Adanaliyik Allahin adamiyik (tovbe tovbe carpilacagim simdi :)
Nerelisiniz ve (memleketiniz haricinde) nereli olmak isterdiniz?
Adanaliyik Allahin adamiyik (tovbe tovbe carpilacagim simdi :)
Adanalıyık Allahın adamıyık bici yerik, şalgam içerik uçağa kafa atar, trene çelme takarık hem namaz kılarık, hem şarap içerik Adanalıyık allaan adamıyık...
Haha Adanalı olmak, gurur duymaktir :)
Ben de Adanaliyim
Turgut ozal sen?
Gökkuşağı civari sen?
Yeni uyeym 2 xper olmam lazimmis ya baska bir yer soylesene size yakin
Ya ozalda her yeri bilirim zaten su kahveli yerler haric bir sürü kahve adi gecen mekan var karistiriyorum hepsini valla hayal kahve gonul kahve kahve diyarı bilmem ne :)) kisacasi kahveli yerler haric her yeri bilirim
Dünyalıyım (Biliyorum az kaldı yakında bunu diyeceğiz)
www.famouspictures.org/.../...ieve-X-Files-UFO.jpg
giresunluyum karadeniz kızı olmak güzel aslında seviyorum ama tabiki izmirli olmak isterdim çünkü psikolojikman bile güzel hisseder bence insan kendini:d
Karadenizli olmak süper ya ama Izmirli olmakta süper olurdu bence Adanada süper bilemedim simdi :D
bence gayet güzelsin şehirle alakası yok bence :)
Ankaralıyım ve dünyaya bir kere daha gelsem yine Ankaralı olmak isterdim
Cevap
45Cevap
eskişehirliyim ıspartada okudum balıkesirde askerlik yaptım artvinde memurum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Oyle bir anlattin ki okurken yoruldum ya :D
üniversite okurken bende yorulmuştum :)
k. maraş. ilk okulu adana da okudum. çok güzel arada bir didiyorum. çok güzel. şu yaz sıvağıda olmasa:)
Maraş Türkiyede en merak ettiğim yerler arasında doğrusu gelmek isterdim cok
o kadar uzak değil. aynı günde gelip gidebilirsiniz :)
Uzak değil ama zamanim olmadi diyelim :D
bir gün misafirim olun. kapımız açık :)
Diyarbakırkıyım başka bir ile sempati duymuyorum maalesef keşke şu kargaşa ortamı olmasaydı ama her haliyle güzel memleketim.
Diyarbakıra 2 kez geldim olaylar haricinde güzel bence de :))
Umarım en kısa zamanda diner olaylar insanlar kalem almalı eline silah değil bende üç gün evvel adanadaydım :) size kış yok gündüz rüzgar olmasa yaz günü gibi
Valla öyle deme carpilirsin ben burda tir tir titriyomm :D
Soğuk görmemişsin sen :) çıkarsan çarşıya yerime de bir sırdan yermisin çok sevdim sırf onun için yine gelecem kısa zamanda :)
Ye ye bikiyor insan :D bugun yedim daha
Bıktıysan niye yedin :)
Annem yapmisti ya yemek zorundaydim :D
Öyle desene :) neyse sonuç olarak güzel bir yemek :)
SivasLıyım... Sivaslı olmaktan gurur duyuyorum. Sivas tan başka biyerli olmayı da hiç düşünmedim de istemedim de... sadece Trabzon a karşı daha olumlu bakıyorum... Vatan Millet sevgisinden dolayı.
Kayseriliyim sivasta var benim kanımda ama tam olarak Sivaslı olmak istedim. Bu zamanında taksime göç etmiş sivasliradan bahsediyorum. Adamlar bir kere rahat adamlar eğlenmeyi iyi biliyorlar. :) ♥
Anne tarafı konyanın yerlisi.
baba tarafı da ağrının yerlileri işte.
Bende doğma büyüme Gonyalıyım :)
aslen yani köken şırnak cizre :) ama bitlis hizan'lıyım ama değil başka memleket keşke dünyaya bile gelmeseydim diyorum ben
Aaa o da neden ya :(
neden çok hemde o kadar çok ki hangisini söylim diye seçmekte kararsız kalıyorum
Hayatin tadini cikarmaya bak ve git aynaya de ki hiçbir şey Şu an gördüğüm varliktan daha değerli değil3 günlük dünya için can sıkmaya değmez ya değil mi
sen hiç birini kendinden daha çok sevdin mi veya en önemlisi anne hiç kimseyi annenden daha çok sevdin mi?
bir arar sevdiğimi zannetmistim o kadar
demek ki ben nede desem sen anlamıycan bu sözü mü unutma ama olurda bir gün birini o şekilde sevip aşık olursan gerisini düşünüp anlarsın beni sakın yanlış anlama normal bir ayrılıktan söz etmiyorum umarım anlamışsındır artık
Ya ben senin aşkına bir şey demedim ki ama sana sadece şunu diyorum belki Şu an üzüldügun sey icin gun gelecek guleceksin Şu an acin taze olduğu icin böyle dusunuyosun ya kendini mahvetme kimse senden değerli değil gör artik bunu
taze değil acım 2 senedir yaşıyorum bu acıyı ayrıca bir insan birini kendinden daha çok seviyorsa o kişi sevdiği kişiyi kendinden daha değerli buluyordur... hayat zaten bitirmiş beni kendimi nasıl mahv edebilirim ki olmayan bişeyi mahv edemezsin
Ya neden ayriliniz peki madem bu kadar cok seviyodunuz :(
normal ayrılık değil demiştim umarım anlarsın diye önceki yorumlarda ama anlamamışsın demek hayat ayırdı kısacası =(
Allah yaRdimcin olsun kardesim
sağol ALLAH razı olsun adana mı memleket
Aynen öyle
hmm iyi bakalım neresi peki
Adananin mi neresi?
Samsunluyum ama pederin sayesinde Türkiye'nin çoğu ilinde oturduk. Tek bir yer söyleyemem ülkenin her yeri çok güzel.
Boluluyum kütahyada okuyorum lise yılım ankarada geçti :D
Bolu, Kutahya, Ankara? hangisi dersin peki
Paris :D
Hahaha bozuldum şimdi
Niye
Çünkü sorumun cevabını alamadim Bay TahaBostanci
Aldın demek istediğim hiçbiriydi bunların yerine parisi tercih ederim dedim ne var ki bunda
Başından öyle desene nasil anlayabilirim ben ya :))
Ne bilim anlarsın gibime geldi :D
Yok o kadar zeki değilim ben :(
Yok estağfirullah ılur mu öyle şey
Olur olur bal gibi olur böyle bir sarki vardi ya simdi oynayasm geldi gece gece :D
Saçma şarkı çok piyasaada :D
Ne yani bunu benim şarkımm için mi soyledinn yoksaa Bay TahaBostanci
Evet bana saçma geliyor sen beğenebilirsin :)
Tabi görüşünüze saygı duyarim Bay TahaBostanci bu lakabi
sevdim bayaaa yaa Bay TahaBostanci Bay TahaBoştaninancli
Neden bay taha bostancı anlatsana
Çünkü çünkü ben böylesini uygun gördüm iste ya ne bileyim
Tamam öyle olsun madam
Ben Dünyalıyım. Ama marslı filmindeki marslı olmak isterdim
Hahaha ben de bunu isterdim herhalde
Orda uygun bir işte bulur gecinip gideriz :)
Ben yeniyim nasil aciliyor bilmiyorum :)
Haha niye yalan soyliyim be :D
Samsun'lu olmak degilde hep Samsun'da yasamak isterdim seviyorum burayi... NOT: nereliyim bende bilmiyorum
Muglaliyim izmirde büyüdüm kutahyada calisiyorum ucude harika
Kendimi bildim bileli La bana heryer Ankaraaaa 😁😁
Giresunluyum.. Bir daha dünyaya gelsem yine Giresunlu olmak isterim:)
hataylıyım ve kesinlikle İstanbul'da doğmak isterdim
Eskişehir, Odunpazarlıyım. Memnunum iyi ki eskişehirliyim
normalde yozgatlıyımda evden çook uzakta olmak isterdim nere olursa olsun farketmez ama en çok sevdiğim şehir Ankara nedense
Neden evden uzakta olmak isterdin ki
kafam daha rahat eder çünkü dert yok sıkıntı yok
Şu an böyle dusunuyosun ama emin ol ki baska yerde kalınca evdeki en kötü günlerini bile özlüyor, kimsenin ailenden daha degerli olmadiginn bir kez daha farkina variyosun
yaşamamış değilim bende öyle olmuyo :)
İzmirliyim, Texsas lı olmak isterdim :) Aksanları cok hos degılmı yaaa asdsadsad :)))))))))))
Ankaralıyım başka bir yerli olmak istemezdim. İyi ki Ankaralıyım.
Kahraman Maraşlıyım memleketimden memnunum. Ama karadenizliler Türkiyenin yıkılmaz kalesi olacağından, bana her yer karadenizdirde derim.
Çankırılıyım, Çankırı'lı olmaktan her zaman gurur duyuyorum.
Adanalıyım ama başka bir memlekette doğsaydım Adanalı olmak isterdim.
Angaraliyim ve gurur duyuyorum
Ama tabi İzmir olsa fena olmaz
Sivaslı olmasaydım Ordulu ya da Istanbullu olmak isterdim
Adıyamanlı'yım. Adıyamanlı olmak isterdim. Zaten Adıyamanlı'yım. Neyse yazıda çok Adıyaman oldu
İzmirliyim ama İzmirli olmasaydım yine izmirli olmak isterdim :D
İstanbulunyerlisiyimnd blim bir karadenizli olmak isterdim
Hakkari`li olmak isterdim.
Peki nedeni var mi?
En kiymetlim; Vatan !
Yitip gitti denilen topraklarda Vatan askiyla yasayanlarin oldugunu adimda duyurabilmek icin.
Hakkari`de dogmak isterdim, nedenini bilmiyorum, ama bunu cok isterdim.
Artvinlym. Trabzonlu olmak isterdm. Sebebi bende kalsin
Antepliyim. Gayette memnunum :D
Demez olaydin canım gece gece fistik cekti Antep deyince aklima direkt fistik gelmez mi :)
valla fıstığa sıra gelene kadar lahmacun var içli köfte var yuvalama var kaymaklı katmer var var oğlu var :D
Napiyosun kiz gecenin bu saatinde mutfaga goturtme beni annem hirsiz sanar terlikle kovalar valla :D
ahaaha :D
Türkiyeliyim ama dünyalı olmak isterdim
Vayy bir cümlede cok sey anlatabilmek bu olsa gerek :)
Giresunluyum başka memleketli olmak istemem de Muğla ya da Antalya da yaşamak isterim
New yorklu olmak isterdim ya da londrali :D
Niye ki ya?
Doğusumdaki tek olaganustuluk Türk olarak Dünyaya gelmemdir diyor Gazi Mustafa Kemal Atatürk <3
Ne yapalım yönetim sağolsun
Aslinda sagolmasin anlaminda sagolsun dedim orda :D
Rizeliyim ve gurur duyuyorum 😆
Karadeniz tarafina ilgim vardir hep :)
kesinlikle gurur duymalısın. sarp sınır kapısındaki memura hertürlü hakaret eden kaba davranan gümrük memuruna karşı aslan kesilen ama gürcü tarafına geçince kedi kadar masumlaşan.. geceleri gürcistana geçip kumar oynayan dönerken sarhoş olup memura her türlü hakret eden.. milliyetçilik nidaları atan ama mazot dahil çoğu şeyi gürcistanda ucuz diyip gümrükten geçirmeye çalışan.. arabayı dahil gürcistandan alıp gürcü plakalı jeeplere binen kısacası devlete herhangi bir vergi katısı olmayan vs vs.. daha bitmek bilmeyen bir liste... iyi ki iç anadolu insanı var bu ülke iç anadolu insanın çabası ile hala ayakta. iyi ki ESKİŞEHİRLİYİM. iyi ki anadolu çoçuğuyum
aslen adana ama hiç görmedim
Şu an hangi sehirdesin peki
Gaziantep öylede olsun isterdim zaten 😊
İzmir ama Eskişehir de güzel tabi :)
Rizeliyim yine rizeli olmak isterdim yani :)
Antalyalıyım ve bundan çok memnunum
Manisaliyim ama zurichli falan olmak isterdim
ŞanlıUrfa
Urfaliyamm ezelden :)) severim Urfayi
Karadeniz bölgesinin en güzide ili Çorum luyum.
Karslıyım ve gene Kars derdim :)
Samsunluyum yine Samsunlu olmak isterdimm 😀
Aslen Tekirdağ
Baskilliyim Kardeş
Orasi da neresi :D
bulgaristanlıyım ben öyle iyi
Malatyalıyım. Ama İzmirli olmak isterdim.
Bende edirneliyim ama vietnamda iyi
trakyalı olmasam egeli olmak isterdim
Marslıyım ben
Hmm baya ilginc. Dunyaya geldin mi daha önce?
Hahahaha
Bende Adanalıyım :)
Bir Adanali , Adanaliyim demez Adanalıyik der :D
her zaman kullanmıyok o kelimeyi nasıl edek :) normal hayatta şive kullanırım ama nette fila n yazarken kızlar kaba buluyor o yüzden yazmıyorum öyle :D
Haha yok istediğin gibi konuş be ne olucak :D
tamam konuşuruk sıkıntı del :) aslında özelden yazsan ordan da konusurduk ben yazamıyorm sana
Ben de yazamıyorum ki hemserim :) yeniyim burda
o zaman takiple ilerde belki yazışabiliriz :)
Hemşoo :)
Ahh Hemsonun basina neler geldi bir bilsen gece gece aclik tuttu simdi mutfagi yemeye gidiyorummm :D
Ye ye afiyet olsunn. d
zonguldak. ankaralı olmak isterdim
bu soruya kadar düştünmü
Valla düşündüm düşündüm aklima bu geldi hem yeniyim acemiyim yaa :))
7 gobek İstanbul
İskoçya kürdüyüm
Diyarbakır
İzmirliyiz
Antalya.
erzincan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar