Merhabalar help me?

Merhaba ben eşimle boşanma aşamasındayım anneme geldim başta gel dedi getirtti şimdi ne yapsam gözüne batıyor kovuyor sonra ben birine söylerim diye bana baskı yapıp kendi irademle evden çıkmamı istiyor babamda başta gel ev tutarız falan dedi şimdi naparsan yap kocana dön dedi. Kocamla daha düğünümüz olmasan anlaşmazlık çıktı sonra annem babam gel dediler babam aradı kızım gel diye şimdi dee kovuyorlar özellikle babam bana söz verdiği bazı şeyleri de yapmadı yapacaktın diyince ben yapmıyorum benim malım dedi serefsiz falan dedi. Kocam dönmeye çalıştığında (kocam berbat haksızlık yaptı bu arada ) annem babam istemedi şimdi de kendi ayağınla kocanı ara dön diyorlar öZellikle babam. Kocam arkamda durmuyor diyemi bilmiyorum babam küfür ediyor annem bugün taksiye bindik adamın önünde ağzıma vurdu ( sebeb suratım asık evliliğimin hayatımın düzelmesini istediğim için) eve geldi dün gece arkadaşından suratın asık dedi beni mi kıskanıyorsun dedi ben de hayır ama eşim olsa düzelse birlikte eşimle gezmek isterdim dedim. sen benim hayatımı kıskanıyorsun dedi kolum mosmor takside kolumu cimcikledi. Dedim gerçekten artık anne seni sevmiyorum olayın devamı var tabi

Güncellemeler
1 yıl
Hey
Güncellemeler
1 yıl
DUA EDİN
Merhabalar help me?