İnternet & Teknoloji Erkekler, Bi kıza fotoğraf attım ve hemen ardından beni engelledi. Sıkıntı yaşar mıyım? Fake değil ama fotoyu ss alıp engelledi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İnstadan gönderdim gitti Güncellemeler+1 yıl Gardaş doğru diyonda , bi yerlerde kullanmaz herhalde değil mi Erkekler, Bi kıza fotoğraf attım ve hemen ardından beni engelledi. Sıkıntı yaşar mıyım? Fake değil ama fotoyu ss alıp engelledi? Cevapla Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı. Ciddi ise yaşayabilirsin, ama genelde ciddi olan pek yoktur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bi sıkıntı çıkmaz yani Yorumla
Forbeingbest Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bu kızlar ilginç, yaparlar öyle şeyler ama sorun olmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntı olmaz diyorsun yani , hesabımı geri açsammı la Yorumla Forbeingbest +1 yıl Bi si olmaz Yorumla Soran +1 yıl Açıyorum o zaman brom sağolasın. Olm insan ister istemez korkuyor ya. Vi daha böylr bi sk yemem aksjaksks Yorumla Forbeingbest +1 yıl Salla raad ol Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Ne yapabilir ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem benimde aklıma bir şey gelmiyor. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiçbir şey olmaz. Sen erkeksin la korkma 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En fazla mastürbasyon yaparken kullanır kendi zevki için. Dert etme :) Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntı yaşanmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl Valla yaşanmıyosa ne iyi , göte gelirim diye instayı kapattım. Bi süre kapalı kalsın dedim. Geri açsammı la Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aç instayı kızı engelle Yorumla Soran +1 yıl Kız zaten beni engelledi. Ben nasıl engelleyecem la Yorumla Soran +1 yıl Uykumu kaçırdı gece gece böyle bi olay yaşandı. Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ciddi ise yaşayabilirsin, ama genelde ciddi olan pek yoktur
Bi sıkıntı çıkmaz yani
Bu kızlar ilginç, yaparlar öyle şeyler ama sorun olmaz
Sıkıntı olmaz diyorsun yani , hesabımı geri açsammı la
Bi si olmaz
Açıyorum o zaman brom sağolasın. Olm insan ister istemez korkuyor ya. Vi daha böylr bi sk yemem aksjaksks
Salla raad ol
Ne yapabilir ki
Bilmem benimde aklıma bir şey gelmiyor.
Beğenmemiş
Hiçbir şey olmaz. Sen erkeksin la korkma
En fazla mastürbasyon yaparken kullanır kendi zevki için. Dert etme :)
Sıkıntı yaşanmaz mı
Yok
Valla yaşanmıyosa ne iyi , göte gelirim diye instayı kapattım. Bi süre kapalı kalsın dedim. Geri açsammı la
Aç instayı kızı engelle
Kız zaten beni engelledi. Ben nasıl engelleyecem la
Uykumu kaçırdı gece gece böyle bi olay yaşandı.
Çavuşu mu gönderdin knk
🌚