2 senelik bir ilişkim var annemin psikolojik sorunları olduğu için onu istemiyor aşırı dominant bir anneye sahibim. Erkek arkadaşımla evlenme kararı aldık lakin annem ailesine ulaşıp beni kötülemiş olmayan şeyleri söylemiş ne yapacağımı bilmiyorum asla ikna olmuyor 28 yaşındaki teyzeme karşıda öyle o istiyorki hepimiz onun yanında olalım iş yerinde çalışalım ama her şey onun istediği gibi olamaz ki. İş yeri sahibiyiz eve sadece yatmaya giriyoruz ailece çocuğun ailesine dediği şey ise benim kızım şımarık hiçbir şey yapamaz kahvaltı dahi hazırlayamaz sabah kalkıp direk lokantadan yemek alıyor vs demiş buzdolabımız bomboş bana doğru düzgün bana para dahi vermiyor tabiki kalkıp iş yerine gidip kendime yemek sipariş edeceğim 🤷🏻♀️ üzerime iftiralar atmış sizce ben çocuğun ailesine karşı gerçekleri söyleyip kendimi korumalımıyım?
Senelerdir yanında çalışıyorum annemin. Bana dediği şey ise eğer evlenirsen ne çeyizinde nede hiçbirşeyinde yardımcı olmam diyor kendimi çok çaresiz hissediyorum erkek arkadaşım ise iyilikle olmuyorsa kaçalım çeyizinide ben yaparım yeterki mutlu olalım diyor
Senelerdir yanında çalışıyorum annemin. Bana dediği şey ise eğer evlenirsen ne çeyizinde nede hiçbirşeyinde yardımcı olmam diyor kendimi çok çaresiz hissediyorum erkek arkadaşım ise iyilikle olmuyorsa kaçalım çeyizinide ben yaparım yeterki mutlu olalım diyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer