Aslen Rizeliyim. Soyumu çok araştırdım ancak net sonuçlara ulaşamadım. Benim için nereli olduğum veya ırkımın ne olduğunun hiçbir önemi yok. Ama 15'inci dedemin kim olduğunu, ne iş yaptığını çok merak ediyorum. Soyum kimlere dayanıyor? Atalarım nereden geldi? Ne zamandır Anadolu'da? ''Şu soruların cevabını bilmek mi yoksa 1 milyon dolar mı?'' diye sorsalar, tereddütsüz ''Soruların cevabı'' derdim.
Ankaralıyım antalya İzmir olabilirdi ama karadenizli olmak çok kötü eşim karadenizli yazın fındık yopluyolar ve aileleri çok baskıcı çok saçma ortamları var
knk çok kötü cidden sinop, samsun, oraları gezdim hep trabzona filan gitmedim ama daha kötü olduğu söyleniyor çok yobazlar insanı garip ne bilim ben kendimi İstanbul'a zor attım.
Her yerin farklı güzelliği olduğunu düşünüyorum şahsen sizin fikriniz Trabzonluyum yaşlı kesim biraz fazla bu konuda haklı olabilirsiniz ama şehir doğal güzellik olarak hiçbir şehirle kıyaslanamayacak bir şehir olduğunu düşünüyorum. Şehir değil burası Doğal güzelliklerini İstanbul gibi bir şehirle kıyaslamanız bile çok saçma
@nehirryr İstanbul dünyanın sn iyi şehridir bence ama insanlar bozmuş betonlaştırmış ona rağmen bile daha cok güzel. Trabzonu bilmem ama samsunun sinopun kültürü yok doğası güzel ve huzurlu evet ama sanat adına hiçbir canlılık yok ben beğenmedm
@Klausen yok o kadar aynı değil sadece. balkanlarda aynı dille konuşsan anlaşabilirsin her ülkede ama babam rusça da biliyo kemdpsmdhps hepsini toplu öğretsin
Bundan binlerce yıl öncesinde göbeklitepe gibi bir yerde doğmuş olmayı dilerdim böylece oradaki insanların yaşamına tanık olmak ve anlayabilmek mümkün olurdu:)
Amerika tabi ki de çünkü Amerika en sevdiğim ülke yani ben şehir olarak değil de ülke ırk olarak değişmek isterdim şansım olsaydı çünkü o ülkede doğsaydım daha mutlu olurdum sanırım
Aynen öyle be ağzını bal damlıyor açımız dan ölsek herhalde Toplum o kadar kötü oldu ki kimsenin kimseye faydası yok bir evde zor oturuyoruz her gün kira artıyor ve şu söz her yer bizim lan şu ülke de az çok az sayı da adam gibi adamlar kaldı ülkeye lanet yağdırıyor rabbimiz kimin kime faydası kaldı ne varsa bizim milletimiz de var
Ben Trabzonluyum Trabzonlu olmaktan da memnunum ama 2. Seçeneğim olsa kesinlikle Muğla’yı isterdim çocukluğumdan beri hayalimdir. Merak ettim peki sen neden Trabzonlu olmak isterdin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Aslen Rizeliyim. Soyumu çok araştırdım ancak net sonuçlara ulaşamadım. Benim için nereli olduğum veya ırkımın ne olduğunun hiçbir önemi yok. Ama 15'inci dedemin kim olduğunu, ne iş yaptığını çok merak ediyorum. Soyum kimlere dayanıyor? Atalarım nereden geldi? Ne zamandır Anadolu'da? ''Şu soruların cevabını bilmek mi yoksa 1 milyon dolar mı?'' diye sorsalar, tereddütsüz ''Soruların cevabı'' derdim.
Ankaralıyım antalya İzmir olabilirdi ama karadenizli olmak çok kötü eşim karadenizli yazın fındık yopluyolar ve aileleri çok baskıcı çok saçma ortamları var
Hmm bilmiyorum ya orasi ck güzel yesilik her taraf doğa miss gibi gzl geliyor bana nedense
Yesillik mi karadeniz ornanı kadar kötü orman görmedim içine girip gezilmiyo bile istanbulun ormanı çok güzel
Hahaha bilmiyorum hic gitmedim karadenize
knk çok kötü cidden sinop, samsun, oraları gezdim hep trabzona filan gitmedim ama daha kötü olduğu söyleniyor çok yobazlar insanı garip ne bilim ben kendimi İstanbul'a zor attım.
Her yerin farklı güzelliği olduğunu düşünüyorum şahsen sizin fikriniz Trabzonluyum yaşlı kesim biraz fazla bu konuda haklı olabilirsiniz ama şehir doğal güzellik olarak hiçbir şehirle kıyaslanamayacak bir şehir olduğunu düşünüyorum. Şehir değil burası Doğal güzelliklerini İstanbul gibi bir şehirle kıyaslamanız bile çok saçma
@nehirryr İstanbul dünyanın sn iyi şehridir bence ama insanlar bozmuş betonlaştırmış ona rağmen bile daha cok güzel. Trabzonu bilmem ama samsunun sinopun kültürü yok doğası güzel ve huzurlu evet ama sanat adına hiçbir canlılık yok ben beğenmedm
Bir yerli bir şehirli bir ırktan olmayı istemek bana saçma geliyor. Önemli olan kişinin kendisi ve bakış acısıdır.
Vayyyy helal güzel düsünce
boşnağım başka bi yerli olmak istemezdim bosnaya aşığım
Bosnaklisin nasil türkceyi ögrendin peki
babam boşnak dili babam biliyo ama ben bilmiyorum İstanbul'da doğdum
Aslında öğrensen fena olmazdı:)
@Klausen bi ara sarmıştım da internette kaynak yok nerdeyse çok zorlandım, babamdan öğrenicem ama öyle de zor olur
Rusça öğrensen baya öğrenmiş olursun
Rusça sırpça boşnakça aynı hemen hemen
@Klausen yok o kadar aynı değil sadece. balkanlarda aynı dille konuşsan anlaşabilirsin her ülkede ama babam rusça da biliyo kemdpsmdhps hepsini toplu öğretsin
İşte aynı şeyi diyorum aslında :)
Çok boşnak arkadaşım var oradan biliyorum…
@Klausen rusçayla aynı dedin sandm, nerden edindin bosnak arkadaş🥺
Okulumda falan vardı
Boşnaklar genelde birarada oturur sen uzaksın sanırım
@Klausen bizde yabancı yok hiç akrabalardan bikaç kişi var onlarla da ing konuşuyoz
Ortamın çok sürreal geldi bana şu an sjdjsjaj
@Klausen yok yok görebileceğin en sıradan ortam kwösğsşdhspmf
Öyle olsun bakalim:)
Israel
En yaşanılabilir, sağlıklı ve güvenli yer...
Israili hic sevmem filistini katlediyo.
Sen nerelisin
Kendi halkı için iyi en azından. Pragmatik olarak düşündüm.
Ben Mardin'liyim.
Hmm tabi herkrs farkli düsünür
Bundan binlerce yıl öncesinde göbeklitepe gibi bir yerde doğmuş olmayı dilerdim böylece oradaki insanların yaşamına tanık olmak ve anlayabilmek mümkün olurdu:)
Amerika tabi ki de çünkü Amerika en sevdiğim ülke yani ben şehir olarak değil de ülke ırk olarak değişmek isterdim şansım olsaydı çünkü o ülkede doğsaydım daha mutlu olurdum sanırım
Türk topraginin evladi olduktan sonra fark etmiyor acikcasi her yer bizim memleket
Aynen öyle be ağzını bal damlıyor açımız dan ölsek herhalde Toplum o kadar kötü oldu ki kimsenin kimseye faydası yok bir evde zor oturuyoruz her gün kira artıyor ve şu söz her yer bizim lan şu ülke de az çok az sayı da adam gibi adamlar kaldı ülkeye lanet yağdırıyor rabbimiz kimin kime faydası kaldı ne varsa bizim milletimiz de var
Tesekür ederim 🌸
Ben Trabzonluyum Trabzonlu olmaktan da memnunum ama 2. Seçeneğim olsa kesinlikle Muğla’yı isterdim çocukluğumdan beri hayalimdir. Merak ettim peki sen neden Trabzonlu olmak isterdin?
İstediğim yerdeyim
Tekrar dünyaya gelecek olsam ve seçme şansım olsa yine KARŞIYAKA demek isterdim.
Tokatlıyım Karadeniz havası bir başka severim ama Türkiye bizim 01'den 81'e kadar bütün iller bizim.😊
Tokat'ın neresi bende tokatlıyımda
Reşadiye
Karadenizli olmaktan memnunum. Karadenizli olmasam Egeli olmak isterdim. Severim Ege insanlarını.
Doğma büyüme İzmir’liyim. Kütük Muğla. İkisi de güzel benim için.
Dünyaya bir daha gelsem yine Samsunlu olmak isterdim, memnunum.
Trakyalıyım. Gayet iyi bölge, başka bir yerli olmak istemezdim.
Trabzonluyum başka memleketli olmak istemezdim galiba.
Yine türk asıllı olmak isterdim ama Berlinde filan doğmak.
Antalya. fabrika yok, doğası temiz, sıcak. tam benlik.
Benim atalar irandan gelmiş ama ben ukraynadan falan göçsünler çok isterdim 😂
Ben Çanakkale'li Bursa'lı ya da İzmir'i olmak isterdim. Sakin şehirler ve kibar insanlar...