Güncellemeler
+1 yıl
Benim gibi olan kız bulsam bu arada şimdi bile evlenirim ama kızlarda ahlaki çöküş çok fazla maalesef. Erkeklerde benim gibi düşünen akranıma çok rastladım ama kız yok be böyle düşünceleri olan hiç
Güncellemeler
+1 yıl
Bide bunların çoğunun ailesi aslında böyle değil çoğu özenti yani başkasından gördüğünü uyguluyor. Muhafazakar ailenin seküler çocuğu çoğu yani. Anası babası abdestli namazlı ama çocuk alkol içiyor var böylesi hemde çok var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dindar derken musluman misin? İslam hoşgoru dini degil mi sana ne kim ne yasiyor kim ne yapiyorsa sana duyulmasini istedigin saygiyi sende pasa pasa gostereceksin
Radikal ve koyu bir müslümanim evet onlar bize neler neler diyor ağıza alınmayacak laflar ediyorlar ne saygısı be
Ben baskasiyla ilgilenmiyorum sen muslumanim diyorsun sen nasil muslumansin ve kendini boyle nitelendiriyorsun Allah'ın emirlerine karsi geliyorsun ve haddini bilmiyorsun
"Dinde zorlama (ve baskı) yoktur. Şüphesiz, doğruluk (rüşd) sapıklıktan apaçık ayrılmıştır." (Bakara, 2/256)
"Onlara 'zor ve baskı' kullanacak değilsin." (Gaşiye, 88/22)
Rasûlüm! Madem öyle, sen onların yaptıklarına aldırma ve: «Selâmetle; sizinle işimiz yok!» deyip yoluna devam et! Gün gelecek, elbette gerçeği bilecekler! Zuhruf 89
Kaç milyon insan yaşıyor. Düşüncesi, tarafı ne olursa olsun bunu düzgünce dile getiremeyecek milyonlar var öyle düşün
Allah'ın ayetlerine karsi gelinip musluman mi olunuyor once iyi bir musluman ol muslumani temsil et sonra ne saygisi cart curt konusursun ben senin inancina nasıl saygi duyabilirim ahanda yukari fa Allah'ın ayetleri ahanda senin yaptığım dedigin sey?
Abicim Allah'a karşı gelmiyorum benim derdim toplumu bozdular dışarda neler neler yapıyorlar onları görmek zorunda mıyız?
Kafeye çay kahve içmeye gidiyorum yan masada adam kızı şapır şupur öpüyor it oğlu it evinize gidip yapınsana yer mi kalmadı sinir oluyom valla
Rasûlüm! Madem öyle, sen onların yaptıklarına aldırma ve: «Selâmetle; sizinle işimiz yok!» deyip yoluna devam et! Gün gelecek, elbette gerçeği bilecekler!
Allah boyle emretmis sen yan masaya oturup rahatsiz olmayi seciyorsan aglamayacaksin Allah'ın emirlerine karsi geliyorsan nasıl müslümanim diye soracaksin tamam ergen cocuk kuranı Türkçe mealini okumadan dindarim deme
Seninki dindarlik falan degil o muslumanlik degil elin oglu sevgilisiyle takiliyor seninki tamamen abazalik baska olaylarla karistirma
Ne alaka be normal mi dışarda öpüşmek?
Cevaplayan arkadaş senin dediğin özgürlük değil insanı hayvandan ayıran tek bir şey var iradesidir donunu indirip dışarda yolun ortasına sicmiyorsan dışarda sevisme hakkında yok her işin bir adabı vardır üstelik parklarda sevişen ve onları izleyen 5,6 yaşındaki çocuklarin görmesini meşrulaştırmak hosuna gidiyorsa bir şey demiyorum
Sana ne kimi ilgilendirir bak yeniden paylasiyorum ayeti kerimeyi hazir misin benim sozumu anlamiyorsun tamam da Allah'ın sozunu de hic anlamiyorsun 🤣🤣
Rasûlüm! Madem öyle, sen onların yaptıklarına aldırma ve: «Selâmetle; sizinle işimiz yok!» deyip yoluna devam et! Gün gelecek, elbette gerçeği bilecekler! Zuhruf 89. Ayet
Anladin mi muhafazakar aşırı dindar kardes 🤣🤣🤣🤣 ilk emir okudur kuranı kerimi Türkçe okumadan anlamadan ben muslumanim demek islam ile ilgili konusmak buyuk iddia
Jejejet bu ulke de kanunlar var nizam var sokak ortasinda cinsel ilişkiye girsinler demiyorum manyak misiniz siz neyi neyle kiyasliyorsunuz kafeye gidiyormus rahatsiz oluyormus gitme o kafeye baska kafeye git ben kalabalıgi sevmiyorum Temmuz ayinda marmarise gitmiyorum mesela beyin bedava😉😉
Jejejet bazi tepkileri inşallah ensar vakfindaki tecavuz olaylarinda kahkaha ile fotoğraf cektirenlere de vermissindir samimiyetine sonuna kadar inanirim bu ulke de son 9 yilda cinsel istismara maruz kalan cocuk sayisi yuzde 287 artti bunlar bambaska konular ama cozumu basit konular 😉
Netflix toplumun ahlakini bozuyor da hepimiz muge anli izliyoruz ordakiler netflix izlemiyor bu ahlak oyle gormekle bozulmuyor bunu da hepimiz biliyoruz 😉😉 burdaki konu ben kafeye gidicem geliceksin ben sevgilimleyim rahatsiz olacaksin sktr gt baska kafeye muhafazakar kafeler var muhafazakar oteller muhafazakar bungalovlar herşeyin muhafazakari var zaten
Yok ya herşeyi öyle kendine göre çek sen bu ülkede her mezhepten insan var toplum içinde nasıl yaşanır bunu öğrenmeni tavsiye ediyorum. Yahudiler bile bizden daha medeni kopyala yapıştır ayet atarak vicdanını rahatlatmak da acınası bir durum toplum benim veya senin görüşlerine göre sekillenemez zaten milletlerin bir toplum ahlak anlayışı vardır. Hollanda da yere tükürmek yasakken senin ülkende yasak değil... Gibi örnekler verebiliriz bizim ülkemizinde belirli toplumsal ahlak görgü kuralları vardır bunlara uymak yobazliksa evet yobazim medeni olmak özgür olmak değildir ahlaklı bilinçli saygılı hoşgörülü olmaktır
Bak ergen yine olayi anlamamissin okuduğunu anlamiyorsun anlatayim yeniden bu siteye girdim gireli zeka seviyesinin yerlerde olmasindan cok yoruldum. Yolun ortasinda cinsel iliskiye girsinler bu dogru kime ne demiyoruk bu ulke de topluma nazaran kanunlar yasaklar var. Bu ulke de inanan kadar inanmayan da var herkes muslumanliga gore yaşayacak diye bir kural yok burasi arabistan degil. Ayrica toplumun ahlaken cokusunu ki bence egitim sistemiyle bu cok alakali gunden gune goruyoruz lakin bu ben kafede otururken baskasi rahatsiz oluyormus diye ben kendime ceki düzen vermeyecegim rahatsiz olan gidecek haklisiniz senin yaşın yetmez yetmiyor bu ulke de bir insanı operek sevmek suc sayilmiyordu bir zamanlar ya da mini etek giyenler linc edilmiyordu guzel zamanlardi
Kiz erkek oturuyormus opusuyormus kafe de gitme arkadaşım o kafeye ben rahatsiz oldugum yere gitmiyorum gidip kimseye pislik yapmiyorum cok rahatsız oldum diye aglamiyorum
Gidip bebek sahilinde sevisenleri savunmuyorum ergen basti mi kafan biraz
Neredeyse hepsinde senin tam zıttınım ama kendi başına bunu farketmiş olman belki de rahatsız olduğun anlamına geliyor olabilir. Belki de değişiyorsun. İnsanın düşünceleri değişip evrim geçirebilir.
Rahatsızım tabi ki bana zıt olan şeylerin çoğunlukda olmasında üstelik hadi sadece erkekler böyle olsa takmazdım kızlar da aynı aq
Gene kızlar da benim gibi düşünen çok olsaydı takmazdım yani
Senin bu yaptığın dindarlık değil tanrıcılık oynamak. Sana ne bundan? Kimsin ki sen başkalarının hayatını yargılayabiliyorsun. Allah bile müdahale etmiyor. Kimsin ki sennn?
Allahın müdahale etmediği ne alaka deist misin
Bende öyleyim de iyi bir şey değil bir yönden ya tüm değerlerini bir kenara atıp taşıtların gibi yasiycaksin ya da bu durumu kabulleniceksin ben ikisinin ortasında kafayı yemiş durumdayım
Valla aga ya tam kafayı yemelik bir durum kendin gibi olan çok değil üstüne birde diğer kesim aşağılama yoluna gidiyor yhaaa ne yobazsın nasıl gençsin sen vb gibi çok laf işittim
Çok yaşıyorum maalesef istesem 1 düzine sevgilim olurdu belki daha fazla ama sonu zinaya gideceği için kendimi uzak tuttum şu zamana kadar. Bazen boşluğa düştüğümde oluyor ya Allah ın taktiri ya da o yola girmek gerek artık diye düşünüyorum evlenecek durum da yok yani bizi baya bir zora sokuyor hayat..
Bende öyle ekonomi kötü insanlar kötü düşünüyorum acaba hata mı yapıyorum dindar olmakla diye çünkü dindar olmayan kesim sanki daha mutlu gibi bizden
Bak yarım saat önce uyandım uyanır uyanmaz bunu sorguladım böyle hayat mı olur aw dedim valla napcaz böyle bilemiyorum kardeşim
Sabretmek lazım ama yaş da gidiyor be ben 24 25 oldum
Gayet normal
İyi
Ben de öyle sayılırım
Normal
degil özenme kimseye
Özenmem