Evliligim büyü yüzünden tehlikede?

Merhaba, biraz uzun ama yazmak istedim. Birbirimizi cok severek evlendik. Esim benim icin ölüp biten birisiydi taa ki dugun gunune kadar. Hersey birden buz gibi kesildi evde kavga disinda hicbirsey yok. Sadece ilk zamanlardaki sevgi ile ayakta kalabiliyorduk. 1 2 ay sonra Kedim hastalandi ve ilac kullandi o surecte ne oldugunu veteriner bile anlamiyordu felcli gibiydi duvarlara bakiyordu surekli. Tanidigimiz birisi sayesinde büyü oldugunu anladik, kedimin hastalandigi gece eve 3 harflilerin girdigini soyledi ve bunu kayinvalidemin yaptigini da.. cunku biz evlenmeden once o bizim evde kalmisti. Dugun gunu kapidan girer girmez tesir etmis bizlerede. arastirmalara basladim sonrasinda bir hoca ile cozdurduk. Tabii bu surecte tek basimaydim kimseyi inandiramadim cozdurene kadar. Esim tek cocuk bu arada. Annesi de kontrol manyagi ve didiklemeyi cok sever her konuyu zaten evlendikten sonra surekli sizin araniz mi bozuk, siz iyi anlasamiyorsunuz gibi cumleler kurup esimi de bana karsi doldurdu. Esim o siralar bana laf soyletmezdi sonrasinda benden bosanmasi icin rol yapmalara basladi sanki delirmis gibi aglama numaralari.. Her neyse buyu bozulunca bunu annesine anlatti esim her halti bilmek istedigi icin gunlerce bizi aradi ve ogrenmek istedi detaylari ve sonrasinda yine delirme numaralari.. vay ben ogluma boyle birsey yapar miyimlar.. ama kimse onun yaptigini soylememisti ona.. evimdeki supurgem bile bozuldu o kullandiktan sonra. Simdi yeni eve tasindik ve supurgenin calistigini kendisine soyledigimde aaa demek buyu bozulunca o da duzeldi bozuktu o makine dedi şok oldum, bir ben goruyorum gercekleri.. ama tabii esim annesine kondurmuyor buyu yok diyor kabullenmesini de beklemiyorum. Ozellikle Evimizi degistirdikten sonra ben bile degistigimi hissediyorum olaylara daha sakin bakabiliyorum cunku delirmis gibiydim bagirip duruyordum esime ama onunda epey yanlisi oldu. Ben gecer sanmistim ama esim su an tamamen sevgisinin bittigini ve benden bosanmak istedigini dile getiriyor zaten iletisim diye birsey yok aramizda 2 senedir. Ben zorluyorum o bana tahammul edemiyor. Yani beni bu kadar seven bir insanin bu kadar cabuk benden kopmasi da bana normal gelmiyor zaten. Ev icinde hicbir sorumluluk almiyor ve calismiyor daha dogrusu büyünün kapsaminda onun issiz kalmasi ve beraber olma gibi olaylarin bitmesi de var. Yapilis amaci sevgisizlik, ayrilik ve ölüm. Hoca fotograflar atti sabun, ip, igne, bicak, arapca yazilar.. ve kaybolan bir esyamiz vardi büyüyü bozduktan 1 ay sonra evde beliriverdi ona da ayri sasirmistik evi didik didik ettim cunku. Ben hala inaniyorum ki esim bunun etkisi altinda ve cok caresizim. Kimse bosanmak icin evlenmez ama yipranmis durumdayim hem bu kadar sevdigim insani kaybetmek istemiyorum hem de iyilesmesi icin bir yol ariyorum. Korkunc olaylar yasadik evet ama mutlu olmak varken 2 senedir sadece agliyorum.

Evliligim büyü yüzünden tehlikede?