Merhabalar yardım edin?

Kardeşim ve ben aynı okullarda öğretmenlik yapıyoruz. Ben 4. Sınıflara o ise 3. Sınıflara bakıyor. Kendi belli başlı öğrencilerini de alarak 4. Sınıflar katına çıkıyor. Beraber geldikleri öğrenciler sadece duvara yaslanmış garip bir yüz ifadesiyle benim öğrencilerimi izliyorlardı. Bunun öncesinde de atıştı bu iki sınıf. Ben kardeşime kızlar sıkıldı mı böyle duruyorlar dedim ve kızların mimiklerini taklit ettim. O da bana garip garip söylendi. Sonra da senin öğrencilerin neden böyle sıkıldım diyorlar bana asla demezler falan demeye başladı. Kıyasa girmeye başladı. Bende dedim ki rahatsız olduysan 3. Sınıflar katına in dedim. Kendisi 4. Sınıflar katındaydı. Ben beden Eğitimi öğretmeniyim etrafımda en çok futbolsever erkek öğrencilerim var ama daha ilkokullar. Kendisi bana iki öğrencisi için kıskanç dedi, ve bana öğrencilerin dikkatini çekmeye çalıştığımı söyledi, sonra bana ettiği itamlar o kadar çirkinceydi ki ben onunla gelen kız öğrencileri kendi erkek öğrencilerimden kıskanmışım bana bunları da söyledi. Ve çok çirkin sapkınca bir ithamla beni yargıladı. Bu kardeşim dediğim kız benim kendi şahsına hiçbir kötü kelime etmememe rağmen bana iğrenç ithamlarda bulundu, beni ailemin önünde küçük düşürdü. Ondan hiç bu kadar soğumamıştım o kadar soğuk hissediyorum ki. Beni yargıladığı ithamı buraya yazamayacağım ama çok çok çirkindi. Bunu yazarken hala ellerim titriyor. Ben kendisine değil öğrencilerinin sırf yüz taklidini yaptım diye yok onlar çocuk, onlar böyle şöyle sanki ben çok kötü bir şey yapmışım kıvamına getirdi olayı. Ama kendisi o iki öğrencisi için bana ağzına geleni söyledi, bana sapkın ithamlarda da bulundu, ailemin yanında iftira attı rencide etti. Birkaç ay tanıdığı iki öğrencisi için yaptı bunları. Belki size saçma gelecek ama ben çok düşündüm ve gerçekten artık eskisi gibi hissetmiyorum kardeşime karşı.
Merhabalar yardım edin?