Usta şimdi söyle kız bana kinlenmis ve benim basima is almam icin onun fotigrwfini cektigimi söyledi böyle iftira attı yani bende gittim galerimi gösterdim baktılar herhangi bir foto cikmadi baska ne yapabilirim
Peki başıma iş gelir mi hani kadının dediği kanun ya ama açtım gösterdim galerimi foto yok iftira atıyorsun dedim bir şey çıkar mı başıma iş alır mıyım sıkıntı yoktur inşallah
Siz henüz reşit değilsiniz kardeşim, o yüzden başına hukuki bir iş gelmez. Ancak okuldan atılabilirsin, ama onu da okul yönetimiyle görüşüp işin aslını anlatarak engelleyebilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunu kanıtlama imkanın varsa kanıtla ve kızdan şikayetçi ol, kız hakkında dava aç.
İşte nasıl kanitlicam
Onu bilemem, ama olay hakkında biraz detaylı bilgi verirsen fikir verebilirim.
Usta şimdi söyle kız bana kinlenmis ve benim basima is almam icin onun fotigrwfini cektigimi söyledi böyle iftira attı yani bende gittim galerimi gösterdim baktılar herhangi bir foto cikmadi baska ne yapabilirim
Bilemiyorum, ama bence imkanın varsa bir hukukçuyla görüş.
Durumu tam olarak anlat ve " Mümkünse kıza dava açmak istiyorum " de.
Ama bu olay lisede
Nasıl yani?
Liseliyiz biz kız bana iftira attı işte okuldan atılmam için gibisinden
Henüz reşit değilseniz, yani 18 yaşını doldurmadıysanız hiçbir hukuki işlemde bulunamazsın.
Ancak kızın sana iftira attığını kanıtlayıp okuldan atılmanı engelleyebilirsin.
Peki başıma iş gelir mi hani kadının dediği kanun ya ama açtım gösterdim galerimi foto yok iftira atıyorsun dedim bir şey çıkar mı başıma iş alır mıyım sıkıntı yoktur inşallah
Siz henüz reşit değilsiniz kardeşim, o yüzden başına hukuki bir iş gelmez. Ancak okuldan atılabilirsin, ama onu da okul yönetimiyle görüşüp işin aslını anlatarak engelleyebilirsin.
Telefonunu çıkar göster
Gösterdim galerimi baktılar foto olmadığını gördüler başka ne yapabilirim
Başka ne yapacan?
işte ne olur bir şey olur mu foto falan çıkmadı bir şey
Olmaz korkma
Cekmediysen git hemen şikayetçi ol
Çekmedim ama nasıl kanıtlayabilirim
Vardır bir yolu git şikayetçi ol iftira attı bana de
Bilmiyorum:( bir şey yapamaz ki o zaman
Ne demeliyim ne yapmalıyım
Çekmedim de yeter, ya da istiyorsan galerini falan göster
Gerçekten çektiğini düşünmüyorsa blöf yapıyordur bence
Çantanı hazırla hapse gidiyon
Allah korusun
Amin ama kadının dediği kanun
Ama açtım gösterdim galerimi sıkıntı çıkmadı
Ne fotosu
Normal fotosunu çekmişim işte diye iftira attı ama foto falan yok ortada açtım gösterdim galerimi
tamam gosterdiysen sorun ne
Bir daha sınıfa gelirler mi işte ondan korkuyorum yani bir şey yok bwnde ama uğraşıp durmasinlar
Bi kız kafaya takmissa kolay kolay kapatmaz konuyu diyim
ee ama foto falan yok yalan söyledi zaten baktılar telefonuma bir şey çıkmadı ben ne yapabilirim
Sen ölü taklidi yap mevzu foto değil belliki
Çekmediğini ispatlarsın
niye iftira atıyo
başıma iş almamı istiyor
neden ama bir sebebi olmalı kinlenmiş sana demek ki
Olabilir de ben ne yapmalıyım
kızın elinde kanıt olması lazım fotoğraflarını çektiğine dair senin suçlanabilmen için, elinde foto yoksa sorun olmaz ki
Foto yok zaten ama kızın söylediği hep geçerli olur ya hukukta da ben ne yapabilirim kanitlayavagi birsey yok zaten ne demeliyim örneğin kıza