😈😈😈İnstegrama atıyor ve ailesine atmak istiyorum, datası elimde😀😏evlerinde kaos yaşanacak büyük ihtimal çok zevkli😂
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Onun yaptığı davranışı en azından görmezden gelebilirsin başkalarının hayatlarında huzur bozan birinin kendi hayatı çok huzurlu olmayabiliyor bir zaman sonra bunu düşünerek hareket edersen daha doğru olabilir
Biliyorum bunu kank, ama tamamen onun iyiliğini istediğim için atmak istedim, çünkü reşit bir kız değil reşit olsa umrumda olmazzzz, kız daha reşit değil yaptığı şeyleri attığı şeyleri görsen utanırsın ailesine acırsın, ayrıca ki sütyen ile yayın açıyor? Yani sonra erkeklere suç buluyorlar, bir kız olmama rağmen erkekler sonuna kadar haklı, bunlar taciz edilmeyi hak ediyorlar, yani bunlar yüzünden hemcinslerime düşman olmaya başladım mk, niye edepli durmuyorlar, yani birinin onu si*mesi hoşuna mı gidecek reşit olsa banane umrumda olmaz ama gerekeni yapması gerekiyor birinin, herkes abaza olmuş atmak yerine kıza bakıp 31 çekiyor bende buna son verixem
Bazı insanlar akıllanmazlar ki sen ailesine söylersen sonuçlar çok daha kötü olabilir baskı sonrası daha kötü biri bile olabilir güzelce uyarını yapmalısın
Ya uyarı yapıyorum kaç kere yaptım tanıyorum kızii ama yok iki üç gün normale dönüyor sonra yine or0spuluk tutuyor bunu mk ailesi naparsa yapsın buna elinden telefonu almaları gerekebilir
Sen yine uyarılara devam et bence güzelce uyar. Tehdit boyutunada geçebilirsin daha fazlasını yapmamanı tavsiye ederim .
Bu nasıl bir kıskançlık nasıl bir kin. Bence tedavi olmalısınız
Ya bi boş ver , kız daha 16 yaşında aq velet daha taciz edildiği zamanda ağlar mk erkekeri suçlar, hem or0spuluk yap si*işmek istiyorum de hemde taciz edilince ağla yok öyle bir dünya, reşit oldugun zaman yap or0spuluk aq acelesi nedir atıcam vallaha ailesine acıyorum
Insanların yaşantısı yerine kendi hayatına baksan. Daha keyif alırsın. Boşa harcama zamanını
Kanka burası instegram? İnstegrama çıplak foto atmak ne kadar doğru ya büyük olsa si*kimde olmaz ama daha velet 16 yaşında mk yakında taciz edildiği zaman kendimi suçlu hissederim ailesine atacam naparsa yapsın
Öldürülebilir bile sen ülkede neler yaşandığının farkında mısın?
Dikkat et yaptığın çok ağır bir suç haberin olsun
bunun suç olduğunu biliyor musun bu soruyu savcılığa şikayet edeceğim çaresiz bir kızı tehdit ediyorsun
At gitsin o atarken düşünmüyor sen mi düşünceksin. At birdaha ders olur ona , kimseye atmaz.
Bence ailesine söyle oda yapmadan önce düşünseydi.
Onu nasil buldun asko var mi elinde atsana bi merak ettim🤣🤣
ne gerek var ne geçicek eline aileis o kıza zarar verirse kız intihara bile sürükleyebilecek bişey bu
İzleme şansın olcak mı kaosu
İnstegram bakar anlarım 😏Hesabı kapattığı zaman anlaşılacak
😅😅😅 boş ver ya yakından izleme şansın yoksa sarmaz
Ya ben onun kötülüğü için demiyorum bu yaşta çok kötü bişey yapıyor farkında değil birisi elinden tutup doğru yolu göstermezse taciz edilir sonra suçu erkeklere atacak mk erkekler haklı yani ailesi sahip çıksın doğurup sokağa atmakla olmuyor, elinden telefonu alabilir mesela böyle bir kıza telefon yasak olmali
Yakının mıı
Arkadaşımdı mk
Kendin uyarsanaaa
Kim kız merak ettim 😂
Yapma yoksa senin de başına gelebilir.
Sana ne atıyorsa sana mı atıyor
Buna ispiyonlama denir karaktersizlik olur
Yad aseni sikayet edip seni hapse atabilecekler
Fotoyu merak ettim. Bana mı atsan😊
Gerek yok onca abazaya rezil olmuş bir et parçası zaten daha fazla rezil olmasın
Hadi hadi:))
At ifşa et akillansin daha da atmasın
Aq senin gibi k@şa@rlar düşman başına
Hmm kimis o bi bkim 😄😃
Atma
Çok geç kafama koydum
Suç
Onun erkekleri taciz etme isteğine sürüklemesi suç değil, benim ailesine atıp düzgün insan olması için uğraşmam suç öyle mi😂😂😂Sende o kız gibisin heralde bak işine
Şikayet edince görürsün 😂
At..
Hahahhahahah ne çin şeysin sen ahhahahha
Sana ne
Ne yaparsan yap
Sana neden atti
Bana değil hikaye atıyor bende gerekeni yapacm
Hikayeye bir insan neden nude atar ki
atma knka
Niye kanka or0spuluk yapmasına müsade mi edim? Diğer abazalardan ne farkım kalır
Ortalık karışır knka
Napim? Böyle or0spu olmasını mı izleyelim? Ben diğer abazalar gibi olmak istemiyorum, ailesine acıyorum, ailesi bunu yedirip iciriyor kızı daha reşit değil or0spu aq
Evden kovarlar ve daha fazla öyle olursa hadi
Kovmazlar en fazla telefonu alırlar kırarlar
O zaman sen bilirsin :D
Ailesine atma yazık
Ne yazığı ya , neler attigini bir görsen tam bur or0spuuuu, yok verdim yok si*iştim, kız daha 16 yaşında mk ailesi baksın şimdi başının çaresine atacam vallaha böyle rezillik olmaz sahip çıksınlar mk
Önce ben bakayım 😂
Bakma kanka zaten abazalar görmüş yeterli
Merak ettim benim ne eksiğim var
Instagram çıplak resme izin vermiyor ki
Külotlu işte
He anladım at o zaman
Yapma tabiki
Kim ki o
Sanane ki. 🙄
Bize ne