En sevmediğim şeydir bu o yüzden her bayram tatile gidiyorum kaçıyorum buralardan...

En sevmediğim şeydir bu o yüzden her bayram tatile gidiyorum kaçıyorum buralardan...

Batılı medeniyet türk aile yapısını bozmanın sırrını bulmuş. Bunlar için topla tüfekle savaş etmeye gerek yok. Cep telefonu tablet bilgisayarları bu cahil millete dayarsak bide içine bizim istediğimiz programları kurup her program reklamında sohbet kanalları çıplak kadınları gösterirsek ne aile kalır ne saygı. Adamlar çözmüş işi ve aynen de dediğim gibi. Eğitimde geri kalmış bir millete ister çan dinlet ister ezan.
Artık herkes birbirinden kaçıyor ne kadar değişik bir millet olduk. Bayramdan bayrama akraba ziyaret etmek neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum. Bence olması gereken bir şey ayrıca da gayet zevkli dolmalar tatlılar ohhhh mis ya ajsjskdkfkf
Ben gelenekçiyim güzel gelenekler bunlar sahip çıkalım. kamu spotu gibi oldu ajdkfkfkflf
Cevap
23Cevap
Akrabalarım ile görüşmediğim için hayır yapmıyorum. Bayramın kutlu olsun Brom.
Geçen bayramda hallettim. Ağız ucuyla bize de gel yaaa diyenlere bile gittim. Masrafa soktum, bi 10 yıl daha gitmem
Hayır, sevmem. Akraba seven biri değilim zaten. Genelde çekirdek ailemle, dostlarımla geçiririm bayramda zamanımı.
Fırsatın varsa en güzeli, böyle aralar var olan düzenden çıkıp nefes almak için birebir bence de. Şimdiden iyi tatiller dilerim
Sevindim adına, rica ederim
Onlar bize gelsin, gelmeseler bile ben gitmem annemler gider.
İnsan sevmiyorum geriliyorum.
Aynı kafadayız
Aslında çok önemli bir şey ve yapılması gereken bir ziyaret ama acımasızca gözaltına alıp çapraz sorguya çektikleri için pek sevmiyorum
Bayram demek benim için yorgunluk, perişanlık demek genel olarak sevmiyorum.. Ne uyuduğumuzdan anlıyoruz, ne yemek yediğimizden..
Zaten full akrabalarlayız seviyorum bayramlarda kalabalık olmayı
Seviyorum:)) misafir ağırlamayı da misafirliğe gitmeyi de gelen insanları seviyorum çünkü :D
Niye ki ¿ Gayet hoş kalabalıklar :))
Ya onlarda çok kalmıyoruz :D gelene git demiyoruz tabii de biz ziyareti kısa tutuyoruz
Yarına özel farklı planlarım var, sırf bu olaylara girmemek için 4 kişilik kaçış yapacağız.. :)
Sevmiyorum ama gidebileceğim başka bir yerde yok. Mecbur katlanıyorum.
Sevdiğim akrabalarim olunca doyamıyorum ziyaretlere
Normal misafirliğe gitmeyi seviyorum ama akraba ziyareti hiç sevmediğim şeyler 😂
Hiç sevmem çünkü çok soru soru soruluyor. Bazen bahane üretip gitmiyorum:d
Mantıklı 😀
Neyseki sevecek kadar akraba ziyareti yapılıcak akraba yok...😄
Memlekette olsam büyükleri elbette ziyaret ederim aman gurbette olunca telefon ile idare etmek zorunda kalıyoruz
Yani bir arada olmak güzel oluyor sevdiğimiz insanlarla sonuçta hayat kısa ve samimi olduğumuz insanlarla zaman geçirmek de gerekiyor.
Akraba sevmiyorum çekirdek ailem dışında belki 1 gün tahammül edebiliyorum. Oda zorunluluk olmamalı ziyarette gitmek zorunda gibi hissetmemeliyim
sadece bayramda değil normal zamanda da ziyaret etmeyi sevmiyorum
Severim, bayramdan bayrama gördüklerim var iyi oluyor.
İvet çeverim bayramlarda akraba ziyaretlerini
Akrabalarım öldü ondan dolayı tatili tercih ediyorum
Sevdiğim insanları ziyarete giderim.. Değmeyen insanlar için kendimi yoramam. 😅
Hiç sevdiğim bir şey değil yapmam da sadece sevdiğim 2 3 kişi var onlara giderim yeter.
Anne tarafı neyse de baba tarafını gezmeyi sevmiyorum.
Hepsi uzakta ben bambaşka bir yere geldim rahatım jsjsjs
Aynen bende hiç sevmem.. dışarı çıkar arkadaşımla gezerim.
Severim sonuçta bizlerde bi gün ömrümüz olursa olursa yaşlanacaz sonuçta ne ekersek onu biçeriz
Çok yakınlara sadece geri kalanı kafam götürmüyor 😅
Sevdiğim kişiler var sevmediğim kişilerde. Akrabada seçicilik
Seviyorum bn ya eski kafaliyim tatile gidenlere de tepkiliyim
Akraba da sevmem ziyarette sevmem. Evde kafa dinlerim.
İşim dolayısıyla uzun uzadıya bayram gezmem olamıyor. Telefonla bayramlaşma veya birkaç kişiyi ziyaret olur! :)
Hiçbiriyle görüşmüyorum😎
Kesinlikle 😎
Akrabaya gore degisir :D
sevmiyorum o yüzden gitmiyorum
Bir kaç yere giderim sadece
Bayramdan nefret ettim. 😒😒
Tatilden de nefret ediyorum.
Neden?
Bilemiyorum nasıl toparlanacağım?
benden uzak allaha yakın olsunlar ne ziyaret edeceğim 😆
Sevmiyorum gereksiz geliyor
Giderim var birkaç tane buyuklerimiz