Yatılı kuran kursuna gidip aynı zamanda liseyi açıktan bitirerek hukuk kazanabilirmiyim?

Merhabalar ben 16 yaşında 10. sınıf öğrencisiyim. Ve ailemle hiç anlaşamayan birisiyim beni ne babam ne annem ne de abilerim sever. Hepsi benden nefret ediyor.8. sınıfta babam beni zorla kapatmaya çalıştı fakat ben istemedim, bu yüzden hem babam hem abilerim benden nefret etti.9. sınıfta baskıların artmasıyla kapandım ve istemediğim halde.10. sınıfa başladığım dönemde farklı bi yere taşındık ve ordaki tüm arkadaşlarımla görüşmemi ailem yasakladı, yeni geldiğimiz yerde yine babam zorla bi imamhatibe kaydımı yaptırdı önceki okulum imamhatib olsada alışkın olduğum bi ortam olduğu için zorlanmıyordum fakat okul değiştirdiğim için burada ortama alışamadım ve hiç arkadaşım yok. Daha okul ortamında bile düzene alışamamışken bide annem beni evden kovmaya çalıştı ve bugün babamı arayıp ya ben evden giderim ya da bu kız dedi. Akşam babam ve abilerim eve gelicek ve neler olacağını bilmiyorum bu sene zaten bitti seneye 11. sınıfım bende artık ailemden ve her günki kavgalardan bıktığım için uzaklaşmak istiyorum. Babama yatılı kuran kursuna gitmeyi ve liseyide açıktan bitirmek istediğimi söyleyeceğim zatem hemen kabul eder evden gideceğim için. Bu zamana kadarki en büyük hedefim ise savcı olmak sizce yatılı kuran kursunda liseyi açıktan bitirerek savcı olabilirmiyim. Yeterli çalışacağıma inanıyorum (lütfen yardımcı olacak cevaplar verin)

Yatılı kuran kursuna gidip aynı zamanda liseyi açıktan bitirerek hukuk kazanabilirmiyim?