya çalışıyoruz...
... Yitip giden o eski bayramların tadını neler alıp götürdü bizden acaba?
... Bayram için alınan giysilerini giymek için sabaha kadar uyumayan o küçük yürekler ve vücutlar nerede şimdi?
... İnsanlar şimdi bayramı sadece tatil olarak görüyor... Zaten bayram zamanlarıda evde olmamak için tatili tercih edenler bayramlaşmaya çıkmayıp kendini teknolojiye hapsedenler az sayıda mı?
... Bayram zaten en başta çocukların değilmidir? Onlarsız bayramın tadı mı olur? Hiçbir küçük yüreği kimse incitmesin kırmasınlar o melekleri hele ki bayramda sakın olaki onların yüreğindeki umutları söndürmeyin asla bitirmeyin...
... Herkesin belki de unutamadığı bir bayram hatırası vardır ya da aklında kalan farklı tatlar anılar bayramla ilgili paylaşmak istediği... Bayram sizin için ne ifade ediyor?
Ben kendi adıma çok özlemiyorum eski bayramları açıkçası. Çünkü ben bayram yaşamadım. Biz bir yerlere gidemezdik ben küçükken. Hep bize gelirlerdi. Ananem en büyük kardeş olduğu için her bayramda bütün sülalenin bize gelmesi, yemeği, bulaşığı, egoları vs. hep ceken biz olduk.. He şu an herkes birbiriyle kavgalı ne vefa kaldı ne birsey 🤣 arayan soran da yok. Misss. Tatile çıkıyorum ya da evde kafami dinliyorum şimdiki bayramlarda. Daha guzel
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bayram geniş ailedekilerin toplanması, hasret gidermesi, akrabalarla buluşmak hal hatır sormak, güzel giyinmek, topluca yemek yemek ve evin kolonya kokmasi demek çok seviyorum😍😍 Bayramlar olmasa bu kadar insan bi arada toplanamayiz.
Eskisi gibi değil ve ben kilo almayı hiç sevmeyen birisi olarak zaten her bayram bir şey yemiyorum yemek yemeği direkt sevmem zaten o yüzden bayram normal bir gün gibi
Aslında bayramında diğer günlerden benim için bir farkı kalmadı hep yalnız olduğum için büyük ihtimalde bu bayram dondurma yer çizgi film izler film izleyerek geçer