Aile & Toplum Nerede olmak isterdin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor imkansız olmasa sabaha kadar kimin yanında uyuyakalmak isterdiniz🥱 Nerede olmak isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. Sevgilimle birlikte yıldızları izlemek isterdim 0 0 Yorumla
Cąlvines Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 93% 1 yıl Portekiz ve İspanya'yı merak ediyorum. O yüzden buradan bir yerde olsaydım hayallerimden birini gerçekleştirmiş olabilirdim.😌 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgilimle birlikte film izlerken uyuya kalmak isterdim. 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı. Sevdiğim biri var onunla sabaha kadar sahilde oturmak isterdim 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. şu an en yakın kız arkadaşımla milleti çileden çıkarmak istiyorum zira keyifli oluyor. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bodrum taraflari ya da ege sessizlik ve deniz olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ühüü söylemeyeyim yoksa ağlarım ama uyumak dedin can evimden vurdun, onunla uyumak bu dünyadaki en güzel his olabilir bence. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Senin gibi tatlı bir bebişi kucağıma alıp sevip sarmayalayak uyumak isterdim 0 0 Yorumla
Zeynepp028 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Beni anlaya bilecek biri ile sabaha kadar dertleşmek isterdim 😔 0 1 Yorumla Soran 1 yıl yazabilirsin Yorumla
ibrahim__barannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% 1 yıl Yalnız başıma okyanus kenarında bı uçurumda utumak 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Senin gibi bir çıtırın yanında 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Senin gibi datlu ☺️ eşim olursa onun yanında yatarım heo 🤭🙈🙈🥰🥰🥰🥰🥰 0 0 Yorumla
kırılan_saat_08 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzel bir gezegende olmak isterdim 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evde ama maalesef işteyim 0 0 Yorumla
HarunAbiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl serin bi yerde 2 2 Yorumla yanlizkurt68 1 yıl Tama harun abi Yorumla HarunAbiii 1 yıl 😂🤣😂 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Olmak istemezdim. 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bobo yetiyo ya 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. hiçbir yerde 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Senin...😉 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Edinburgh 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. @crazyaksk 0 1 Yorumla majeste34 1 yıl @crazyask Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Şimdilik yalnız knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Sevgilimle birlikte yıldızları izlemek isterdim
Portekiz ve İspanya'yı merak ediyorum. O yüzden buradan bir yerde olsaydım hayallerimden birini gerçekleştirmiş olabilirdim.😌
Sevgilimle birlikte film izlerken uyuya kalmak isterdim.
Sevdiğim biri var onunla sabaha kadar sahilde oturmak isterdim
şu an en yakın kız arkadaşımla milleti çileden çıkarmak istiyorum zira keyifli oluyor.
Bodrum taraflari ya da ege sessizlik ve deniz olsun
Ühüü söylemeyeyim yoksa ağlarım ama uyumak dedin can evimden vurdun, onunla uyumak bu dünyadaki en güzel his olabilir bence.
Kendi yatağımda ve yalnız. Üstelik gayet de imkânlı
Harry Styles
Sam Heughan
Henry Cavill
Thorin Loeks
Senin gibi tatlı bir bebişi kucağıma alıp sevip sarmayalayak uyumak isterdim
Beni anlaya bilecek biri ile sabaha kadar dertleşmek isterdim 😔
yazabilirsin
Yalnız başıma okyanus kenarında bı uçurumda utumak
Uyuyakalmak istemem 😂
Senin gibi bir çıtırın yanında
Senin gibi datlu ☺️ eşim olursa onun yanında yatarım heo 🤭🙈🙈🥰🥰🥰🥰🥰