AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Aslında önce insan olmalı diplomalar geçinmiyor , insanlar anlaşıyor.
Düşündüğünüz şey zeka seviyenizi gösteriyor açıklamanıza gerek yok
Yaşın kaç bilmiyorum ama tam bir babaanne dede, ataerkil sağcı kafası. Bu senin karakterin hakkında şu analizi ortaya çıkartıyor; sen hayatına giren insanları parasına, statüsüne, mesleğine göre değerlendiriyorsun. Ona bütün bir insan gibi bakmak yerine ucuz bir gözle bakıyorsun. İnşallah bu kafayla ne eş bulursun, ne aile kurursun. Hak etmiyorsun.
Niye öyle bir fark olsun ki kafa yapısı uyuyorsa herkes herkesle olabilir
Sende insanlıktan geri kalmışsın biz ona birsey dedik mi keşke biraz sende de olsaydı da herseyin mevki statü olmadığını anlayabilseydin
Bu ne saçma s alak bi soru ya herşeyden önce o da bir insan
Kankam işte
Yahu sadece doktor bu hâşâ ilah mı bu. adam iyiyse huyu suyu ne önemi var 😂
Yaani lise mezunu ama iş adamıysa farklı ya da iyi bir işi varsa gönderenin size sormuş oasi gerek
DİMİ YA
Konya'ya selam
gerisi senin başına
canns
ne biçim dostsun
baban mall
baban nasıll
Ne olmuş babasına
Doktor maaşları çok yüksek. Aklınca ablanı alıp parasını yiyecek
Ablan hayır desin olsun bitsin kendine doktor bir koca bulsun konu kapanmıştır okey.
Ablanın sorunu sen nie karışıyorsun ki belki adam ablandan çok kazanıyor
Bu ne kendini bilmezlik bu nasıl bir hadsizlik koskoca doktoru bir lise mezunu mikemez 😡😡😡
Kardeşim jigololuk yapanlar Oxford mezunu mu zannediyorsun sen? Lise ilkokul bitiriyorlar ama kadınları yedirip içirip bir de kadınlarla ilişki yaşıyorlar ve günün sonunda kadınlar da onlara paraları veriyor.. Ticarete döküldü artık hayatta çoğu şey
Hangi kraliyetin prensisiniz siz, Elizabeth bu kadar kasmadı
Aynen ya
Hayir değil, her şey egitim seviyesi degil kimileri var okumus etmis asgari kazaniyor kimi var ilkokul terk ayda 6 hane kazaniyor…
Bu onu da kazanamıyor
İlkokul terk olup 6 haneli kazanan kimi tanıdın allah aşkına şu milletin boş boş atmasına ayar oluyom
@tutucugenç Ibrahim tatlises
Ablanin bileceği iş her şey diploma mı belki çok iyi anlasacaklar
Meslek mi her şey ya önemli olan sevmek güvenmek değer vermez insanlar aldatıyor. Napim ben mutlu olmadıktan sonra mesleğini.
İnsanları çok küçümsüyorsunuz. Mesleğiyle statüsüyle aşağılayamazsınız insanları.
Anormallik bir şey değil ama ablan gibi birini böyle biri kaldıramaz bence
Görücü ne ya Görücü usulü mü kaldı kaçıncı yüzyıldasınız siz Deger size her şey
Normal keza üstündeki sıfarları silersek ablanda herkes gibi sıradan "insan"... abartma.
*sıfatları
Bu işler nasip kısmet işi Allah yazmışsa bilemezsin
davul bile dengi dengine. neyine güvenmiş.. saçma sapan iş..
Bana da son 1 yıldır bu şekilde görücüler denk geldi. Bende eğitimli biriyim fakat yaşım 31 ve evde kaldın ztn bizi mi beğenmiyorsun modunda geliyorlar sanırım veya başka maddi veya manevi bi olumsuz yanınızı biliyorlar ise bu nedenle de gelebilirler.
Ablan niye kabul ediyor baska adam mi bulamamis tıp fakültesinde yazık kıza
Benim ablam mühendislik mezunu eniştem lise mezunu ne varmış lise mezunu olmada
Annem 61 yaşında üniversitede 3. sınıfa geçti
Edep il ahlakli kurallar'a daha cok önem veriyorum.
büyük konuşma, yarın bir gün lise mezunu fakat çok zengin , hatta özel hastane sahibi birinin yanında metres olur falan
Niye annen öyle mi oldu?
annem öyle olsa nolur, senin ablan taze metres sende çıtır baldız üst üste koyarlar
üstelik ablanın derdi senimi grdi. ablana ortakmı olucan.
Ablam gece gündüz çalışan bir insan nöbetiydi osuydu busuydu yıllardır uğraşır tıpı bitiren insana da lise mezunu memuru yakıştıramıyorum kimse kusura bakmasın. Hayat boyu aylak aylak gezmiş zoraki memur olmuş tabi ki derdi beni gerdi.
sen nesin? ablasının gölgesindeki ezik.
Eh işte pek de gölgesi sayılmaz benzer bir alandayım ablamla. Ha gölgesi olsa da bundan gocunmazdim
o abla dediğin sende olabilirsin🤷♂️sen sen ol, kimseyi ezikleme. yanar döner, başına gelir.
Yorumun başındaki laflarınla bu tavsiyeyi verebilecek en son kişi sensin de neyse. Omurilik soğanıyla düşünen birine göre yine iyisin sağ ol
daha 5 i bitirmemiş, bitirince intern olacak, sonra, tus,4 beş yıl uzmanlık, mecburi hizmet vs.. yoluna girmiş, hedefi olan, süreci uzun bir kıza, ablanda olsa evlenme fikrini aklına sokan kimse, ya da bu kızdan ilerisi için nemalanmak için şimdiden ipotek koymaya çalışan kim ya da kimlerse, onlara sor hesabını
benim sinirlendiğim konunun farkında değilsin. ben elin adamını eziklemene kızdım. yoksa, olay farklı zaten
iktisatta bir tabir vardır. her müteşebbis teşebbüs olabilir ama her teşebbüs müteşebbis olamaz diye.. yani okumana gerek yok, paran varsa , hastane alır 50 tane dr. çalışrırırsın.. ama ord. prof. olsan paran yoksa o lise mezunu para babasının yanında çalışırsın. kızı rahat kırakında istikbaline baksın bak 6 da asgari ücret maaş alacak;)
anladınmı can caazım, ay balam? sen önce anlamayı öğren.
Lise mezunudur kendini başka şeylerde geliştirmiştir dediğimde ben bu durumu kastettim zaten. Çok uzun uzun yorum yazıp öteceğine keşke bunu okusaydın aybalam. Anlamayı öğrenecek kişi sensin gibi duruyor
canım ya.. hoşsun inan.. sana iyi bir gün dilerim
İki gönül bir olduysa diplomaya gerek yok hem adamın donanımı kültürü bilmiyorsun.
Hadi denk bulmamış olabilirsiniz. Şu denklik denen şeye de pek inanmıyorum. uygun bulmadınız diyelim, kabul etmezsiniz olur biter, başkasını bu kadar ezdiğinize göre siz de pek güngörmüş kimseler değilsiniz.
Giydirecektim de değmeyeceğini anladım. Çarşın pazar olsun sdopssdf
bir gariplik göremedim bu mesleklerin ilişkisinde hala görücü gelmesi daha garip olan normal şartlar altında tanışıp denk gelinemiyorsa zaten alakasız iki insandır. görücü hem aile evliliği demek yok ben almayayım
ön yargılısın insanlara karşı
Adamı cahil olmakla yaftalamissin hemen hoş değil bence
adam memur olmuş beğenmediği memur kpss kazanıyor
Ortaöğretim kpss ye girip zerre çalışmadan 79 almıştım. Çok da üstün bir başarı değil sanki ne dersin?
Karşı da ki kaç puan aldı bilemeyiz 😬 İnsanları aşağalayanların çoğu genelde kendisş bir hiç olur 😌
Evlensinler ileride boşanırlar, maddi kazanç ve kültür farkından dolayı
O cesareti siz mi verdiniz. gelmelerini kabul edere
Peki ablan kendisine uygun doktor bir meslektaşını bulamamış mı da gelip burada gelip ağlıyorsunuz? Demek ki ablanı kendilerine denk görmemiş sevgili meslektaşları.
doktorlar egolu oluyorlar ne gerek var ki kendi dengi bir sürü insan vardır halbuki
Bence de erkeğin kendinden statüsü yüksek bir kadına yönelmesi yanlış böyle yapıp sonra kadınlar paraya bakar diyorlar lise mezunu adamın koskoca doktorla ne işi var arada fark büyük cidden
Hayat öyle matematim gibi olmuyor.. yani kesinlesmis dogrulari yok.. etrafina bak gorursun
Kafa yapısı cidden anlamadım. Demek ki sen karaktere göre değilde statüye göre bakıp hareket edeceksin. Söyleyecek söz yok dostum sana. Yazıklar olsun.
Boş konuşuyorsun.
Hayat öyle matematim gibi olmuyor.. yani kesinlesmis dogrulari yok.. etrafina bak gorursun
Ula ilköğretim mezunu olup zengin olan tahsili sıfır adamlara sirf zengin diye a. nizin suyu akıyor ozmn bakmıyorzunuz egitime falan ama
Ee nolmus ki insan demi oda mk
Doktor mühendis olunca ne saniyonuz kendinizi
Namusa bakarım ben nokta
Eğitim ve kültür sadece diplomayla değil diploma olsa da olmayabiliyor diploma olmadan da olur. Ama bu tür örnekler nadir evet
Dr'un aldığı maaş belli ve daha mezun olacak. Ben olsam lise mezunu damat adayı yerinde riske atmazdım kendimi, vazgeçerdim.
Cahil cesareti işte. Yerinizde olsam eve bile kabul etmezdim
Büyük bir hadsizlik! Sen hangi hakla doktor bir kadın isteyebilirsin derler adama.
Bence anormal.. ılerıde sorun yaratır egıtım sevıyesı. Sevgı de bır yere kadar..
İster erkek ister kız olsun bir çok konuda kendine denk birini bulmalı.
Abim Lise mezunu yengem doktor 15 senelik güzel evlilileri var 2 tane de çocuk yaptırlar. Başta yengemin ailesi karşı çıktı ama yanıldılar.
Hayır niye anormal olsun? Lise mezunu kıza doktor adaç görücü gele biliyor ama?
Aman bu kadınlarda statü elde edince bir ne oldum delisi oluyorlar, sanki dünyayı kurtarmış
Paraya ihtiyacı olanlar beni ile irtibata geçebilir bay
Dr oolunca çok mu sosyal kültürlü oluryor. Arkadaşım dr selam vermeyi bilmiyor. Adam iki kelimeyi konuşamiyor. Hem dinde evlilik secimini iyi ögren
Evet bence her zaman ilişkiler birbirine denk olmalı
Statü kadar başınıza taş düşsün
Ablan mal ailen daha mal
Ak iki gün sonra ağlayıp erkek demeyin. Meslekten öte kadını tasiyabilecek erkek arayın. Ha amaciniz para ise ve ezik yaşarım diyorsan konu baska.
doktor olacak kadının amacı para mı olacak sence😂
@Elleira doktor olsa kaç yazar?
Doktorlar da bi b0k kazanmıyo artık merak etme yani zengin değil çoğu 😂😂
Ablan ne diyor
İstemedi. Sanırım bir araştırma görevlisi var onun fakültede ona yanık gibi biraz çok söylemiyor ama
Hm anladım. Sen ne okuyorsun peki
Diş
Ee senin yanıl olduğun birisi var mı
Şu anlık yok bakalım
Bul birini mutlu ol hayatı geç yaşama
Ablam dert etmiyor sen niye bu kadar gerildin
Yo bayağı sinirlendi bile
O xaman o doktor olacak ablana söyle. Ailene bana görücü gelmesin desin
Tamam Nutella. Gel de ekmeğe süreyim canım tatlı çekti
Olur😃
Doktorlar her lise mezunundan daha fazla mı entelektük oluyor meziyetsiz?
Bence bir sorun yok ya anlamadım