Gorustugum kisi evlilikte masraflara dahil olmamı istiyor? Sogudum konusmayi kessem mi?

Arkadaslar ben secim zamani atandim. Daha 1 yil oldu yani maasimi almaya baslayali. Ve bu bir yilda kira, fatura, gida, saglik masrafi vs derken kenara cok bir sey atamiyorum. Arada yapabilirsem 1 gr altin falan. Baska da oyle birikim yapamıyorum. Universite okuyan kardesime de destek oluyorum.

Kiram falan yuksek zaten. 1 yilda 3 ev degistirdim kira fazla geliyor diye. Daha ucuz, daha kenar yerlere gelmek durumunda kaldim. Maas hic oluyor yani bu devirde biliyorsunuzdur.

Gorustugum kisi 6 yillik devlet memuru. Bana gelmis masraflara dahil olur musun diyor. Be adam 6 yilda birikim yapmissindir diye düşünüyorum. Olmayan parayi mi vereyim, maasi mi vereyim ne istiyor yani?

Evlenince bir omur maas alacagim eve bir kazanc daha girecek zaten. Bir de masraflara dahil ol diyor. Gunumuz erkeklerinden ciddi anlamda ev reisi falan olmaz. Koca diye alacak adam yok resmen.

O kadar sinirlendim ki. Destek olamam, yeni atandim zaten, benim kendime birikmisim yok, destek olacak hic birikmisim yok dedim. Artik defolur gider mi, engeller mi kendisi bilir. O iletisimi kesmezse ben mi kessem?

Gorustugum kisi evlilikte masraflara dahil olmamı istiyor? Sogudum konusmayi kessem mi?