Aile & Toplum Nereli olmak isterdiniz? Açelyaal Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Türkiye içinde nereli olmak isterdiniz? Ben adanalıları çok kıskanıyorum Adanalı olmak isterdim kdoskşa Güncellemeler+1 yıl Hepsini bilmiyorum ki yaa yemeklerin Nereli olmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
elizaleylakrya Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Oslo’yu seviyorum. Bu yüzden değiştirmek istemezdim. 2 0 Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bursa'yı çok seviyorum orada doğmak isterdim açıkçası. 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adanalının ne özelliği var ki Osmaniye liyim ben Adana'da doğdum 😅 0 2 Yorumla Açelyaal +1 yıl Yer değiştirelim Sen İstanbul’a gel ben Adana ya geçiyim Yorumla Açelyaal +1 yıl Bilmem seviyorum şehri şivesine ayrı bayılıyorum Yorumla
hemsirehanim00 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Adanalıyım, izmirde yaşıyorum 😅 2 2 Yorumla Açelyaal +1 yıl Senin yerine Adana da yaşayabilirim 😂 Yorumla hemsirehanim00 +1 yıl Yaşa yavrum keşke bende gidebilsem 😅 Yorumla
generalsmoker97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İstanbullu ve orda yaşamak isterdim manisalıyım deli değilim dafsghg 0 0 Yorumla
Ragnas Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Nereli olursam olayım adanalı olmak istemezdim 1 1 Yorumla Açelyaal +1 yıl Nasııııı Yorumla
rabikrubik Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sinoplu olmaktan memnunum 1 1 Yorumla Açelyaal +1 yıl Kete var daha ne olsun dimi Yorumla
bronze31 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Hataylıyım ve çok memnunum. Neden Adana? 1 16 Yorumla Açelyaal +1 yıl Şehri de insanlarını da seviyorum bilmem sempati Yorumla bronze31 +1 yıl Sen nerelisin? Yorumla Açelyaal +1 yıl Iğdırlıyım Yorumla bronze31 +1 yıl Sen sıcak bölge istiyorsun... Yorumla Açelyaal +1 yıl Yoo Yorumla bronze31 +1 yıl Neden peki? Yorumla Açelyaal +1 yıl Şivesini çok beğeniyorum. güzel bir şehir 01 in etkileri de olabilir bilmiyorum Yorumla bronze31 +1 yıl Sevdiğin biri mi var? Yorumla Açelyaal +1 yıl Yok, fazla tanıdığım da yok aslında Adana dan Yorumla bronze31 +1 yıl Nasıl etkilendin Adanadsn? Yorumla Açelyaal +1 yıl Bilmem Yorumla bronze31 +1 yıl Vardır bir sebebi? Yorumla Açelyaal +1 yıl dizi izliyordum ondan belki Yorumla bronze31 +1 yıl Konuşalım mı Yorumla Açelyaal +1 yıl Hayır Yorumla bronze31 +1 yıl Neden? Yorumla
blacks1989 Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı. Adanalıyım bende izmirli olmak isterdim 1 4 Yorumla Açelyaal +1 yıl İzmir de güzel ama Adana ezer bence Yorumla blacks1989 +1 yıl Yok ya gittin mi izmire Yorumla Açelyaal +1 yıl Gittim Yorumla Açelyaal +1 yıl Bence öyle yani Yorumla
Histenge12 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 693 cevap paylaştı. Gel hemşerim gel. 😅 1 16 Yorumla Histenge12 +1 yıl Şartları var. Adananın tüm yemeklerini beğenmen lazım. Yorumla Açelyaal +1 yıl Iğdır mı Adana mı😂 Yorumla Histenge12 +1 yıl Adana yavv Yorumla Histenge12 +1 yıl Iğdır ne alaka?😅 Yorumla Açelyaal +1 yıl Iğdırlıyım yavv Yorumla Açelyaal +1 yıl Cevaplardan gördün sandım Yorumla Histenge12 +1 yıl Haa😂😂 ığdıra gittim. Çok var tanıdığım. Neresindensin?🙂 Yorumla Histenge12 +1 yıl Tuzluca, bayraktutan? Yorumla Açelyaal +1 yıl Merkez. Sen nereye gitmiştin Yorumla Histenge12 +1 yıl Merkeze gittim. Azeriler gibi konuşuyorlar. Ne ediyisen ee falan dedi biri çantama su dökünce😂 Yorumla Açelyaal +1 yıl Azeriyim bende. Iğdırda çok azeri Yorumla Histenge12 +1 yıl Hmm. Severim azerileri. 😊😊 Yorumla Açelyaal +1 yıl Tuz mağarasına gitmiştim tuzluca da Yorumla Histenge12 +1 yıl Hmm. O yüzden tuzluca demek🙂 Yorumla Açelyaal +1 yıl Evde hala tuzlar duruyor kaya olarak dkdpmdpd çalmışız Yorumla Histenge12 +1 yıl 😅😅😅 iyi etmişsin😊 Yorumla
bugunedegilkısmet Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl adanalıyık 😂 1 5 Yorumla Açelyaal +1 yıl Yaşüyürsün bu hayatı babba 😂 Yorumla bugunedegilkısmet +1 yıl hee ayıküyünnü😂😂 Yorumla bugunedegilkısmet +1 yıl gel bizle yaşa 😍😍 Yorumla Açelyaal +1 yıl Direk hürriyet e ama😂 Yorumla bugunedegilkısmet +1 yıl tamam öyle olsun 😂 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. İzmir 1 0 Yorumla
Walking Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yozgat'tan memnunum 1 0 Yorumla
Sudezz Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Neden 0 1 Yorumla Açelyaal +1 yıl Seviyorum Ya şivesi insanları falan güzel yer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Oslo’yu seviyorum. Bu yüzden değiştirmek istemezdim.
Bursa'yı çok seviyorum orada doğmak isterdim açıkçası.
Adanalının ne özelliği var ki Osmaniye liyim ben Adana'da doğdum 😅
Yer değiştirelim Sen İstanbul’a gel ben Adana ya geçiyim
Bilmem seviyorum şehri şivesine ayrı bayılıyorum
Adanalıyım, izmirde yaşıyorum 😅
Senin yerine Adana da yaşayabilirim 😂
Yaşa yavrum keşke bende gidebilsem 😅
İstanbullu ve orda yaşamak isterdim manisalıyım deli değilim dafsghg
Nereli olursam olayım adanalı olmak istemezdim
Nasııııı
Sinoplu olmaktan memnunum
Kete var daha ne olsun dimi
Hataylıyım ve çok memnunum. Neden Adana?
Şehri de insanlarını da seviyorum bilmem sempati
Sen nerelisin?
Iğdırlıyım
Sen sıcak bölge istiyorsun...
Yoo
Neden peki?
Şivesini çok beğeniyorum. güzel bir şehir 01 in etkileri de olabilir bilmiyorum
Sevdiğin biri mi var?
Yok, fazla tanıdığım da yok aslında Adana dan
Nasıl etkilendin Adanadsn?
Bilmem
Vardır bir sebebi?
dizi izliyordum ondan belki
Konuşalım mı
Hayır
Neden?
Hatay yemekleri güzel
Memleketimden memnunum 01🇹🇷
Arhaviliyim, çok mutluyum bundan dolayı.
Adanalıyım bende izmirli olmak isterdim
İzmir de güzel ama Adana ezer bence
Yok ya gittin mi izmire
Gittim
Bence öyle yani
Gel hemşerim gel. 😅
Şartları var. Adananın tüm yemeklerini beğenmen lazım.
Iğdır mı Adana mı😂
Adana yavv
Iğdır ne alaka?😅
Iğdırlıyım yavv
Cevaplardan gördün sandım
Haa😂😂 ığdıra gittim. Çok var tanıdığım. Neresindensin?🙂
Tuzluca, bayraktutan?
Merkez. Sen nereye gitmiştin
Merkeze gittim. Azeriler gibi konuşuyorlar. Ne ediyisen ee falan dedi biri çantama su dökünce😂
Azeriyim bende. Iğdırda çok azeri
Hmm. Severim azerileri. 😊😊
Tuz mağarasına gitmiştim tuzluca da
Hmm. O yüzden tuzluca demek🙂
Evde hala tuzlar duruyor kaya olarak dkdpmdpd çalmışız
😅😅😅 iyi etmişsin😊
adanalıyık 😂
Yaşüyürsün bu hayatı babba 😂
hee ayıküyünnü😂😂
gel bizle yaşa 😍😍
Direk hürriyet e ama😂
tamam öyle olsun 😂
:D :D ben olduğum yerden memnunum ya
ankaralıyım yine ankaralı olmak isterdim.
Ben memleketimden memnunum ya
Antalya
İzmir
Memleketimden memnunum
Antalya olabilir 🤷
Yozgat'tan memnunum
sinopp :)
Neden
Seviyorum Ya şivesi insanları falan güzel yer
Mexico city
İzmir olmasın da
Ankaralı