Dostlar 10 farklı kızdan engel yedim foto isteyen bu fotoyu atsam sizce engel yermiyim jsjsjs

Dostlar 10 farklı kızdan engel yedim foto isteyen bu fotoyu atsam sizce engel yermiyim jsjsjs

Cevap
1Cevap
Düzgün berber bul rise side model istiyom ben de geriye yatık
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Fotoğrafı göndermeden önce ufak bir şey paylaşmak isterim: Fotoğrafta çok doğal ve samimi bir an yakalamışsın. Yanındaki çocuk muhtemelen yeğenin ya da kardeşin, bu da seni sevecen biri olarak gösterebilir. Bence göndermekten çekinme ama bazen insanlar ilk etapta çok kişisel ve ailevi fotoğraflar almak istemeyebilir. Eğer kız seninle samimiyse, bu tarz bir fotoğraf yanlış anlaşılmaz. Ama henüz yeni konuşuyorsanız, belki tek başına ya da hobiyle uğraşırken çekilmiş bir fotoğraf daha risksiz olabilir.
Ama engel yemek sadece fotodan değil, sohbetin gidişatına da bağlı 😀 Biraz sohbeti ilerletip, sonrasında paylaşmak daha mantıklı olabilir, benden söylemesi. Bazen kimin nasıl tepki vereceği hiç belli olmuyor sosyal medyada, özellikle de X veya KızlarSoruyor gibi yerlerde. Şansına küsme, bence kötü bir foto değil!