Diğer Sizce ben muhafazakar biri miyim? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Pembelinin biri benim için öyle dedi sizce öyle biri miyim 😂#prenslesoru Evet öylesin Hayır değilsin Yeni gördüm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl :)) Sizce ben muhafazakar biri miyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Bence değil 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye fjgj
Lavinia0002 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Her kes muhafazakar olmalı bazen, yeri gelince 🙂 1 12 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Mesela hangi konularda fnfg Yorumla Lavinia0002 +1 yıl Aile, kardeşler konusunda 🙂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sence ben öyle miyimdir :)) Yorumla Lavinia0002 +1 yıl Evet öylesin 🙂 ve bu bence çok iyi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın gjg Yorumla Lavinia0002 +1 yıl Ne güzel 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye 😂 Yorumla Lavinia0002 +1 yıl Bizi kıskandılar 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kızlar mı 😂 Yorumla Lavinia0002 +1 yıl Bilmem olabilir 😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Profilinde arka planında ki yazı ne anlama geliyor? Ne demek isteniyor orada 1 14 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bir kız yazmıştı gjbvv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu biliyorum ne anlama geliyor Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Açık değil mi sence dnfc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 anlam var Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Söyle nelermiş gngvc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok konuşmasan seni kimse umursamaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanırım bunu demek istiyor. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yüz verdiğin için yavşıyolar diyor açık değil mi vbff Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim yavşıyor sana Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kızlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben o kelimenin kime söylenildiğini, kimden bahsedildiğini anladım. Sende bunu arka plan kapağı yaparak o sizin tabirinizle 'yavşayan' kişiden rahatsız olduğunu belli etmişsin. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O genel söylemiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer rahatsız oluyorsan soruları sadece erkeklere özel yap arka plan kapaklarıyla göndermeler yapma bence Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne alaka gbch Yorumla
isimlazımdeğiloluştr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl bi karar ver libidonla mı hareket ediyosun muhafazakar mısın xd 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne gjg Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl bi daha oku Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Okudum fhf Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl iyi ettin Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla
Modkoçoğlu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl bilmem oyle misin kdjs 1 19 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben sordum hkgb Yorumla Modkoçoğlu +1 yıl kizlarsoruyor diyosun sjsd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo gjfhgjfb Yorumla Modkoçoğlu +1 yıl mavili jdjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen de öylesin fhf Yorumla Modkoçoğlu +1 yıl diyosun dhds Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Durum bu hkj Yorumla Modkoçoğlu +1 yıl tavuk durum mu jsjiej Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo vjvj Yorumla Modkoçoğlu +1 yıl erkek jdjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne gjgj Yorumla Modkoçoğlu +1 yıl erkeksin jdjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen EE tjg Yorumla Modkoçoğlu +1 yıl diyosun jdjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet derim ben fhff Yorumla Modkoçoğlu +1 yıl dünden razi jdjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neye vhfgvg Yorumla Modkoçoğlu +1 yıl evet demeye jdjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gıgjh Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl cevabı sen ver 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nereden baktığına da bağlı bence biraz da :)) Yorumla entıni +1 yıl net bi cevap ver len Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yaşantım öyle bence daha çok :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yükselen burcun ne 1 11 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye fjfg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sor gjg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yükselen burcun ne Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Napıcan fhg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seninki ne 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk ben sordum sende cevap ver Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sorduğuna göre bir sebebi olmalı gjvj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak. Yükselen burcun ne Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız vbcvcb Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 468 cevap paylaştı. Ateist 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben mi gjvb Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sanırsam 😇 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence değil
Niye fjgj
Her kes muhafazakar olmalı bazen, yeri gelince 🙂
Mesela hangi konularda fnfg
Aile, kardeşler konusunda 🙂
Sence ben öyle miyimdir :))
Evet öylesin 🙂 ve bu bence çok iyi
Evet :))
Eksi almışsın gjg
Ne güzel 😂
Niye 😂
Bizi kıskandılar 😂
Kızlar mı 😂
Bilmem olabilir 😄
Kız 😂
Profilinde arka planında ki yazı ne anlama geliyor? Ne demek isteniyor orada
Bir kız yazmıştı gjbvv
Onu biliyorum ne anlama geliyor
Açık değil mi sence dnfc
2 anlam var
Söyle nelermiş gngvc
Çok konuşmasan seni kimse umursamaz
Sanırım bunu demek istiyor.
Yüz verdiğin için yavşıyolar diyor açık değil mi vbff
Kim yavşıyor sana
Kızlar
Ben o kelimenin kime söylenildiğini, kimden bahsedildiğini anladım. Sende bunu arka plan kapağı yaparak o sizin tabirinizle 'yavşayan' kişiden rahatsız olduğunu belli etmişsin.
O genel söylemiş
Eğer rahatsız oluyorsan soruları sadece erkeklere özel yap arka plan kapaklarıyla göndermeler yapma bence
Ne alaka gbch
bi karar ver libidonla mı hareket ediyosun muhafazakar mısın xd
Ne gjg
bi daha oku
Okudum fhf
iyi ettin
Kız 😂
bilmem oyle misin kdjs
Ben sordum hkgb
kizlarsoruyor diyosun sjsd
Yoo gjfhgjfb
mavili jdjs
Sen de öylesin fhf
diyosun dhds
Durum bu hkj
tavuk durum mu jsjiej
Yoo vjvj
erkek jdjs
Ne gjgj
erkeksin jdjs
Sen EE tjg
diyosun jdjs
Evet derim ben fhff
dünden razi jdjs
Neye vhfgvg
evet demeye jdjs
Gıgjh
cevabı sen ver
Nereden baktığına da bağlı bence biraz da :))
net bi cevap ver len
Yaşantım öyle bence daha çok :D
Yükselen burcun ne
Niye fjfg
Soruyorum
Sor gjg
Yükselen burcun ne
Napıcan fhg
Merak ettim
Seninki ne 😂
İlk ben sordum sende cevap ver
Sorduğuna göre bir sebebi olmalı gjvj