Eşimi bazen övuyorum. Erkekler bu olayi cok ciddiye aliyor gordugum kadariyla (cocuklarda olanin aynisi) Yaptığı herhangi bir seyi tatli sakin bir ses tonuyla övüyorum.
Flortlesiyorum onunla. Alttan alta, imalı seyler soyluyorum, tebessum ederek, bugulu ses destegiyle falan. Işteyken mesaj gönderdiğim de oluyor.
Ara ara temas ediyorum. Konusurken bacagina falan dokunuyorum. Bir yerden gecerken onun önünden geciyorum falan.
Bu gibi seyler cilve diyebilir miyiz yoksa cilve daha baska bir sey mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Deli kıza cilve yap demişler halının ortasına sıçmış
Hshsbsb öff cok komikler ya. Cidden bebek gibiler. Övulmeye aşiri meraklilar. Yalan da olsa öv yeterki. Katlanilmaz ya
Katlanilmaz degil. Eger biraz adamsa cok islşe yarıyor. Cok guzel kahvalti hazirliyorsun diye övdüm. Ara ara da itici olmadan, sık sık olmadan bu durumu hatirlattim. Tatil oldugu gunler kahvaltiyi o yapıyor. Ve daha bunun gibi bircok sey.
Evliligi ustume yuklemek istemiyorum guclu kadinim, her seyi yaparim vs diyerek. Ortak bir yasam istiyorum sahsen. Cogu kadin gurur yapiyor esinin soylemlerine karsi.
Mesela nevresim degistirmeyi sevmem, ugrastirici ve yorucu bulurum. Esime ben bunu degistiremiyorum ya. Beraber yapalim dedim. Yapti yapti yapti. Sonra sen nevresim degistirmedin mi bekarken, tek basina degistiremiyor musun diye bir çıkışı oldu. Gurur yapma dedim icimden.
Evet degistiremiyorum. Bak bana minyonum zaten, bu koca carsafla baş edemiyorum, icinde cebellesip duruyorum, seninle rahat yapiyorum dedim.
Yaparim ne var desem onun isine daha cok gelecek, yorulan ben olacagim. Ha erkekler simdi bu is bana kalir, bana kitler diye yapmamazligi da tercih edebiliyorlar. burada da yol bulmaya, bir sekilde ikna yolu bulmaya calisiyorum.
Ama bu sekilde aramizdaki iliski de dengeli ve guzel gidiyor diye dusunuyorum Ben onu bir erkek olarak takdir ediyorum, övüyorum, erkekligini oksuyorum ve destegini goruyorum.
Ha yapmayan yine yapmaz adamina bağlı bu. Hodugun, okuzun tekiyse ruhunu, egosunu okşasan da yapmaz, karsilik bulamazsin. Zaten karsilik bulamayinca kadin olarak sende bu takdiri, ovguyu falan cekersin otomatikmen. Icinden de gelmez. Ben taktikten cok icimden geldigi icinde yapiyorum, ovuyorum. Karsilik veren bir adamsa kadin icinde iyi oluyor.
Böyle taktik ve oyunlardan hiç hoşlanmiyorum. Övmek başka bir şey. İş yaptırmak için gözünü boyamak başka bir şey. Ve bu bir yere kadar gider. Erkekte slk değil. Bir zamandan sonra yapmıyorlar. O yüzden ben her seyin durust olmasi taraftariyim. Gururla hiç alakasi yok. Bu evde beraber yaşiyoruz ben sofra kuruyorsam sen kaldirirsin. Yardim istiyorsam edersin. Gerek yok böyle hareketlere
Turk erkeklerinde olay boyle islemiyor. Evli degilsen, evlenirsen anlarsin. Evlendigin kisiye gore de degisir de cogunlugu icin soyluyorum bunu.
Ben sofra kaldirdim, sen de kaldir seklinde bir talebi de yapmiyorlar. Bunu kendi kendine dusunen erkek sayisi az. Coguna illaki bu talepleri dile getirmek gerekiyor.
Hanim bunlari yapmis bende sunlari yapayim diye ince dusunce bircogunda yok. Sende sofrayi kaldir dersen bunu bir yapar iki yapar sonrasi olmayabilir.
Cunku hep o sofra baskasi tarafindan kaldirilmis zaten. Bu tarz seylerde sorumluluk dahi hissetmiyorlar. Sorumlulugu görmediği birnseyi demezsen kolay kolay yapmiyorlar. Sorumluluk hissetselerdi yaparlardi zaten.
Oyle ikimizde ayni evde yasiyoruz sende yap olaylari olmuyor yani. Cogu turk erkegi icin zihniyetinde ev kadina ait, ben sadece yardimci olabilirim kafasi var. Bu evde bende yasiyorum kafasi cogunlukta hakim degil. Bu kafaya hakim olana denk gelir de evlenirsen sanslisin.
O evde kendisinin de yaşadıklarını bir tek bosanmada hatirlarlar o da evi, arabayi vermemek icin. Bu taktikte degil. Tatli dil. Tatli dil yilani deliginden çıkarır demisler.
Bu kadin icinde gecerli. Kadinda takdir edilmek, ovulmek ister. Yemek yaptın yedi icti kenara cekildi bir eline saglik bile demese burada da sıkıntı olur kadin icin. Daha yapasin gelmez, ictenlikle yapmazsin o kadar emek veriyorum 2 kelime kurmuyor bile dersin.
Kadinda ovulmek, iki tatli söz duymak ister. Iki cinsiyet icinde ovgu, takdir onemli tatli dil her zaman işe yarar. Bu tatli dili erkek kullaninca ne iyi koca, hanimci erkek, kadin yapinca taktik, kocacı denmesin bir zahmet. Erkekler belki bunu duymayi daha cok onemsiyor o kadar.
Ozellikle ev ile ilgili seyleri görevleri olarak gormediklerinden daha cok takdir, onay bekliyorlar. Kafa yapisi da bu benim gorevim degildi ama yaptim, hayat arkadasima bu luksu sundum, karsiliginda da bir seyler duymak, onaylanmak, takdir duymak , ovulmek istiyorum diye bir dusunce var bence.
Ben ayni şeyi disarda calismasi icin yaptigimda o kadar etkili olmuyor. Ben erkek olarak zaten disarda calisiyorum, para getiriyorum bu gorev benim diye dusundukleri icin bu da. Ama kendi sorumlulugu gibi gormedigi seylerde ovgu daha cok mutlu ediyor. En azindan benimkinde oyle.
Ha bende isterdim senin dedigin tipte bir erkek. Ama. hayatin gerçeklerine donuo baktigimizda bu kafada degiller. Bu sekilde de yetistirilmiyorlar. Belki yeni erkek anneleri bu durumu önemsiyor ama bizim yaşıtlarımız ve ustu yaşta bunlar hala sıkıntı.
Bir de artik cogu erkek birak ev islerine vs dahil olmayi eve tek kendisi kazanc getirmek dahi istemiyor. Turk erkegi olarak hayatinda calisip para kazanma sorumlulugunu da ustunden bir nebze atmak icin calisan kadin istiyor ki maddi gorevini de paylassin kadinla. Ama kadinin sorumluluklarini paylasmaya gelince cogu ortada yok.
Sende ben sofra kuruyorsam o da kaldirir gibi cok uç bir sey soyluyorsun turk erkekleri icin. Adamlar artik kendi para kazanip, ev geçindirme sorumlulugunda bile acizce davraniyorlar, bu sorumlulugu da paylasmak, ustunden atmak isterlerken evdeki seylerin sorumlulugunu hür iradeleriyle almayi isterler mi sence?
Kendi kendilerinin başina iş acarlar mi sence? Maddiyati bile paylasma noktasinda hanimda calisiyor eve para getiriyor bende destek olayim diye dusunen turk erkegi az bulursun. Zaten kendi sorumlulugunu kadina paslamis.
Mesaiden sonra eve gidip dinlenmek, önüne hazir yemek gelme imkani falan varken sence hur iradeleriyle girisirler mi bu islere? Evet erkekler slk degil. Akilli. Cogu o yuzden ev islerine dahil olmuyor, hanim yap dedigi zaman kotu yapiyor ki benden daha istemesin ugrasmayayim bunlarla diye ya da yapmiyor zaten.
Tamam işte cilve tam olarak da bu siz iyisiniz bizde bunlar erken bitti benim ki elinden gelse eve kitlitleyecek
Arada bir kıskandırmaya çalış
Kıskandırmaya çalışmak
Bu kız yakında terk edilir