Annem börek yapiyordu bulasoklaro yıkadım kalk çorba yap dedi havuç patates ile havuç kalmamıştı mor vardı onunla yaptım turuncu getirdi kafama vurdu kalk bununla yap dedi neyse güldüm abim tekme attı karnıma sırtıma, kafama vurdu bağırdım daha çok vurdu demiş süpürge sapı getirdim vurucaktim babam aldı kafama , bacağıma vurdu dövdü onunla saçlarımdan tutup yerde sürükledi tokat attı belime tekme attı bağırma diyerek bogamiza yapıştı nefes alamadım ölüyordum ama kardeşlerim , annem ortada kalmasın diye şikayet etmedim şimdi her yerim ağrıyor bu nasıl insanlık nefret ediyorum onlardan
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dini görünümlü varlıklar aynı benim babam gibi bunun için sana anca evlen kurtul diyebilirim
Kacicak yerim yok şimdilik ama kacicam
Düzgün birine kaç yoksa bu sefer daha kötü olur
Evet
Neden böyle bir şey yaptılar durduk yeremi yoksa kavgamı oldu
Abim h@yvanin teki ya komşuları bize karşı dolduruyor bunu çok iyi bildiğim ve dile döktüğüm için benden nefret ediyor o yüzden vurdu
Bekar mısın
Evet
Çok kötü olmuş geçmiş olsun
Gel kaçalım
Sağol 😔
Gerçekten mi diyon 😄
Heee
Sen aileden dolayı kaçmak istiyorsun.
Bu düşüncen sana çok yanlış yaptırır.
Yağmuradan kaçarken, doluya yakalanırsın. Eğer dertlesmek istiyorsan yaz çözüm bulmaya calisalim sana ama tanımadığın, sevmedigin biriyle kaçmak kötü bir düşünce
Yani herkes iyi niyetli olmaz helede ailesi olmayan bir kızı kullanırlar.
Ciddi değilim. Evet çok kötüyüm amca sağolsun onunla dertlesiyorum teşekkür ederim
Biliyorum sağol
Dikkat et kendini kullandırtma kimseye 🙏
İnşallah bilmiyorum bir yol bulucam
Ciddi misin yoksa troll mu bilemedim. Ciddiysen hala orada kaliyorsan problemli bir insansın çünkü normal biri orada bir dakika bile durmaz neyse
Ciddiyim
Kalıcak Kimsem yok
İş bul çalış işin yoksa iki üç ay birikim yap sonra kendi evine çık o aile yaşanmaz
Bir terbiyesizlik yapmışsın ki dövmüş olabilir. Durduk yere kimse vurmaz bence
ne yapsa yapsın böyle cocuk mu dövülür ney olursa olsun öyle bı hak kımsede yok
H@yvan herif abim senin gibi ya bir zihniyet kız kardeşlerini sevmiyor senin gibi s#refsizler ancak bunu der
Hakaretlerinden de belli ki ne yazık az yemişsin zaten gelip birde burada masum kızı oynuyorsun Allah senin belanı vermiş haberin yok abinin seni vurması burada dini İslami kötülemenenin ne anlamı var.
Hadi ordan kevvase seni soruya gelmemiş İslami kötülemeye gelmişsin sen. Ortada dayak yok bir şey yok sizin gibiler İslami böyle bu hale getirir işte yakında çıkıp kuranı da ateşe verirsiniz siz.
Allah'ın cezası nasıl dayak yok inanmazsan inanma pan İslami kotuledigim yok güya ailem muhafazakar bana yaptıklarına bak diyorum nerede dine hakaret etmişim b*yinsiz
@-NEİN DPGRU SÖYLÜYORSUN
Lan bi git işine senin annen değil baban değilim ben gidip anne babanın ayağını öp sen gelip burada atıp tutacağına İslami kötüleyeceğine.
Allah uzun ömür versin ya İslami kotulemiyorum beynin almiyor
Anasını ya yazdıklarımı çeviriyor
Güya muhafazakar aile kızısın emin ol muhafazakar aile kızı böyle hakaretler demez..
ya
Bana ettigin hakaretler de nasıl bir kişilik olduğunu da ortaya koyuyor maalesef ağzı bozuk muhafazakar aile kızı gözlerim yaşardı bende 5 vakit namaz kılıyor böyle hafız falan sanmıştım.
Beyinsiz
Türkçe kıtı
Beyinsiz olan sensin ama farkında hiç değilsin sanırım anne baba abiyi kardeşi burada kötülemeye gelmişsin lan ailen o senin ailen aynı kapta aynı masada yiyorsunuz ulan şimdi annen bunu görse sana içerdiği o sütü helal etmez köpek beslesem diye kendi kendine avunurdu kadıncağız. şimdi dışarı çık kim sana sahip çıkar ortam kevvaşesi olup çıkarsın. beyinsiz diyene bak sen kusura bakma ama sana gerçekleri diyorum...
Bekar bi teyzen, ablan yok mu
Kaç
Şikayetçi ol bence. Ne kötüüüü
gıt o evden anasını satım böyle aıle mı olur
a evını gırıp kardesını babanı kan yutana kadar dövmek ısterdım...
Kacicak yerim yok
reşitsen kımse bırşey dıyemez gıdecek yerım dıye bırşey yok dava ac polıse gıt darp raporu al
calış kendı hayatını kur olmaz öyle seyler süpürge tekme tokat falan A. yav öyle babanın nerde yasıyorsunkı
Ben o akılsız dediğin kızım
Dediklerin çok kaloydi dimi egoist saygısız amca
hatırlamıyorum ... ama akraban kuzenın falan varsa oralara gıtsene böyle olmaz cekılmez suratına nasıl bakıyorlar bunları yaptıkdan sonra
akılsız olabılırsın öyle dedıysem vardır bı bıldıgım baska soruda ama Şu an durum dayak yemek bu farklı olay neyse söv küfür et canın saolsun ınsallah hersey güzel olur
İnşallah amca
amca dıyıpo durma sınırlendırme 36 yasındayız 66 degıl... ama genede kacarsan kacarsan söylersın bılet mılet alırız en azından rahat gıdersın dıkkat et kendıne
Sağol amca sevmediğin şehre Gelde sen kaçır bari sana kaciyim olmazmi
maalesef bu yükü taşiyamam ancak polise molise gıdersen ya da kacarsan sana bılet falan yardım edebılırız yükünü azaltmak ıcın darb raporu alıp polıse gıtsen zaten o evde bırakmazlar senı
üzgünüm gercekden
Reşitim
farketmez reşit olsan da senı bırakmazlar o evde darp raporu falan önemlı sen hangı sehırde yaşıyorsun
ve senı dövmelerın hıc bı gerekcesı olamaz da ama nıye dövüryorlar
Amca yaaaaaaa