Sadece eşinizin mi
Sadece kendinizin mi
Yoksa ikisi birden mi
Sadece eşinizin mi
Sadece kendinizin mi
Yoksa ikisi birden mi
Arkadaşlar, tamam feminizm aşağa feminizm yukarı da, şöyle bir gerçek var ki: İki ismide alacağım derken saçma sapan kombinler çıkıyor ortaya. Koç-Arslan ya da Öz-Yılmaz olmadıkça bu soy isimler, nolur birinde karar kılınsın. Yani şöyle şeyler oluyor Ayşe Kübra Doğan Okçu ya da Fatma Zehra Çiçek Özbal. Buna gerek var mı, Meksikalı mıyız biz?
Kız arkadaşımın adı Elmas soyadı Demir. Benim soyadım Çelik. Evlenince kendi soyadımdan vazgeçmem diyor. 'Elmas Demir Çelik' olarak kullanacakmış. Fabrika ismi gibi diyorum yok diyor 🥲
Vallahi çok hoş kullansın😄
Tövbe yaa
Cevap
17Cevap
Ben eşimin soy adını alırdım :D
Güzel 😊
Hangimizin soyadı daha güzelse onu kullanırım aahaj
İkisini de kullanırdım ailemin siyah ismini de taşımak isterim
Soy ismini * yanlış çeviri
Kütük değişmese keşke 25 senedir aynı memleketim ben neden kocamın memleketlisi oluyorum
Hakikaten kütük meselesi kadar saçma bişey yok
Sanki o zamana kadar ne olduğum belli değilmişte beni evlatlık almışlar gibi saçma sapan işler
Benim soy adımı almak istiyebilir çünkü soy adım Bilir :D
Hmmm
Eger ask evliligi yaptiysam alirim esimin soyadini ama mantik evliligi ise kendiminkiyle devam
Araştırmalar soy adını almayan kadınların piskolojik açıdan adiyet duygusunun zayıf olduğu ve bunun boşanma oranlarına yansıdığını göstermiş. Soy adımı almayı kabul etmeyen kadınla evlenmeyeceğim.
Sadece Kendi soyadımı kullanırım. Eğer eşimi çok severek evlendiysem onun soyadını kullanırım.
Kendi soyadımı seviyorum. İsmimle de çok yakışıyorlar. Ondan hem kendi soyadım hem kocamın soyadı beraber kullanırdım
Soy ada bağlı eğer ismime çok yakışmıssa eşimin soy adini kullanırdım beni temsil etmeyen bir soy adıysa kendi soy adımı tercih ederim
İkisini bir kullanırım neden kendi soyadım dan vaz geçeyim her ne kadar babam bu duruma karşı olsa da iki soyisim kullanırım
karım benmkini kullanmayacaksa evli olmamızın bir nedeni yok
Değişim işiyle uğraşmak çok sıkıcı kimlik vs
Ben eşimin benim soyadımı almasını isterim ama karar onun saygı duyarım
Ailem bana benş büyütmek dışında pek bişey katmadı hatta beni bitirdiler, o yüzden taşımaya gerek duymadım yalnızca eşimin soy ismi onuda Bi gün bırakırım inş.
Sadece eşimin soy adı veya sadece kendi soyadim. Kendi soyadim daha çok isim gelir çünkü buna aliskinim. Onun dışında iki soyisimle kendimi tanitmak istemem.
İlerdeki eşimin soyadını alırım, iki tane kullanmanın gereği yok
Bilmiyorum ki kendi soyadımdan vazgeçmez istemiyorum onu biliyorum bi tek
Eşimin soyadını alırım ikisini birden kullansam uff çok uzun olur uğraşamam tek kendi soyismimi kullansam onda da aynı evin içinde onun ki farklı benim ki farklı saçma olur sonucta bir aile oluyoruz en iyisi onun soyadını alayım konu kapansın
Ya sadece kendimin ki ya da sadece esimin ki. 2 ismim var. Ustune 2 soyad fazla ve uzun oluyor.
Herkes kendi soyadını alsın tabii karşı taraf benim soyadımı almak istiyorsa alabilirde bu onun tercihi ama ben şahsen herkesin kendi soy adını alması yanlısıyım.
Benim soyadımı almıyorsa ben senin kadınınım demesin bana
Karimin soy ismini tabiki dd karim ne derse o
Aranan kan bulundu😋
Hm ozamn sira enjekte etmekte
Hastayı da bul da
Buldum
Du you 😊
Ben bulalı çok oldu
Hm sen bulundu diyince ondan dedim 😃
Güzell 😊
Kadınlar ikisini birden erkekler kendininkini en doğrusu
İki soyisim kullanmayı düşünmüyorum direkt kocamın soyadına geçerim gibi
Bence soyad eşler arasında bağ gibi bir şey bu yüzden kocamın soyadını alirdim
Seni kutugume gecirsem?
Geçtim bile başka kütüğe çok gerekliymiş gibi
Yeaa tuhh deme kacirdik mi
Yaa
Profil fotondan anlasiliyoki kacan balik buyuk 😥😥
Ordamisinn
sadece eşiminkisi kâfi
Kocamınkini alacağım.
Hangisi daha güzelse 😂
Kocamın soyadını kullanırım tek
Kendi soyadimi kullanmaya devam edeceğim
Tabii ki benim
Sadece eşimin soyadını kullanacağım.
Kocamın soyadını kullanırım. Babamı seçmedim ama kocamı seçme şansım var
Ikisi birden.
Kocamınkını kullanayım canım nolcak
Kendi soyadımı
İkisini de kullanırım
eşimin soyadını kullanırım sadece
Eşimin soyadı yeterli. İki soyad kullanmam.
Benim soy ismimi almali.
Eşimin 😃
Doğru tercih 😊
eger guzelse onunkini kullanirimm :)
Eşiminkini. d
Mantıklı😊
Soy ismimi sevmiyorum zaten😂
İkisini de kullanırım
Benimki
Eşimin ya da kendimin fark etmez ki
benim soy adımı aldı
Evlenmem