Turk erkekleri icin galiba bu buyuk bir sorun. Eski kadinlar, annelerimiz falan da kocasindan ekonomik siddet gordugu icin kızlarını oku kocaya muhtac olma diye yetiştirdiler.
Ama okusakta is sahibi olamıyoruz. Bende atamam olmadi, bir 3 yil zaten yok. Özel sektör zor, calistim biraktim. Bir kadin olarak para yok yani.
Erkekler gorusuyor tanisiyorum gorucu olarak. Maddiyati onume getiriyorlar. Calisir misin vs diye agiz ariyorlar. Atama olursa evet diyorum. E sen karsima calismadigimi bilerek gelmedin mi ne diye soruyorsun? Bu riski alarak karsima geliyorsan sacma sapan sorular sorma yani.
Gorustugum kisilerde anladigim su ki erkekler evi gecindirmek, kadina para vermek istemiyor. Hatta zorlarina bile gidiyor galiba.
Biri de bana sunu dedi. Evlilikte biraz calisabilirsin aslinda. En azindan kendi kisisel ihtiyaclarini sen karsilarsin. Özel sektorde eline pek para gecmez zaten, o durumda eve katki saglamani bekleyemem. Ama en azindan kendi ihtiyaclarini sen karşılarsın dedi biri.
Yani bana ya da bir kadina harcacagi paranin bile hesabini yapip, en azindan kisisel ihtiyaçları benim uzerimde olmasin diye dusunuyor.
Her sey ayri gayri olacaksa, maddiyati ayırıyorsan evlendigimizde evde yemegi falan da tek kendime yapip yiyeyim. Çamaşırları da ayri yıkayayım. Bu gibi seylerde senin kisisel ihtiyacin sonucta, eve gelir yemegini yapar yersin, camasirlarini yıkarsın dedim. Sesini çıkaramadı.
Evi, karinizi gecindirmek zorunuza mi gidiyor? Erkek evi falan gecindirmeyecekse baska ne yapacak anlamadim yani.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer