Yeni evliyim, bende heyecan var eşime her gün acaba bugün ne yapsam mutlu olur diye düşünüyorum evliliğime renk getirmek adına sürekli bir çaba içindeyim ama eşim öyle değil öyle sıradan öyle çabasız ki evlilik bu muydu diyorum? Düzelir mi bana mı öyle geliyor Maddi manevi çoğu şeyi ben üstlenmişken hayat enerjim bu kadar yerindeyken o neden böyle? Arkadaşları ile konuşurken ki gülümsemesini sevincini benleyken göremiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki seninle sevdiği için evlenmemiş ve belki de kendisi bile bunun farkında değildi, arkadaşlarıyla daha mutlu olduğuna göre. Üstelik evlilik kadar ciddi bir şeyde her şey eşitce olmalı senin daha çok bir şeyleri üstlenmiş yapmış olman zaten o dengeyi bozmuş Bence boşuna evlenmişsin.
02 Yorumla- +1 yıl
O yüzden düzelmez. Evlilikten önce zaten böyleydi ise evlendikten sonra değişmesini hiç bekleme.
Soran+1 yılDengeyi bozmuşum doğru diyorsun
En İyi Cevaplar
+1 yılilişkide erkeğin yapması gerekenleri de sen üstlendiğin için denge kalmamış. tek başına çabalamak ancak yorar seni...
yüksek ihtimal ya evlilğe adapte olamadı ya da özür dileyerek çok da meraklı değilmiş evlenmeye11 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle oldu dengeler bozuldu dengede tutturmaya çalışacağım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAldım alacağımı uzattım bacağımı lafı var bilir misin? Evlendikten sonra öyle oluyor demek ki, elde etmenin rahatlığı ile heyecan vs. kalmıyor. Öyle de olur zaten bence aynı evin içerisinde heyecan sürekli sürmez.
04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli değil hiç yok
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süredir evlisiniz? Öncesinde uzun süre beraberliğiniz olduysa onun rahatlığı da olabilir
Soran+1 yılBir sene olmadı
Soran+1 yılTanışırken de çok kısa sürede evlendik
+1 yılHiçbir şey yapma bakalım ne olacak? Hem bir şey yapmayınca beklentiye de girmezsin. Senin uzaklaştığını ve çabasızlığını görünce o seviyorsa adım atmaya başlar
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen artık öyle davranıcam
- +1 yıl
Kendine vakit ayır, arkadaş edin, varsa imkanın hobi spor takıl, o korksun ne oluyor diye. Evlisin zaten tapusu sende, hukuki olarak sana bağlı ve seni istediği anda bırakma lüksü yok. Onun farkına var ve psikolojini düzelt
Soran+1 yılÖyle yapcam muhtemelen buraya derdimi dökmeye gerek kalmaz her şey güzel olur
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
28Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılDüzelmez.. sana aşık olsa can atardı evlenmek için.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim zaten okumuyor musun
+1 yılYanlış kişiyle evlisin çünkü o sıradan düz monoton evlilik insanı yani en nefret ettiğim insan çünkü evliliği nikah defterindeki iki imza ile sınırlı gören monoton sıkıcı biri yani ev arkadaşından farksız ama sen her gün sanki evliliğin ilk günü gibi heyecanlı olsun yıllar gecsede sanki dün düğününüz olmuş gibi heyecanını korusun istiyorsun seni çok iyi anlıyorum çünkü bende senin gibiyim keşke bunları evlenmeden farkedip ayrilsaydin çünkü mutsuz sıradan monoton bi evlilik çoktan bitmiş demektir ve ben böyle bişey olmasın diye karşımdaki insanda buna dikkat etmeye çalışacağım. Bunu ona açık açık söyle sorun ne eskisi gibi değilsin sevmeyerek mi evlendin de sor açık açık konuş al karşına sor.
15 Yorumla
Soran+1 yılKonuşacağım hayır diyor ama ne bileyim yani ama gördüğüm ve söylediği farklı işte birbirimizden ayrı kalıyoruz diyelim ben o kadar özlüyorum ki gözlerimden ışıltı heyecan çok farklı o ise gülümsüyor normal yani hani heyecan o gözdeki ışıltı bunlar yok ! Mesela eve geç geliyor diyelim geç geldiğinde de telefonu eline alıyor arkadaşlarıyla telefonda sürekli belki arkadaşlarıyla olan bağını kıskandığımı düşünüyor ama bu öyle değil :( beraber yemek yedik vakit geçirdik ya hayatım diyor vakit geçirmek bu değil özellikle sohbet etmek ilgilenmek cidden konu bulmak açmak anlatabiliyor muyum
- +1 yıl
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende senin gibiyim seni çok iyi anlıyorum ve sizin ilişki ölmüş yani adam sadece yiyip içip yanında oturup yatmayi ilgi zannediyor yani senin işin zor keşke bunları evlenmeden görseydin. Bence derhal bi aile çift terapistine gidin yoksa bu böyle gitmez
Soran+1 yılGittikde çok sorun vardı yani belkide evlilik onun kafasında bitmiştir bilmiyorum 🤷♀️ tekrar gitmeyi deneyebiliriz şuraya 1 senede yaşadıklarımızı yazsam derhal ayrıl dersin ben yuvamı kurtarmaya çalıştım
- +1 yıl
İstersen mesaj at rahat rahat konuşalım konuşmak iyi gelir
- +1 yıl
Mesaj attım
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılevli biri olarak söylüyorum maalesef kocan seni sevmiyor şu an muhtemelen sırf evli diye evliliği devam ettiriyo sendne soğuyacak bişiler olduysa ya da aklında biri varsa ya da senden eskisi gibi etkilenmiyosa arkadaşlarıyla keyfli senle keyfsizsse sevgi yok gibi bence
16 Yorumla
Soran+1 yılbanada öyle geliyor
- +1 yıl
Hareketleri konusmalarida onemli tabi tepkileri falan
Soran+1 yılİlgi gösteriyor ama istediğim seviyede değil bunu dile getirdim bazen öyle oluyor dedi
- +1 yıl
:) o bazende ne oluyoki
Soran+1 yılYani zaman zaman durgun olabilirmiş
- +1 yıl
yani de bilmiyorum şimdi kendim için düşündümde yaniii ilginç
+1 yılAdam yoruluyor tabi normal. Birde yeni evlisiniz şimdi borçta vardır onu düşünüyordur bu zamanda evlenme yuva kurmak çok zor ekonomi ortada. Otur konuş seninle paylaşır zaten bunları daha yeni evlisiniz siz şimdi iletişim kuramazsanız sonra hiç kuramazsınız. Herşeyin çözümü iletişim al karşına güzelce sor bakım derdi nedir.
16 Yorumla
Soran+1 yılBorca girmedi hiç bir şey aldırmadım
Soran+1 yılSadece gelinliği aldı
- +1 yıl
Eşinle konuş bu konuyu o halde bir derdi var belli ki
Soran+1 yılKonuşuyorum hiç cevap vermiyor hiç bir şekilde susuyor sadece olabilir diyor
- +1 yıl
Kendi içinde çözemediği bir sorunu olabilir ve paylaşmak istemiyor belkide kendisi halletmek istiyordur.
Soran+1 yılBilmiyorum çok kapalı kutu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle bir erkegi şutladım. Kimsenin keyfini beklemek istemem. Maddi manevi de ben ustleniyorum demissin kusura bakma da a*tal gibi geldin bana. Her seyi sen yaparken adamin ne sevki olsun zaten. Bulmus kendine maasli hizmetci tadini cikariyordur merak etme. Ben bosandigim zaman kendi kazancim da yoktu, boyle heyecansiz, evliligi bana da mutsuz edenle olmaz dedim bitirdim. Paramda yoktu, ailemde pek ayrilmami istemedi o donem. Yalnizdim yani. Ama cok mutluyum, yine olsa yine bu karari veririm Erkegin omru 1, kadinin omru 2 kere verilmiyor. Benimde bu hayatta bir kerelik sansim var. Su koca koca bebekleri maddi manevi sirtinizda tasimayi birakin artik hemcinslerim.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk yapma. Yaparsan kaybedersin. En baştan sonra o gider başkasıyla takılır sende iş. Ev çocuk kira odemeye çalışma aile yanında hor görülme dünyanı yakarsın. O seni sevmiyor gibi. Tabi adamı tanımıyoruz. Ama sorun var belliki. Bir zamn sonra senden çocuk yapalım diye seni zorlayacaktir o bunun üreme isteğinden olduğunu unutma çevreye kendini ispatlama çabasına girecek. Bu oyuna gelme ben 21 yıllık evliyim sana abla tavsiyesi ben bile 1 çocuk yaptım. Ve neler yaşadım. Erkeklerin çocuk yapalım oyunlarına gelmeyin bu sizi hapis etme taktikleridir. bende kalsın bana mecbur kalsın. Vb
10 Yorumlaher şeyi üstlenmek maharet değil esasında. o kendini yetersiz hissediyor muhtemelen. bir şeyler yapsın güçlü yetkin sorumluluklu hissetsin yoksa depresyona giriyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılBelkide bunu yaşıyor nasıl sorumluluk alacak ki ben sürekli annesi gibi şunu yap bunu yap diye eğitiyorum şaka gibi
+1 yılOna gerçekten fazla ego vermişsin. Ailen istemedi sen ikna ettin. Adam kendini bulunmaz Hint kumaşı sayıyor.
Poposu kalkmış onu indirmelisin14 Yorumla
Soran+1 yılYani bende sallamıycam
- +1 yıl
Aynen ya hep ya hiç oyunu oyna
Dönerse senindir. Dönmezse çocuk falan olmadan yolları ayır bu öküz ile bir ömür geçmez. Sen bunu hakketmiyorsun
Soran+1 yılDoğruyu söylüyosun
- +1 yıl
O zaman kısasa kısas başlasın
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılgöremezsin ki yaşamaktan bıkmıştır belki artık yaşasam ne olucak yaşamasam ne olucak diyordur olamaz mı?
16 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyse evlenmeseydi
- +1 yıl
düzeltmeye çalışsan olmaz mı ?
Soran+1 yılÇabalıyorum da ben tükencem az kaldı
- +1 yıl
hiç konuştun mu onunla?
Soran+1 yılYes sorun görmüyor
- +1 yıl
İnşallah düzelir duamızı esiegemeyelim
+1 yılAcaba maddi yönden mi bunalımda diyecektin maddi manevi zaten destek çıkmışsın demekki fazla yüz verince kendini ağırdan satıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılBenim satmam lazım
- +1 yıl
Karşına al ciddi ciddi kaşını çatarak konuş hayırdır senin derdin ne arkadaşlarına gelince gülücük saciyorsun bana gelince ilgisizsin de ne diyecek
Soran+1 yılBeraber yemek yiyoruz her gün eve geliyorum ne istiyorsun benden diyor
- +1 yıl
Sinemaya götürmüyormu veya bir film açıp başbaşa film izlemek sarılarak sürekli şakalar falan bunlar olmuyormu
Soran+1 yılMesela film izlenecek diyelim kendi beğendiğini açıyor eğer ben beğenmezsem lafını edersem beraber neden seçmedik dersem sen zaten ne yapsak memnun olmuyorsun diyor telefonunu eline alıp onunla ilgileniyor
- +1 yıl
Bu nasıl bir eş anlamadım birde yeni evlisiniz hiç sana ilgisi Yok heyecanı Yok şimdiden böyle davranıyorsa işin zor sakın hemen çocuk yapayım deme senin iş karışık duruyor
Soran+1 yılEvet yapmıyorum
- +1 yıl
Cinsellik nasıl var mı ya da sadece kendini mi tatmin edip bırakıyor
- +1 yıl
İşlerin var galiba başka zaman konuşuruz kendine iyi bak profilim açık haberin olsun
+1 yılDüzelmez ilişkinin en başında nasilsaniz o şekilde devam edersiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşları ile sevincini kendimde göremiyorum
+1 yılOnu karşına al konuş en iyisi burdan fikir alacağına. Baktın düzelmiyor boşan bari yılların çöp olmasın sana ilgisiz bi adama karşı.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. maddi sıkıntıları vardır sorunu çözmek için onunla en uygun anı yakalayın sorun çözülür sıkmayın canınızı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek ölümü tadacaktir bu biraz erken olmuş 🤣🤣🤣🤣
06 Yorumla
Soran+1 yılHahaahah
- +1 yıl
Erkekler bu duruma gec alisir nasil oldu ben bu hatayi yaptım ne guzel hayatim vardi istedigim gibi takiliyordum cart curt bu dusuncelerden bu yapidan zamanla kurtulur acele etme
Soran+1 yılBencede çok rahatmış şu an şoka girdi anlıyorum onu
- +1 yıl
Zamanla alışır mutlu olur mu eder misin o kısmı bilemem ama en azindan kabullenir aksam koltugunun altina ekmeği alip evin yolunu bir sekilde bulabilir😅😅
Soran+1 yılEve geliyor de fırsatı olsa girmez
- +1 yıl
Alisacak 3 5 10 seneye
+1 yılAhhhhh kızım ah yorumları okudum borca girmedi bir şey aldırmadım demişsin tabi değerini anlamaz aldatırda bu seni şimdi maalesef erkekler yatırım yaptığı kadını seviyor
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen siz evlenmeden ince bircok kadin ile sevgili olmus veya iliski yasamis olabilir dolayisiyls bir doygunluga ulasmis ve heyecanini yitirmis olabilir. Onunla konusmayi deniyerek sebebini sorabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum ama faydası yok bende pes edersem ilişki bitmeye gider
- +1 yıl
Pes etme mucadele et
Soran+1 yılDüzelir mi
- +1 yıl
Umarik
+1 yılSeni istemiyor maalesef gerçek bu. Ne diye evlendi o zaman anlamıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
elindekini kaçırmama arzusu sanırım dicem de evlilikte büyük adım. belki düzelir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen biraz şımarıyorsun. Yanlış yoldasın kendine mukayyet ol😉
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam şımarmış olmasın
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğin başında öyle olmayan sonradan hiç düzelmez
00 Yorumla
+1 yılSana da bi süre sonra evlilik sıradan gelir
00 Yorumla
+1 yılRenk sok hayatına heyecanlandır adamı
17 Yorumla
Soran+1 yılRenkten anlamıyor
- +1 yıl
Anlar cilve önemli veee kudurtmalısın
Soran+1 yılReglim bitsinde
- +1 yıl
Hmm neler yapacaksın 🤣 bi tkip atsana ya da dm
Soran+1 yılNo 😂
- +1 yıl
Hadi be bişeyler konuşacaz sohbet yani
- +1 yıl
Eee hadi
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı bir durum var bu işin içinde
07 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Bunu bilemiyorum. Daha doğrusu aranızda neler yaşanıyor bunu bilemiyorum fakat , bir negatif durum var işte
- +1 yıl
Üstelik siz bu denli çaba içindeyken böyle olması sebebiyle garip geliyor bana , tam olarak ne kadar oldu evleneli? Evlilik öncesindede böyle durgun muydu
Soran+1 yıl1 sene olmadı yeni evliyim durgun değil sorunlarla çok mücadele ettik saçma sapan
- +1 yıl
Anladım , sanırım bu sorunlar neticesinde onda meydana gelen soğuma sıcağa dönüşmedi. Neler yaşadınız Peki?
Soran+1 yılDaha detaylı konuşuluruz yazarım
- +1 yıl
Tamam.
+1 yılİkiniz aynı yöne bakmıyor gibisiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılO hangi yöne bakıyor onu anlamadım
- +1 yıl
Sen biliyorsun... Ama o bilmiyor
Soran+1 yılBiliyor konuştum kaç kere
- +1 yıl
Ben böyle durumlarda araya biraz mesafe koyarım. Arayıp sormam. Kendi haline bırakırım. Zaten beni seviyor ve istiyorsa er geç değişir.
+1 yılBorçtan hevesi kalmamıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirken borca girmeyen tek kişi herhalde
İlgisini çekmiyorsundur zoraki mi evlendin
08 Yorumla
Soran+1 yılYok hatta ailem vermemek için onu zorladı o yinede istedi ve evlendi
Soran+1 yılEvlenmeden önceki çaba sarfettirecek hale getireyim
Soran+1 yılNasıl merak ettireyim
Soran+1 yılBilmiyorum ki
+1 yılne yapıyorsun mesela mutlu olsun diye
07 Yorumla
Soran+1 yılMesela alkol kullanmıyorum ama o içiyor diye sofra donatırım hadi kalk masaj yaptıralım diye yenilik yaparım mutlu olsun diye doğum gününü beklemez hediye alırım
- +1 yıl
kendini öne çıkaracak şeyler yap derim kadınlığını konuştur
Soran+1 yılTek anladığı şey o zaten duygularımla ilgilensin istiyorum
- +1 yıl
evlenince mi değişti bu adam
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
gel dertleşelim biz
- +1 yıl
eeee
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Demekki sana sevgisi kalmamış
00 Yorumla
+1 yılfarklı yerlerde deneyın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 950 cevap paylaştı.
+1 yılValla illaki duzelir zamanla daha alisamamistir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni sevmiyor demek ki
06 Yorumla
Soran+1 yılSeviliyor ama ben abartıyorsam
Cevap sahibi+1 yılBeklentin ne
Soran+1 yılHeyecanlı enerjik olsun
Cevap sahibi+1 yılMesela ne gibi heyecanlı
Soran+1 yılYa yüzünden hayat enerjisi okunsun mutsuz gibi
Cevap sahibi+1 yılBı şey eksik demek ki hayalinde ki evliliği yaşamıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz cilveli ol yataktaa or.. pusu ol
00 YorumlaCinsellikte nasil
04 Yorumla
Soran+1 yılBencil
Soran+1 yılYani kendi keyfini düşünüyor
+1 yılaa neden oyle
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
- +1 yıl
yaşlar kaç
Soran+1 yıl30 felan
- +1 yıl
en başından
beraber bir kahvaltı bile
zewk içermeli
Soran+1 yılYapıyoruz onda sorun yok ama ne bileyim ben farklılık istiyorum
- +1 yıl
boy uyumu iyimi
Soran+1 yılNormal boy? Evet yakın boylarımız uzun biriyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkıldı
10 Yorumla
+1 yılAldatiyo abla gecmis olsun bosan
11 Yorumla- +1 yıl
Niye aldattığını da söyle bence
+1 yılDuzelmez
00 Yorumla
+1 yılHeyacanlandırayım mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlayamadin mi onceden boyle olusunu
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır önceden böyle değildi
Cevap sahibi+1 yılRol kesti diyosun
Soran+1 yılHıhı
Cevap sahibi+1 yılSana cinsel ilgisi de mi bitti? Kilolu ya da bakimsiz olabilir misin
Soran+1 yılBakımsız değilim ilgisi de güzel ama bende artık ona senelerdir dokunuyor gibiyim hiç heyecanım yok onu öperken :(
Cevap sahibi+1 yılVersene nickini bana yaziyim
Cevap sahibi+1 yılHayatina heycan yuklicem🌋
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatakta nasıl
015 Yorumla
Soran+1 yılBencil
Cevap sahibi+1 yılOrgazm olmanı beklemiyor mu
Soran+1 yılHayır sende sorun var doktora git diyor psikolojisi bozuk
Cevap sahibi+1 yılDeğişik
Cevap sahibi+1 yılHaftada kaç oluyor
Soran+1 yıl2 felan duruma göre değişiyor
Cevap sahibi+1 yılEe sen orgazm olmayınca ne anlamı var
Soran+1 yılKendi rahatlıyor ya beyefendi rahatladın mı diye soruyor artık uğraşmak istemiyorum aynen diyip geçiyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm, çok kötü ya genç yaşta
Cevap sahibi+1 yılSenin yaş kaç
Soran+1 yıl29
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yapıyor musun tatmin olamayınca
Soran+1 yılYes
Cevap sahibi+1 yılEn son ne zaman yaptın
Cevap sahibi+1 yıl1ay?
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğiştir eşini
00 YorumlaSen boşan ablacım
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimi evliliğe heyecansız, mutsuz ve enerjisiz görüyorum. Bu durum düzelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler