• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Bir ateiste sorulabilecek en iyi soru nedir?

BeyazÇikoleta
BeyazÇikoleta Takip Et
Xper 5 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Bir ateiste sorulabilecek en iyi soru?
Bir ateiste sorulabilecek en iyi soru nedir?
Nedir Soruları En İyi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• aLone23
    aLone23 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Ateistler hangi kafaya göre ateist oluyor anlam veremiyorum, hani tanrının olmadığını kanıtlayan hiç bir mantıklı bilimsel tutarlı hiç bir delil yok, bugün bile evrenin oluşumuyla ilgili sayısız tesadüflerden bahsediliyor ve tabii ki en büyük çelişkisi enerji vardan yok edilemez, yoktan var edilemez denilen ve termodinamiğin kanunu olan bu maddenin es geçilerek big bang teorisi adı altında aşırı yoğun ve sıcak bir noktadan geldiğinden bahsederek resmen enerjinin dengesinin temeli olan o termo dinamik kanunu bir hiç oluyor ayrıca o noktanın nasıl olabileceğiyle ilgili zaten bir görüş yok yani burası bir varsayım önceden bir enerji varmış işte ya da yoktan var olmuş gibi ve sonra bu hale gelip evren oluşmuş. Ondan sonra oluşan patlamayla enerjinin bazı formları kütleye dönüşüyor bazıları adı bilenemeyen başka enerji formlarına ve yabancı maddelere dönüşüyor bunları internette araştırarak bulabilirsiniz karanlık madde, karanlık enerji vs gibi tuhaf bugünkü fizik kanunlarının çoğunun çöktüğü tuhaf değişik enerji ve maddelerden bahsediliyor ve bunların bir çoğu mantıklı bir şekilde açıklanamıyor günümüz teknolojisiyle kaldı ki bilimsel tarafı olsun, bu bağlamda biraz daha gerçekçi düşünmek lazım bigbang teorisinin ne kadar tutarlı ve mantıklı olması için söylenen varsayımların bilimsel gerçekliliğinin olmadığının farkındalar mı, nasıl bu kadar emin olabiliyorlar bir yaratıcının olmadığından merak ediyorum doğrusu.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• sportif28
    sportif28 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41 , eic 48%
    +1 yıl

hadı hıdrojen patladı kabul edelım oksıjen olmadan patladı su oldu toprak oldu hıdrojen tek basına butun elementlerı olusturdu tamam bızı de oluturdu ınsanları gozumuzu kulagımızı agzımızı burnumuzu olusturdu bu cok akıllı atom, ınsan seklınde bır sey meydana getırdı göze görme becerısını nasıl verdı kulaga duyma becerısını nasıl verdı beyıne aklı nasıl verdı bunların hepsı tesaduf mu yanı bız bu sıkık dunyaya tesadufen mı geldık yanlıslıkla bıseyler patladı dıyemı varız bız

bunu sor

ozet yok

6
    3 Yorumla
    • Riku00
      Riku00
      +1 yıl

Hepsine Cevap verir. Ama Müslüman anlamaz sonunda. Müslümanlarlan tartistigimda hep ayni bitiyor :D

Yorumla
    • ismail355
      ismail355
      +1 yıl

Ee * o zaman alahinizda tesaduf cani sıkıldi bizimi yaratti. Sıktıniz surekli biseyleri ispat etmeye calismaktan vazgecin artik

Yorumla
    • sportif28
      sportif28
      +1 yıl

her sorunun cevabını verebilirim kardeş (:

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Gerçek bir ateist her soruya cevap verir. Adamlar bizim gibi aileden gördükleriyle ateistim demiyor. Kendilerince bir fikri var. Ne sorarsan sor bir cevabı vardır yoksa ateist değildir boşuna övünmezsin ateist soruma cevap veremedi diye. Kendi inancını nasıl savunacagini bilmiyorsun ateiste kafa tutmaya çalışıyorsun. Dötleriyle gülerler. Ben bile güldüm.

1
    2 Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

Bana ruhun varlığını ve nasıl oluştuğunu ispatlarsa bir atesit, ben de ateist olcam! Yeminle! Cevap veremeyecekleri tek soru budur!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ee banane? Ac madem soru burdan söylemekle olmaz adamlar sizi takip etmiyor. Kimseye birşey ispatlamak zorunda değil herkesin kendi inancı bizde birçok şeyi ispat edemeyiz mesela :)

Yorumla
  • iştekuzukuzugeldim
    iştekuzukuzugeldim Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 60%
    +1 yıl

Niçin alt etme/köşeye sıkıştırma gayretindeyiz?
    Nasıl düşünmeyi dilerse dilesin, onun da altın gibi bir kalbi olabilir.
    Yaradan varlıktaki her zerrede kendisini gösteriyor, aynen o insanda da gizli, dilerse kendisini bir anda gösteriverir de hepimiz ağız açık seyreder ona hürmet ederiz.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

86

Cevap

• SsOnur
    SsOnur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

ona Kur'an bu yılları gösteren ve sırrı çözülen şeyler sun mesela;
    1-Domuz Eti haramdır (610-632 yılları arasında neden haramdır bilinmiyodu daha 20 yıl önce çözüldü)
    2-Kızılırmağın içindeki Firavun (Milattan çoook önce olan bir olay eğer Kur'an ı mekkeli bir arap yazdıysa bunu nasıl bilebilirdi? ; 1970 li yıllarda İngilizler tarafından bulundu.)
    3-"Biz göğü 'büyük bir kudretle' bina ettik ve şüphesiz Biz, (onu) genişleticiyiz."( Ayetinde uzay sürekli genişleyecektir demekte ve 50-60 yıl önce bilim adamları tarafından yalanlandı ve sonra yaptıkları çalışmalarda genişlediği ortaya çıktı)

Daha bundan bir sürü var araştırırsan bulursun ve ona deki;
    "Madem Yaratıcı yok , ben bir çamurun yanına el bombası atsam , benim yüzümün şeklini veya kuşkusuz bir mini dünya oluşmasını beklesem olur mu? olmaz ama ben bir sanatçı getirsem ve bir mini dünya veya benim yüzümün şeklini yapmasını beklesem olur dimi demekki bir Yaratıcı vardır..

3
    0 Yorumla
  • tembeler
    tembeler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 53 , eic 34%
    +1 yıl

Ateizm genellikle fiziksel olaylara dayanarak savunurlar kendilerini, Ancak işin içine ruh, bilinç, şuur girdiğinde net cevaplar veremezler, genelde olayı başka yerlere çekmeye çalışırlar. Bu dünyanın en eski varlığı sürüngenler. Bir ateist, ya bana her sürüngenin bir bilinci, ve şuuru olduğunu ispatlayacak, ya da bilinç, ruh ve şuurun bilimsel açıklamasını yapacak (bakın bilimsel derken psikolojik olarak değil, nitekim bilinç, şuur, ruh olmasaydı psikoloji diye bir bilim olmayacaktı) Fiziksel olarak bana bu durumu açıklayan bir ateist bulursam, ben de ateist olcam! hodri meydan!

2
    14 Yorumla
    • Riku00
      Riku00
      +1 yıl

Ruhun bilimsel aciklamasi = Ruh diye birsey yok.

Biryerinizden bir element uydurup gercekmis gibi savunmayi kesin artik...

Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

bilinç ve şuur hakkındaki fikirlerini de duymak isterim Riku00

Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

Ruh diye bir şeyin olmadığını ispatla, bunu ispatla yeter! çıkış noktan nedir? neye göre ruh yok?

Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

Ben de öyle tahmin etmiştim zaten! verebileceğiniz tek mantıklı cevabınız bu! :) tümden silip yok etmek! Bir ceset ile bitkisel hayattaki biri arasındaki tek fark; bitkisel hayattaki birinde kan dolaşımının olmasıdır. Ama yeni ölmüş birini yapay kalp cihazına bağlayarak kan dolaşımı sağlanabilmekte. Ancak ölü kişi hiç bir zaman canlanma ihtimali yok tıbben. Ama bitkisel hayat denilen şeyde bir gün çok zayıf da olsa uyanma şansı var. Şimdi bana bitkisel hayattki birini yıllarca ölü gibi yattığı halde nasıl tekrar bilince kavuştuğunu açıklasın bir ateist lütfen? Bitkisel hayattaki kişi nası lkurtuluyor ama ölmüş bir beden kan dolaşımı olduğu halde uyanmıyor? Bir ateist bana bunu açıklasın plaseee?

Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

Madem ruh denen şey yok, kan dolaşımı sağlanan yeni ölmüş bir bedenin, kan dolaşımı sağlandığında hayata dönmesi gerekmez mi? Ruh yok ya... O zaman bedeni tamir edince canlanması gerekmez mi ölünün?

Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

Feminizm, Kocayı bulana kadar;
      Komünizm, Parayı bulana kadar;
      Ateizm, Uçak düşene kadardır :)
      Her nedense Uçak düşerken birden imana gelirler :)

Yorumla
    • pemberuhemici
      pemberuhemici
      +1 yıl

Son yorumundan da anladığı kadarıyla sen ne feminizmin, ne komünizmim, ne de ateimin anlamını bilmiyorsun. 35 yaşına gelmiş birinin bj kadar gündelik kavramları bilmemesi de çok boş bir hayat geçirmiş fazlasıyla cahil biri olduğunu gösteriyor. Yani sen kimseyd hodri meydan diyecek zekaya sahip değilsin.

Yorumla
    • pemberuhemici
      pemberuhemici
      +1 yıl

Typolara takılmayın hızlı yazdım

Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

hahaha, son yorum sadece espri amaçlıydı :)

Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

Espri olarak yazmıştım o son yorumu, ama bu kadar ciddiye alacağın bilseydim, yazmazdım. Feminizm ile ilgilenmem pek fazla, Komünizim ile olarak ise, eh çat pat bişiler tartışırım. Ama ateizm hakkında bişe bilmiyorsun deyince ! orda dur bakalım, benim üni de yatak arkadaşım atest ti, kimsenin düşüncesine felan uğraşmam ama biz onunla bu konuları çok tartıştık. Her zaman yuvarlak cevaplar verirler, eskiden kiliselerin yaptığı baskı sonucu ortaya çıkmış ve öncülüğünü bilim adamlarının yaptığı bir kavramı, bu gün modern bir düşünce diye satmalarına kesinlikle izin veremem! Engizisyon mahkemelerince öldürülen bilim adamlarınca ortaya atılmış olan bu tez, o dönemki kiliselere karşı türetilmiş ve bilim adamları tarafından benimsenmiş ve yaşatılmıştır. Keşke o dönemdeki bilim adamları Müslümanlığı inceleyip, bilimde gördükleri ile Kuran da bahsedilenleri anlayabilselerdi. Bu gün Ateizm diye bir şey olmazdı!

Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

bir yerde cümle düşüklüğü olmuş, engizisyon mahkemelerinde öldürülen bilim adamlarınca derken, yaşayanlar ve sonrasında bu fikirlerden dolayı öldürülenler demek istedim.

Yorumla
    • pemberuhemici
      pemberuhemici
      +1 yıl

Bir ateistle tartışınca ateizm uzmanı mı oluyorsun? Kilise baskıları orta çağ'a dayanıyor ancak ateizm çokdaha oöncesinden beri var.

Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

Ateizm in ortaçağ öncesi öncülerinden bir kaç isim verebilir misin? araştırayım gerçekten? Ben araştırıp konuşurum, Ayşe Hür'ü de gördük tv lerde izleyip takip ediyoruz. sosyal dünya da da takip ediyoruz sizleri hanımefendi. merak etmeyin. İnsanoğlunun doğasıdır etrafını tanıyıp bilmek.

Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

ben o ateist ile 3 yıl aynı koğuşta kaldım :) sadece tanışmadım yani, çok iyi bir dostluğum da oldu!

Yorumla
  • GuvenAvci
    GuvenAvci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 38%
    +1 yıl

bir hikaye anlatayım size... ateise vereceğiniz en iyi cevap budur bence...

ateizm derneği açılmış. tebrik etmek için aradım. dernek başkanıyla görüştüm. çok sevecen. hoş bir arkadaş. çok nazik. çok güzel konuşuyor.

bir soru sormak istiyorum dedim. tabi buyrun dedi.

dedim; küçük bir derneğin neden bir başkana ihtiyacı var?

dedi; “çünkü bir organizatör, bir idareci olmalı.”

dedim; küçük bir dernek bile bir organizatörsüz idare edilemiyorsa, bu koca kainat nasıl organizatörsüz olabilir dedim. güldü ve kapattı.

Bundan iyisini bilmem...

2
    1 Yorumla
    • GuvenAvci
      GuvenAvci
      +1 yıl

birincisi küfür etme... 2. si 33 yasındayım ben senin gibi aklı kıt bir bebe değilim... Ben bu yazıyı Profilime yazalı ve resimli şekilde paylasalı 1.5 sene oldu.
      Senin gördüğün şeyi biri yazdı dimi? gökten vahiy olarak gelmedi yani..
      Efendiliğini bozma bir daha saygısız ergen!!!

Yorumla
  • istihare
    istihare Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl

Bilimde atomaltı parçacıklara tanrı parçacığı diyorlar. Bilim gelebildiği son noktada bile Allah var diyor. Bir de bilim adamlarınn cogu ateist demeleri yok mu? Müslüman+yahudi+hıristiyan bilim adamları azınlıktaymış.
    Cahillerle münazarayı kazanamazsın. Ateistlerle tartışmada ise bizim kurallarımız var savunmak için birçok konuya hakim olmalıyız. Ateistliğin ise belirli bir kuralı yok. Dillerine de yanlış anladıkları ayet ve hadisleri dolarlar. Halbuki Kuran dan herkes hissesine göre alır. Meal okumanın kuralları var bunları bilmeden okurlar. Hak yoldan saparlar. Ayet cımbızlayıp alırlar. Halbuki ayet ne üzerine inmiş. Önce ve sonra hangi ayetler gelir. Ayetin hükmü kalkmışmıdr? Bunları bilmezler. Halen İslamda kölelik var sanan çok ateist var. Oysa İslamda sadece köle statüsünde olan savaştaki rehinelerdir. Buna da sadece savaşta izin verilir.

1
    1 Yorumla
    • istihare
      istihare
      +1 yıl

Şu soruyu sor 14 asır önce haşa bir arap tarafından yazıldığını iddia ettiğin bir kitap nasıl bu kadar bilimsel mucize içeriyor. Evrenin genişlemesi, elektrik, bebeğin gelişim safhaları...
      Mikroskobun teleskobun vb adının dahi bilinmediği bir dönemde Kuran bunlardan nasıl bahsedebiliyor?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben bir ateistim herkes istediğini sorar bana ben de bilmiyorsam bilmiyorum derim. Bizler kendi görüşümüzü haklı çıkarmak için uğraşmıyoruz doğru olanı arıyoruz, yanılıyor olabiliriz. İnanan çoğu arkadaşta şunu görüyorum kendileri görüşlerinden tuhaf bir şekilde aşırı eminler, yanılıyor oldukları hiç akıllarına gelmiyor ( belki de korkudan) ve bizim yanıldığımıza da eminler. Ama çok sinir bozucu olan bir şey var o da şu hiçbir şey açıklamaya kalkmadan sadece hakaret edip yanacağımızı söylemek. İnanan arkadaşlar lütfen bunu yapmayın görüşlerinizi ispatlayabiliyorsanız biz de inanırız.

0
    1 Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

öncelikle şunu söyleyeyim. Karşıdaki kişi kim olursa olsun, tartışma konusu ne olursa olsun, tartışmada hakaret ve küfürden uzak durmaya çalışırım elimden geldiğince. Tartışma ortamında herkes görüşünü beyan eder ve karşı tarafa hakaret etmeden küfretmeden düşüncesini savunur. Ben din ile ilgili herşeyi bildiğimi söyleyemem. bilmediğim bir konuda bilmiyorum derim. ama bildiğim ve emin olduğum düşüncemden de asla vazgeçmem. hakaret ve küfür olmadan konuşmak istersen bana mesaj at konuşalım

Yorumla
  • enerjii
    enerjii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.

Bir ateiste hic bir soru sorma. ne sorarsan sor. gökten bir el uzansa yinede inanmazlar. onun için nefesini boşa harcama. Allah biz kafirlerin kalelerini muhurledik diyor. kitlemis kalbini Allah. yapacak bisey yok. kendi hallerine birakin. maymundan geldiğini dusunup dursun. ölünce anlar zaten gerçeği. ama o gün kesmeler fayda vermiyor malesef

2
    2 Yorumla
    • pemberuhemici
      pemberuhemici
      +1 yıl

Gökten el uzansa inanacağız da arap bir adam bir kitap yazıp allah gönderdi demesi hiç inandırıcı değil işte. Ben allah olsam elimi uzatırdım herkes inanırdı, seninki zoru seviyor heralde,

Yorumla
    • enerjii
      enerjii
      +1 yıl

Allah beni görmeden bana iman edeceksiniz diyor. gorursen bunu adi iman olmaz ki. bana akli vicdani aciyi agriyi göster desem gosteremessin ama bunlara inanirsin. Allah söz konusu olunca ona inanmassin. üstelik kuranda o kadar bilimsel kanitlarin olmasına rağmen. ne yazikki kaybedenlerden olacaksiniz. kuran insan yazimi değildir. Allah sözüdür.

Yorumla
  • almancihesabi
    almancihesabi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

Muhattap olmam, arkadasimsada bu konulara girmem, ne o beni dinimden dondurebilir nede ben onu kararindan, yapacak birsey yok, dogru yolu bulmasina dilerim. Ama son zamanlarda tum ergenlerde ateistim ben veya kizlarda lezbiyenim ben muhabbeti cikmaya basladi, Allah sonumuzu hayir etsin.

1
    1 Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

amin

Yorumla
  • ESMERBAKIS
    ESMERBAKIS Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 38%
    +1 yıl

Bir meyve ağacı düşün !
    Mesela elma ağacı olsun..

Tohumu ekiyorsun, aynı cins tohum hiç bir farklılık yok suluyorsun, bakımını yapıyorsun büyüyor ve meyve vermeye başlıyor bir bakıyorsun bir meyve yeşilken diğeri kırmızı biri ekşiyken diğeri tatlı işte bunu bilim açıklayamaz / Allah C. C. varlığına zerre-i miskal kadar bir işarettir bu.

Allah onlara hidayet versin ne diyelim..

Sevgiler
    ESMER!

1
    1 Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

amin

Yorumla
  • Eranex
    Eranex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Ananı babanı kızkardeşini veya kız arkadaşını sevmenin bir manası olmamalı senin için. Çünkü sizin sevginiz ölümlü. O yüzden sevmene bile gerek yok. Hiç sevme bile. Madem ölüp toprağa karışıp ineğin yediği pırasa olucaksın, sonra sıçtığı b*k olucaksın. Senin annen de sevgilin de o olucak. Sevgi falan kalmıycak. Birbirinizi de göremiyceksiniz. Sevme kardeşim. Biz ölümden sonra da sevdiklerimizle beraber olucaz. O yüzden seviyoruz. Sen sevme. Siz zaten b*k olucaksınız de.

0
    0 Yorumla
  • Ozan_K
    Ozan_K Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 31%
    +1 yıl

Ateiste Sorman Gereken şey , Hiç Birşey Hiçlikten Var Olamaz. İlk Önce bunu Kabul Edip Edemediğini Sor. Kabul Ederse Kimin Yarattığını Sor , Belli Değil Bilim Daha O kadar İlerlemedi Gibi Konusma Yapacaktır , O Maddeyi İlk Oluşturan Şeye Tanrı Diyoruz Biz. iLK önce bunu kabul ettirmelisin ona ,

1
    0 Yorumla
  • pişekâr
    pişekâr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

ölmeden önce, aklına ölüm geldiğinde, boşluğu düşündüğünde, yokluğu fiziksel olarak "sıfır" ile hesaplayamadığında, sessizliğin sesi kulaklarında çınladığında... ne düşünüyorsun? sence de yok olmak, hakikaten yok olmak, acı verici değil mi? sorusudur.

1
    0 Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Adamlar düz mantık boşver isterse peynire tapsin istersen hicbirşeye inanmasin tapmasin

Biz ELHAMDULILLAH Muslumanız Allah doğru yolundan ayırmasın... İnanmayanlara da akıl fikir versin diye dua ederim hep. .. :(

3
    0 Yorumla
  • PianistKadın
    PianistKadın Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Beyinleri oldukları halde neden kullanmamakta ısrar ettiklerini sorardım ama yine lafı mantığa ve gereksiz konulara çarpıtırlardı. komikler.

5
    6 Yorumla
    • KonukOyuncu
      KonukOyuncu
      +1 yıl

Sana yakismadi..

Yorumla
    • PianistKadın
      PianistKadın
      +1 yıl

gerçekler.

Yorumla
    • KonukOyuncu
      KonukOyuncu
      +1 yıl

Inanc perdesi ne kadar kalinsa akil günesi o kadar gec dogar :)

Yorumla
    • PianistKadın
      PianistKadın
      +1 yıl

Öyledir tamam

Yorumla
    • pemberuhemici
      pemberuhemici
      +1 yıl

Sen ciddi olamayan, tamamen hakaret etme amacı olan bir soruyu soruyorsun ve lafı çarptırırlardı diyorsun. Komik olanın kim olduğu açık.

Yorumla
    • PianistKadın
      PianistKadın
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
  • newwi
    newwi Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

fizikte bir kural vardır, etki-tepki. iki zıt kutuplu mıknatısın birbirine yaklaştığında oluşan itme enerjisini düşünün. birbirlerinden uzaklaştırıldığında ise enerji yok olur. oysa enerji hep vardır. var olan bir şey yok olamaz, etki-tepki'ye maruz kalır. bu sebeple var olan bir insanın uyguladığı enerji neden yok olsun ki. bu dünyada yaşattığı etkiler öldükten sonra tepki olarak dönemez mi? cennet veya cehennem gibi.

1
    4 Yorumla
    • KonukOyuncu
      KonukOyuncu
      +1 yıl

Senin mantigina...
      Abi uykunu alamamissin git uyu

Yorumla
    • KonukOyuncu
      KonukOyuncu
      +1 yıl

@Alfa-Bozkurt terbiyesizligin lüzmu yok birader !

Yorumla
    • KonukOyuncu
      KonukOyuncu
      +1 yıl

@Alfa-Bozkurt kardes senin nickin anlami ne? Bozkurt falan hayirdir?

Yorumla
    • KonukOyuncu
      KonukOyuncu
      +1 yıl

@Alfa-Bozkurt ne oldugunu bildigine sevindim. Tengri inancini savunuyorsan zaten Allahla arasindaki farklari da biliyorsundur, nasil müslümanlastirildigini da ! O yüzden bu sictigimin konusu icin konusacaksan terbiyeni bozma kardesim.

Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

bu video oldukça etkileyici..

https://www.facebook.com/video.php?v=934166626627933&permPage=1
    1
    2 Yorumla
    • ESMERBAKIS
      ESMERBAKIS
      +1 yıl

@sakinomayra Bu hocamız Zakir Naik'tir.. çok bilgili, öğretici ve ateistleri rencide etmeden doğru yolu gösterendir.. Bunun gibi bir çok konferansı vardır ve bir çok ateist bu konferanslarda hak yolunu bulmuş müslüman olmuştur. / Allah diğerleine hidayet versin.

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

Amin. Ben denk geldikçe dinliyorum, gerçekten çok müthiş bir hatip. Bizde de Cübbeli Ahmed Hoca'nın sohbeti güzel.

Yorumla
  • fuocoturco
    fuocoturco Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

big bang kim tarafından yapıldı güneş derse güneşi kim yaptı sonuna kadar gittiğinde ateistin sinirlendiğini görüceksin oda olmadı aklını göstersin resim olarak

5
    24 Yorumla
    • Bir_Acayip_Adam
      Bir_Acayip_Adam
      +1 yıl

ateist sinirlenmez istediğini sorabilirsin. ateistlerin kafa kestiği , insan yaktığı görülmemiştir tarihte...

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

gördüğünüz gibi arkadaş ancak böyle sacma bir cevap verebiliyor @Riku00 değilmi

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@Bir_Acayip_Adam yazdım oraya big bang nasıl oldu?

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@Bir_Acayip_Adam evet kafa kesmessiniz cunku inancınız yok biri senin yakınını canından ederse o zaman anlarsın neyse ben sordum soruyu

Yorumla
    • Bir_Acayip_Adam
      Bir_Acayip_Adam
      +1 yıl

ben ateist değilim bu bir. iki bigbang mevsusunda kimin yaptığını bilmemek bir yaratıcının yaptığı anlamına gelmiyor zaten mantık olarak :)

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@Bir_Acayip_Adam kendi kendine olan bişey görmedim ben hiç ateist değilsen güle güle

Yorumla
    • Bir_Acayip_Adam
      Bir_Acayip_Adam
      +1 yıl

kafa kesmeyi savunan zihniyet lütfen Allah'tan bahsetmesin keza tezat bir söylem oluyor.

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@Bir_Acayip_Adam kısasa kısas var canım durduk yere değil herhalde

Yorumla
    • Bir_Acayip_Adam
      Bir_Acayip_Adam
      +1 yıl

neyse zaten cevabın herseyi özetliyor teşekkürler...

Yorumla
    • Riku00
      Riku00
      +1 yıl

Bing Bang kimin tarafindan yapildi diyerken, BigBangin bir yapilis oldugunu idda ediyorsun.
      Kim tarafindan yapildigini sorarak Ateistlere kapak verdigini sanacagina, ilk önce yapildigini bikere kanitla.

Ama neyse cevapini vereyim. BigBang nasil olustu bilmiyoruz. Bukadar basit. Bilim buna suanda Cevap veremiyor.

Günesi yapan yoktu, bak tekrar günesi birisinin yaptigini idda ediyorsun. Dediklerinin farkinda degilsin.
      Günes nasil olustu bu aciklandi, Bilimde artik Günes nasil oldu diye bir soru yok. Egitim durumunu biraz daha gelistirmeni tavsiye ederim.

"Bunu kim yapti, sunu kim yapti" diyerek sadece bir yapilisin ve yapanin oldugunu idda ediyorsun.
      Basit Cevap Yapan olmadigi icin, yapilisda yok.

Evet , kafa kesmiyoruz cünkü inancimiz yok. Bu nedenle zaten katil degiliz ve Tarihmiz masumlarin kanini dökmek ile dollu degil.

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@Riku00 bigbangı idda eden atesitler güneş nasıl oluştuki gözünüzle gördünüzmü?

Yorumla
    • Riku00
      Riku00
      +1 yıl

BigBang oldu, bu bir idda degil bu bir gercek. Oldugunu biliyoruz, nasil oldugunu bilmiyoruz. Arada fark var.

Ve tabiki Günesin olusumunu görmedik, onun olusunda ortada daha can bilem yoktu.
      Ama nasil olustugu acikli. Zaten birseyin nasil oldugunu görmek onun olusunu aciklaya bildigini anlamina gelmez. Olusunu aciklayabilmek icinde olmasini görmek zorunda degilsin.

Bilim sadece gözlem üzeri hareket etmiyor.
      Bukadar temel düsüncelere bilem sahip degilsin, dediklerimi anladigindan bile süphe ediyorum.

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@Riku00 siz kuranı insanın yazdıgını iddaa ediyosunuz ama en azından görenler oldu güneşi kim gördü nasıl oluştu kim oluşturdu hiçbişey yoktan var olmaz
      ya bilim adamları uydurduysa atesilik cıkarmak için? siz diyosunuz ya

Yorumla
    • Riku00
      Riku00
      +1 yıl

Bilimde uydurma diye birsey olamaz. Bilim deliler ve kanitlar üzeri hareket eder.
      Kuran insan eseridir bu bir idda degil bu bir gercektir. Günes olayini sana acikladim, yazdigimi tekrar okumani tavsiye ederim.

Ve Ateizm, bilimadamlardan öncede vardi , Ateizm , teizm in oldugundan beri vardir.

Yorumla
    • Bir_Acayip_Adam
      Bir_Acayip_Adam
      +1 yıl

@Riku00 dostum parmaklarına yazık. bunlara göre ay elle ikiye bölüne bilir hatta bir deniz asa ile yarılabilir hatta ve hatta bir eşşek 500 yıl ölü kalıp sonra yine dirilebilir :) bunlara sorsan dünya bir tepsi şeklindeydi ve yuvarlak diyenlerin kellesini alıyorlardı. Bu saçmalıklar hep en eski çağlarda olmuştur neden çünkü bilim yoktu. Şimdi bilim var ve yeni saçmalıklar çıkmıor ve bin yıllık saçmalıklardan bahsediyorlar hala... Tanrıın varlığıda yokluğuda olabilir saygı duyarım ancak bunu kanıtlayacak olan kafa kesen zihniyet değil çağdan düşünce ve bilim olacaktır. bilim olmasa götünü taşa siliyordu bazıları hala gerçi hala taşa silen var dünyanın bazı kutsal denilen yerlerinde :)

Yorumla
    • pemberuhemici
      pemberuhemici
      +1 yıl

Ateistler her soruya cevap verebilir ancak siz cevaba değil, bir sonraki sorunuza odaklandığınız için söylediklerinin hiçbirini anlamazsıniz. Kimse bir duvarla konuşmaktan hoşlanmaz ki bir duvara açıklama yapmak bile daha kolaydır.

Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

Ateizm Engizisyon mahkemelerine karşı bilim adamları tarafından ortaya atılmış bir tezdir. teizm olduğundan beri vardır, doğrudur. Ama ortaçağ Avrupası Rönesans ve reform çağında kiliseye karşı bilim adamları tarafından kullanılmaya başlanmış ve içi doldurulmuştur. evet Ateistler bilime kesinlikle inanırlar. Ancak o bilim adamları da bir şeyi ispatlayamayınca yok çekip dururlar. @pemberuhemici ve @Ricu00 arkadaşlar, Bana bilinç, ruh ve şuur hakkında bir şeyler söyleyin.. Ruh yoktur diye kesip attı @Ricu00, kesip atmak cevaplayamamakla aynı şeydir. Bana bitkisel hayatta olan biriyle aynı şekilde yaşatılan (kan dolaşımı sağlanan, beyin ölümü gerçekleşti denen "ki beyin ölümü sandığınız gibi beynin ölümü değildir, beyin yaşıyor ama görevini yapmıyor demektir." ) bir ceset arasındaki ilişkiyi fiilen aynıdır ama biri hayata dönebilirken diğeri dönmüyor. Ancak her ikisi de fiziken yaşıyor! Bunu Ateizm nasıl açıklıyor?

Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

@Riku00 mış arkadaşın ismi, yanlış yazmışım özür dilerim. Ayrıca Bilim adamları da henüz bunun nasıl olduğunu araştırıyorlar, henüz tam bir sonuç yok. Şimdi bilime inanan insanlar olan Ateistler, bilim ispatlamıyorsa yoktur öyle bir şey mi diyecekler? böyle bir şeyin var olduğunu bilen ama araştırma yapan bilim adamlarına inanmıyorlar mı? Ateizmin bu konuya bakışını gerçekten çok merak ediyorum.

Yorumla
    • Riku00
      Riku00
      +1 yıl

@tembeler

Ruh yok demek Cevapi kesip atmak degildir kardesim. Ruh denilen bir kavram YOK. Cevapin kendisi bu. Üstelik bircok kavramda, Ateizm ve Inanc demisin. Ateizmde ve Bilimde inanc diye birsey yoktur kardesim. Ateistler birseye inanmaz ve Bilimde suna ve buna inaniyoruz diye bir sey yok.

Bilgi ve inanc birbirine karsi olan iki farkli kavram.

Bilime inanmak gibi birsey sözkonusu olamaz. Bilime inanamazsin. Ya bilirsin ya da bilmezsin ama inanc diye birsey olamaz. Sen daha Ateizm ve Bilim üzeri en temel kavramlari ögrenmemisin.

Üstelik Ateizmin , Kiliseye karsi cikmak icin kullanildigi iddasi, Facebook okucagina birkac Kitap okusan daha faydali olur...

Beyin ölümü konusuna gelirsek. Kendin aciklamisin bilem olayi daha nasil bir Cevap bekliyorsun bilmiyorum. Beyin ölümü olarak Beyin ücrelerin ölümü sonucu Vucutun temel hayatta kalma fonksiyonlarini yerine getirememesi kastedilir. Bu kisiler Cihaz yardimi ile hayatta kalir. Buna hayat diyorsan tabiki.

Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

Güneşin nasıl oluştuğu açıklandı diyorsun. Söyle öğrenelim @Riku00

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@Riku00 güneş nasıl oluştu açıkla gözünle gördsünmü? bilim adamlarının sallamadıgını nerden biliyosun bilim adamları neye dayanarak güneşin oluşunu açıkladılar deliller neydi?

Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

Arkadaşım; @Riku00 ;
      1- Bana ölümün biyolojik olarak nasıl olduğunu anlat desem, bana neler olduğunu net olarak anlatabilir misin? Bir doktor kadar net bilerek bana tüm şekliyle anlatabilir misin? Anlatamazsın. Ama doktorun sana Bu adam öldü dediğinde onun söylediğine inanmak kalıyor değil mi? Mesela evrenin her gün genişlediğini biz görüyor muyuz? Hayır. Ama bir bilim adamı söyledi ve ona inandık.. İşte Bilime inanç dediğimiz şey budur. Eğer sen bilim ve inanç kavramlarını bu şekilde yorumluyorsan, asıl senin kavram kargaşasında olduğunu düşünüyorum.
      2- Ben ateizmin nerde ve nasıl oluştuğunu v. s. okuduğum yıllarda sen belki hayatta bile değildin ki kaldı ki facebook un yayınlandığı internet denilen meret bile yoktu o tarihlerde. Bana dinazor diyebilirsin bu konuda :)
      3- Beyin ölümü ile bitkisel hayat teknik olarak birebir aynıdır. Yani eğer ruh yoksa her ikiside ölüdür. Ben bu örneği bu yüzden verdim. Eğer ateizm =bilmek diyerek, bilmiyorum, o zaman yoktur diyeceksen işimiz var.

Yorumla
    • Ozan_K
      Ozan_K
      +1 yıl

Peki Adam Sende Tanrını Göster Resim Olarak , Sonuç Olarak olduğunu İdda eden Sensin Derse Ne Diceksin?

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

@Ozan_K görmediği şeye inanmayan en başta sizsiniz bende diyorumki görmediğiniz şeyi nasıl kanıtlıyosunuz ayrıca bütün herşeyi yaratan biri var işte Allah

Yorumla
  • bariscl
    bariscl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Allah'a da mı inanmıyorsun peki?
    Veya
    Müslümanlığa da mı inanmıyorsun peki?
    Bu ve bunun gibi bir suru daha gerzek soruya "hayır inanmıyorum" cevabını aldıktan sonra capslock'u açıp küfür etmeye başla. Gayet sinir oluyoruz bu durumlara :)

0
    0 Yorumla
  • ersin_
    ersin_ Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Söylenecek birşey yok. Sadece dua edeceksin. Allah nasip ederse o kişiye ancak o zaman kalp kanaat eder inanır.

Peygamber sav. Ay ı ikiye boldugunde bile büyücü dedi kafirler. Halbuki bugün kimse onu yapamaz. Hiçbir büyücü.

3
    1 Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

inşallah inanırlar. amin

Yorumla
  • pyrzege
    pyrzege Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 46%
    +1 yıl

Bence sen ona bişey sorma cevaplayabilecek kadar iyiyse şüpheye düşersin ; ))

1
    2 Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

en güzeli, konuya tam olarak hakim olup öyle sormak

Yorumla
    • pyrzege
      pyrzege
      +1 yıl

tam olarak hakim olsan dahi yapmak istediğin şey bir ateisti kendi fikrine ikna etmek ise bunu asla yapamazsın o seni ikna eder de sen onu edemezsin ateist olduğum için söylemiyorum şöyle düşün din sana sorgulamadan inanmanı söyler ve buna mükafat olarak da cenneti vaad eder yani inanç da mükafat da inandaman kendini teslim ederek ulaşabileceğin birşey yaradanın varlığını kanıtlyamazsın inanca göre ona inanmak ve dediklerini yapmakla yükümlüsün ateizm ise olmayan bişeye inanmayı sorgulamamayı reddeder daha başlangıçta zaten anlaşmanız mümkün değil ayrıca orta düzey bilgi sahibi olan bir ateist bile sana evrenin oluşumunu big bang i kanıtlayabilir zaten bu bir iddia değildir kanıtlanmış bir gerçektir tabi evrim de aynı şekilde kanıtlanarak iddia olmaktan çıktı yani sen elinde kanıtlar olan birisine karşı bu fikri savunamazsın ancak şu fikri savunursun ben bana söylendiği gibi inanmayı seçiyorum oda ateisti tatmin etmez ki seni bile tatmin etmez bu cevap o yüzden hiç girme o konulara

Yorumla
  • Riku00
    Riku00 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

Istedigin seyi sorabilirsin. Sonunda sana nasil olsa kapak verecek ve sen kacip gideceksin.

1
    0 Yorumla
  • anl0037
    anl0037 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Hayır sen ölünce imam yıkayacak seni bunu nasıl aciklicaksin #D

5
    1 Yorumla
    • KırmızıFiyonklu
      KırmızıFiyonklu
      +1 yıl

İşte bu :) @anl0037

Yorumla
  • freegirlgirl
    freegirlgirl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Soracağım tek soru "Ne zaman ve nasıl ateist oldun? " dur.
    Çünkü ateistleri haklı buluyorum bir deist olarak.

0
    2 Yorumla
    • Anti-Flört
      Anti-Flört
      +1 yıl

Deist yeni mi çıktı?

Yorumla
    • freegirlgirl
      freegirlgirl
      +1 yıl

Cahilsin ne diyim

Yorumla
  • BahtliBedevi
    BahtliBedevi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Sen burada onu soruyorsan zaten o Ateist arkadaşını alt edebilecek donanıma sahip değilsin. Bence uğraşma.

0
    0 Yorumla
  • Ciello
    Ciello Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bir çok karmaşa şey sorabilirsin savunmasını kullanp etkisiz hale getirebilirsin ancak saygı duymak lazım tüm görüşlere (:

1
    0 Yorumla
  • firtikk
    firtikk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.

kulagının arkasını goremıyosun o zaman kulagının arkası var mı yok mu?

1
    0 Yorumla
  • İnci18
    İnci18 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Kuran-ı Kerimi arapça ve türkçe olarak hiç okudun mu?
    Diye sorardım.

0
    3 Yorumla
    • pemberuhemici
      pemberuhemici
      +1 yıl

Çoğu müslüman bile okumazken ateistlerin neredeyse hepsi okuyor, buna emin olabilirsin.

Yorumla
    • İnci18
      İnci18
      +1 yıl

Gerçek anlamlarını anlayarak okusalardı.
      Sabah akşam Yüce ALLAHA ibadet ederlerdi.
      Sende buna emin ol.

Yorumla
    • istihare
      istihare
      +1 yıl

Okuyorlar ama genelde yanlış mana çıkarıyorlar. Kuranda herşey apaçık ayetini yanlış anlıyorlar. Yukarda yorumuna bakabilir misiniz?

Yorumla
  • Ramazankzlyll
    Ramazankzlyll Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

çayın rengi siyahsa demlenince neden kırmızı oluyor? oglum ateistlere bir çay çek bakayim.

4
    1 Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      +1 yıl

Yeşil renkli halini unutmayalım ;-)

Yorumla
  • -o_O-Rıdvan
    -o_O-Rıdvan Takip Et
    +1 yıl

Sanatlı bir eser , sanatkarı icap eder. Demen yeterli. : )

1
    0 Yorumla
  • BayanGoogle
    BayanGoogle Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Bu dünyada nedensiz bir şey var mı?
    Ve
    Neden varolduk sence?

3
    2 Yorumla
    • bysağanak
      bysağanak
      +1 yıl

Atom altı parçacıklarından olduk x maddesi yani onu bulursa insan oğlu evrenin tüm sırlarını öğrenecek...

Yorumla
    • BayanGoogle
      BayanGoogle
      +1 yıl

Ahahahah 😂😂
      @bysağanak

Yorumla
  • SchindlersTits
    SchindlersTits Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Aklı olan müslümanların sormaması gereken soru. Zira kendileri şüpheye düşer ve ateist söylemleri düşünmeye başlar.

1
    0 Yorumla
  • esmerrçocuk
    esmerrçocuk Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.

"Başın çok sıkıştığında , mutsuz olduğunda , korktuğunda vs kendine ilahi bir dayanak noktası arıyor musun iç güdüsel olarak? " Bunu sormak isterdim.

1
    4 Yorumla
    • paten
      paten
      +1 yıl

eeee bu allahın varlığına kanıt değil tam tersi insanların mantıkla değil duygusal nedenlerden dolayı bir yaradana sığındığının göstergesi. Evet bir ateist zor anında bir tanrıya yalvarma gerekliliği duyabilir ama bu o anki çaresizliğimizin ve diuygusallığımızın bir dışsa yansımasıdır, allahın kanıtı değil.

Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

yani varlığına inanmadığın birinden zor anında yalvarma gereği duyabiliyorsun. ilginçmiş

Yorumla
    • esmerrçocuk
      esmerrçocuk
      +1 yıl

hilmibote cevabını vermiş. Ayrıca korunma hissi imanın temellerinedendir.

Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

teşekkürler @esmerrçocuk

Yorumla
  • Sametiedi
    Sametiedi Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Hz. muhammed mekkede dogdu peki kuranda iki denizin birbiriyle karişmadigi yaziyor Alahin kelami degilse nasil bliyordu kuran Allahin kelamiyse neden inanmiyorsun de

0
    1 Yorumla
    • KonukOyuncu
      KonukOyuncu
      +1 yıl

Biraz acip okusan yüzey geriliminden, o suöari karistigindan ancak su kütlesi yogunlugundan yüzeyde öyle bir görüntü olustugundan haberin olurdu abicim. 4-5 metre derine insen suyun yüzeye göre daha tuzlu oldugunu anlarsin
      Daha da önemlisi kuran öncesi kaynaklarda zaten anlatilan bir seydi. Tabi o dönem fizigin yeterince gelismis olmamasi sebebiyle dikkat cekici bir olaydi

Yorumla
  • masum123
    masum123 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

bir kalem bile bir fabrikandan çıkıyorsa bizi bir varlığın yaratmamış olması ne kadar mantıklı?

0
    4 Yorumla
    • TabaktakiSonKurabiye
      TabaktakiSonKurabiye
      +1 yıl

Sen ciddimisin yoksa salak rolümü yapıyon

Yorumla
    • korsancs
      korsancs
      +1 yıl

Bir kalem bile fabrikadan çıkıyosa dediğine göre hiç bir şey yaratıcı olmadan oluşamaz demi? O zaman söylediğin Allah nasıl oluştu? Neyden meydana geldi? Madem bir yaratıcısı olmadan meydana geldi o zaman bir yaratıcıya ihtiyaç yok.

Yorumla
    • masum123
      masum123
      +1 yıl

1. si tanrı die bişe yoktur bir tek yaratan vardır oda Allah'dır. İnanmak isteyen gökyüzüne baksa güneşe aya baksa denize, kuşlara, çiçeklere baksa yaratan oldugunu anlar yaratmak Allah'a mahsustur. ama insanlar kendilerine öyle bir ilah arıyorki o bizi değil biz onu yönetelim ineğe tapanlar inek konuşsa deseki imana gelin Allah'a inanın onada bida tapmazlar. İnanmak isteyenlere sesleniorm mucize istiyorsanız yeni doğan bebeğin Allah dediğini izleyin onada inanmıosanız domatesin içinde Allah yazdığına bakın onada inanmıosanz sivri biberin büyüyüp aldıgı şeklin la ilahe illallah şeklinde olduguna bakın gene imanmayan denizin içindeki büyük insan şeklindeki kayanın secdeye yatmış şekilde olduğuna bakın insanların hastalıkları olmadan birden öldüğüne bakın inanmak isteyen aynaya bile baksa Allah'a inanır ama maymun dieni bırakalm maymundan geldiğine inansın..

Yorumla
    • korsancs
      korsancs
      +1 yıl

Sen nasıl rabbim sen bizi koru diyosan bende tanrıyı derim rab allahın farsçası tanrı da Türkçe bir kelime ayrıca doğan çocuğun domatesin içindeki yazı gibi saçmalıklarada inanıyosan ben daha bişey demiyorum

Yorumla
  • Destroyer01
    Destroyer01 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

vine adam diyo
    -sen ateist misin?
    -evet
    -Temizlik yapınyon mu?
    -evet
    -Temizlik bizde iman gelir.

0
    0 Yorumla
  • fatihılgın
    fatihılgın Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Nefesimiz yemeği uflerken soğuk oluyor da ayni anda elimizi uflerken nasıl sıcak oluyor açıklayın aynştaynlar

2
    2 Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

güzel soru

Yorumla
    • hatunasabi
      hatunasabi
      +1 yıl

Ya kardeşim tamam ben inanıyorum ama bu kadar basit sorular sorup da güldürmeyin elalemi kendimize :) Bak şimdi arkadaşım yemeğe üflediğin hava ağzındaki havadır daha ciğerlere ulaşmamıştır bu yüzden de soğuktur. Eline yaptığın ise üflemek değil hohlamaktır hava direk ciğerlerden gelir bu yüzden de sıcaktır. Cevap bu kadar basit daha da irdelemeyin bence ;)

Yorumla
  • AkıtGelsin
    AkıtGelsin Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Ne sorarsan sor mantıklı bir cevap veremeyecektir çünkü %90 ı sadece ilgi çekmek için ateist rolü yapıyor çoğunu şarlatan olarak görüyorum

1
    0 Yorumla
  • 3genmühendis
    3genmühendis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

ne sorarsan sor işe yaramaz, adam nuh diyo peygamber demiyo, ben çoook denedim :(

1
    3 Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

işe yarasa da yaramasa da bir Müslüman olarak bizim üstümüze düşen, elimizden geldiğince anlatmak değil mi?

Yorumla
    • 3genmühendis
      3genmühendis
      +1 yıl

öyle ama işi daha da kötüye götürmek var işin ucunda, yani adam sana bir soru sorar yanlış cevap verirsin, bunun vebali de çook büyük...

Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

ondan dolayı işi sağlama almak lazım. Önce biz araştırıp öğrenmeliyiz o konularla ilgili dinimizde ve bilimde olan herşeyi. Eğer konuya hakim olursak karşıdaki kişiye her zaman bir cevabımız olur

Yorumla
  • _EsmeR
    _EsmeR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Ateiste soru sormak mı, onları kaale almamak çok daha iyi.

0
    0 Yorumla
  • bysağanak
    bysağanak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Varlığınla yokluğunun değişilmezi nedir?
    Varlığında değişecek yokluğunda ya değişmezin nedir?

0
    0 Yorumla
  • Carmena
    Carmena Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Sende beyin var mı de var derse kanıtla yoksa inanmam ne hep itiraz et onların yaptığı gibi

2
    0 Yorumla
  • The_BoSS
    The_BoSS Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

madem insanlar maymundan geldiyse şimdiki maymundar neden insan değil :DD

2
    3 Yorumla
    • pemberuhemici
      pemberuhemici
      +1 yıl

En orjinal soru woah

Yorumla
    • rock4everb
      rock4everb
      +1 yıl

bir bitmediniz mk

Yorumla
    • The_BoSS
      The_BoSS
      +1 yıl

teşekkürler :D

Yorumla
  • _Mucoo_
    _Mucoo_ Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

-Neden Saçma Sapan Sorular Soruyorlar Sana?
    -Zor Durumları Neden Sana Açıklatmak İstiyorlar? :D

1
    0 Yorumla
  • everythingonelira
    everythingonelira Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Allah'ınız yok mu laaaaan diye serzenişde bulunabilirsin :))

2
    0 Yorumla
  • minkari
    minkari Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

madem yaradana inanmyorsun onun yarattigi alemde niye dolasiyorsun?

1
    8 Yorumla
    • erenayazx
      erenayazx
      +1 yıl

Yaradana inanmiyorum bu alemi onun yarattigini bana ispatla?

Yorumla
    • minkari
      minkari
      +1 yıl

Burdakilerin kaynagi kim biraz düsunsen anlarsın aslında tabi düsünebiliyorsan...

Yorumla
    • erenayazx
      erenayazx
      +1 yıl

Patlama sonucu oluşan bir dünya kaynak bu işte

Yorumla
    • minkari
      minkari
      +1 yıl

O patlayan cismin kaynagi ne yalandan eksilemekten ne anlaniyorsun kaybol

Yorumla
    • zamanyolcusuu
      zamanyolcusuu
      +1 yıl

Mesela bn ispatliyayim, kiyamet alemetlernden biride bin yil once Kuran da zamann kisalmasi olarak aktarilmis, o zamn ki teknoljiyle bunu aciklamak imkansz, ama simdi senin bilim adamlarin bunun gercekligni ispatladi, ve kuran daki bir cok mucize gerceklesmektedir. Sana sabaha kadar anlatabilirim cunku az cok ilim sahibiyim. Dinimi biliyorum cok sukur ama sana anlatmya degmez.

Yorumla
    • erenayazx
      erenayazx
      +1 yıl

Patlayan cismin kaynagida enerjiden oluşmuş olamazmi sonuçta durduk yere bir gezegen var oluyor?

Yorumla
    • minkari
      minkari
      +1 yıl

Bilim adamlari bile tanrı parcacigi diye buldular Allahsız

Yorumla
    • rock4everb
      rock4everb
      +1 yıl

Yuh mk beyni nerde biraktin l*n .

Yorumla
  • emred344
    emred344 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    +1 yıl

Bir ateiste soru sormadan once eger sen Allah tan korkuyor ve cehenneme iman ediyorsan basini secdeden kaldirmassin aksiyse zayif bir inancin vardir once kendini duzelt sonra ateistleride halledrsin

0
    0 Yorumla
  • Volrath
    Volrath Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

din açısından soruyorsan yok öyle bir şey... metafizik veya ruhsal ınanışları materyalist birisine koz olarak sunamasın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bir kalemin bile sanaatkarın varsa şu koskoca tabiiatın sanatkarı olmaz mı? :D

2
    0 Yorumla
  • Linek
    Linek Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

inanmamız için yemin ederken ne diyorsunuz. ve sizde beddua , ah almak gibi sözcüklerin anlamı var mı :D

0
    0 Yorumla
  • EnD_HoPe
    EnD_HoPe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

İlk önce şunu kendine sormalısın, şu ateistlere ne verdikte alamıyoruz?

0
    0 Yorumla
  • hilmibote
    hilmibote Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

o ateist yapabiliyorsa ALLAH'ın olmadığını ispatlasın (haşa)

0
    1 Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

bu yoruma eksi veren kişi inşallah ilerde iyi bir Müslüman olur

Yorumla
  • Aydınlı009
    Aydınlı009 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.

hiç umrmda degiller gerçekten :) aslında en cok inananlar onlar.

1
    0 Yorumla
  • _Seppuku
    _Seppuku Takip Et
    Xper 5 Yaş: 108
    +1 yıl

Tavuk mu yumurtadan cikar yoksa yumurta mi tavuktan?

0
    3 Yorumla
    • tembeler
      tembeler
      +1 yıl

yumurtadan civciv çıkar hala öğrenemediniz mi! :D

Yorumla
    • _Seppuku
      _Seppuku
      +1 yıl

Cok cahilim iste. Keske olsem.

Yorumla
    • aşırısolcu
      aşırısolcu
      +1 yıl

Yumurta tavuktan cikar. yumurtanin olusmasi icin tavugun vucudundaki protein gerekli

Yorumla
  • zamanyolcusuu
    zamanyolcusuu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Allah yok ise eger tek yumurta ikizlerinin parmak izlerini farkli yaratan nedir?

0
    7 Yorumla
    • erenayazx
      erenayazx
      +1 yıl

Big bang teorisi

Yorumla
    • SezaiY
      SezaiY
      +1 yıl

ne alaka @erenayyazx

Yorumla
    • zamanyolcusuu
      zamanyolcusuu
      +1 yıl

* salagi hadi big bang dedik milyonlarca yil once, ya buu surekliligi saglayan guc nedir ha?

Yorumla
    • erenayazx
      erenayazx
      +1 yıl

O patlamanın etkisi hala devam ediyor

Yorumla
    • zamanyolcusuu
      zamanyolcusuu
      +1 yıl

Hahaa:)) peki soylesene 1500 yil once tek katli evlern haricnde ev yokken, peygamber efendmizin Allah in bildirmesiyle, kiyamet alametlernde insanlar o kadar yuksey binalar yapacaklar ki bulutlara uzanan yaris halinde olacaklar ve şu an bunu yasiyoruz, o zamn insanlar inanmamis bu nasil mumkun olabilir diye, haklilardi o zaman belki cunku onlarin donemnde olanlar belliydi.. Peki bunu peygamber efendimiz sav nerden biliyordu? Kuran i inkar etmeyin, sonunuz cok kotu olacak, yazik size

Yorumla
    • zamanyolcusuu
      zamanyolcusuu
      +1 yıl

Dalga gec sen, ben senin adina uzuldum dogrusu. Bu kadar acik secik alamet varken. Ölum aninda secdeni yaptigin vakit cok gec olacak coookk.

Yorumla
    • zamanyolcusuu
      zamanyolcusuu
      +1 yıl

https://m.youtube.com/watch?v=kXqv8s4WI1o ilim sahipleriyle istisare ederek sorgula dini !

Yorumla
  • Lordsofrealm
    Lordsofrealm Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

vücudundaki 100 bin km damar tesadüf eserimi yerleştirildi demek bile yeterli bence :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

BİRİLERİ DİYORKİ EE BİZİ KİM YARATTI? ALLAHI PEKİ KİM YARATTI? O ZATEN HEP VARDI :DDD

1
    1 Yorumla
    • furkantino
      furkantino
      +1 yıl

Allah nasıl var oldu onlar da bunu kanıtlasın hocalara bunu sorunca döt gibi kalıyorlar aman tövbe et diyorlar varlığını değil nasıl var oldugunu sorunca bi skim yapamıyorlar

Yorumla
  • temmmuz
    temmmuz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

bence soru sormak yerine inandıgın dinin en büyük özelliklerinden biri olan hosgörüyü ona göstermelisin

0
    3 Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

hoşgörü şart. ama gerekirse soru sormak ve gelen sorulara cevap vermek de lazım

Yorumla
    • temmmuz
      temmmuz
      +1 yıl

hoş görü içinde olacaksa tabi ki. bu arada ateist degilim

Yorumla
    • hilmibote
      hilmibote
      +1 yıl

farketmiştim ateist olmadığını

Yorumla
  • rock4everb
    rock4everb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Inandigi seyi kolay kolay sarsamazsin kimsenin hic girme din ve siyaset konularina. Baksana ne kadar sacma seyler yazmislar surda

0
    0 Yorumla
  • yasinceeeee
    yasinceeeee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

sen bu evrende tesadüf eserimi geri zekalı oldun acaba diye sorardım :D

0
    0 Yorumla
  • atesceken73
    atesceken73 Takip Et
    +1 yıl

ateist deyilim desitim ama ginede istediğiniz soruyu sora bilirsiniz

0
    0 Yorumla
  • sipanolis
    sipanolis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

En kral ateist bile çöpten kedi fırlasa Allah der:-)

2
    5 Yorumla
    • pemberuhemici
      pemberuhemici
      +1 yıl

Nerenden uydurdun peki bunu?

Yorumla
    • sipanolis
      sipanolis
      +1 yıl

Öyle tabi başınız sıkıştımı Allah dersiniz

Yorumla
    • pemberuhemici
      pemberuhemici
      +1 yıl

Biri seni ateistim diye kaldırmış tabii ki. İnanmadığım şeyden yardım beklemem.

Yorumla
    • sipanolis
      sipanolis
      +1 yıl

Kimsenin kandırdığı falan yok bu bu reflekstir müslüman bir ülkede yaşıyorsun illaki başına gelmiştir beklemediğin bir anda karşına bişey çıktığında yapmışsındır

Yorumla
    • pemberuhemici
      pemberuhemici
      +1 yıl

Hayır yapmadım ve müslüman bir ülkede yaşamıyorum, Türkiye'de yaşıyorum.

Yorumla
  • Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir ateiste sorulabilecek en iyi soru nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir ateiste sorulacak en iyi soru nedir? 87 cevap verildi
Ateistim soruları alayım mı? 31 cevap verildi
Bir ateisti dine çevirecekbir soru söyleyin? 13 cevap verildi
Ateistere bir şey soracagim kısa cevap yazın lutfen? 7 cevap verildi
Ateistlere meydan okuyorum, içinizde sağlam ateist varsa tartışalım mı? 9 cevap verildi
Ateist ve deist arkadaşlar cevaplayabilir mi? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Türk kahvesini nasıl içiyorsun?
  • Saçlarınızı en son ne zaman taradınız, düzenli saç tarama alışkanlığınız var mı?
  • Sizin için çılgınlık ne demek?
  • Kendine aşık mısın?
  • Ağlamak seni sakinleştirir mi?
  • Bu güne kadar ne olmak istedinizde, ne oldunuz?
  • Kadınlar Düzelmez mi öyle mi kabul etmek zorundayız?
  • İnsanlarla konuşurken göz teması kurmayı çok önemsiyorum , peki siz konuşurken göz teması kurarmısınız?
  • Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadından olur mu?
  • İtalyan usulü makarna sever misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨