+1 yılAklı onda kalmamış olsa bile eski sevgilisinin bir seçenek olduğunu düşünmesi bile iğrenç. Eski sevgilisinde de azıcık gurur ve akıl varsa o adama geri dönmez. Evliliğiniz süresince eski sevgilisini hatırladığı anlamına gelmez bu, siz ayrılacağınız için arayışa girmiş kafası karışmış olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılKızla beş yıldir ayrilar ve kötü ayrilmislardi
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılAy çok üzücü bir durum ben olsam kriz geçirirdim
Sebebi bence sen de bulamadığını onda bulmak aklı onda kalmış
Ama sende üzülme lütfen insanoğlu böyle elde ettiğinin nankörüdür hep
04 Yorumla
Soran+1 yılYani onda bulduğu şeyi ben de bulamamış doğru mu anladım?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Hayır canım sende eksik olan bir şey yok sen ona fazla bile gelmişsin ayrıl kurtul eski sevgilisinin kollarına hemen gitmeye çalışan adamdan hayır gelmez bitmiş
Soran+1 yılKız da sanki kollarını mi açmış
+1 yılSeni unutamıyorum diye eşimden ayrılmaya karar verdim. Boşanıyoruz.
tekrar eski günlerdeki gibi olalım taşınalım buralardan.
demişse aklını çelebilir. bunu yaparak seni kıskandırarak geri kazanmışta oluyor. Her türlü kazançlı çıkıyor.03 Yorumla
Soran+1 yılKiz isteğini silmis
- +1 yıl
İstememiş olabilir. Önemli olan sen ayrılmak istiyor musun, istemiyor musun? Geri kazandıracak öneriler vereyim. Anladığım ayrılmak istemiyorsun gibi çünkü.
Soran+1 yılNeden kıza istek atıyor ki sonuçta artık başka bir yol seçti
Merhaba, zor bir süreç boşanma süreci, insan ikilem arasında kalıyor zaten, birde eşinin bu yüzsüz davranışı daha da sinir bozucu olmalı. Ne kadar kötü ayrılırlarsa ayrilsinlar, eşinin aklında hep o varmış zaten, ne kadar süre evli kaldıniz?
013 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anladınız hep o varmış? Eşim barışma taleplerini reddetmişti onurunu kıracak bir şey demiş kiz
Soran+1 yılAma kızın barışma taleplerini reddetmişti onurunu kırmış kız
Soran+1 yılEvet benimle sevgili oldu sonra zamanla evlendik
Soran+1 yılNeden peki sizce
Soran+1 yılAklın da o varmış ne demek açar mısınız
Soran+1 yılO zaman onunla evlenseydi
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım yaa, zor bir dönemden geçiyorsun 😔. Boşanma süreci zaten başlı başına karmaşık ve duygusal bir süreç. Eşin eski sevgilisini eklemişse, belki gerçekten aklı onda kalmıştır ya da sadece bir anlık dikkat çekme çabası olabilir. Ama unutma ki burada önemli olan **senin** hislerin ve iyiliğin. Kendine odaklan, seni mutlu eden şeylerle meşgul ol. Geçmişe çok takılmadan, geleceğine ve kendine odaklanman daha iyi olabilir 💖. Eğer daha fazla destek istersen burada herkes senin yanında, unutma 🌸.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbence boşanın direk.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin niye aklın ondan madem boşanma aşamasındasın çiçeğim? İşte böylesi bir leşten kurtulmanın mutluluğunu yaşasana, ne yapmaya çalıştığı seni ilgilendirmemeli, seni ilgilendiren sen olmalısın, adam olsaydı canparem henüz seninle resmi olarak boşanmamışken, eski sevgilisini eklemezdi, balım böyle bir varlık için üzülmeye değmez, onu stalklama, kendine kötülük yapıyorsun, kendinle ilgilen, söz ver kendine ve onu takip etme, bu seni üzer ve kendine odaklanamazsın, geçmişi kovalarsan geleceği yaşayamazsın canımın içi.
22 Yorumla
Soran+1 yılBelki barisirdik?
- +1 yıl
Niye barışmak istiyorsun bu karakter yoksunuyla, kendini niye buna layık görüyorsun çiçeğim?
Benimle evli olan adam, hâlâ boşanmamış adam eski sevgilisini ekliyorsa, karı kız peşinde koşuyorsa lütfen bir an evvel kurtulayım ondan diye dua ederim, beni kaybetmekten korkan adam kendini beni kaybedeceği durumlara düşürmez, düşürmemeli, düşürüyorsa da defolsun gitsin.
Karakterli bir adam olsaydı, yapmazdı bunu. Kendimize hep yanlış soruları sorduğumuz için dibi görüyoruz balım, esas soru şu olmalı; bana saygısı olmayan bir adamı niye sevmeye devam edeyim, niye inatla onu hayatımda tutayım, ona odaklanmak yerine niye kendimi geliştirmeyim, kendimize doğru soruları sorarsak ve uygularsak hayat daha güzel olur, kendi mutluluğumuzu ilmek ilmek öreriz o zaman.
Boşanma aşamasında olduğun eşin tekrar barışma ümidinizi düşünmüyor belli ki, o vakit sen niye düşünüyorsun, sen kendini düşün, kendini mutlu et..
+1 yılSen zaten boşanıyorsun, sana ne ki? İyileşmeni ve yoluna mantıklı kararlar alarak devam etmeni engeller bu hastalıklı düşünceler. Üstelik bunun sebebi aklının onda kalması gibi değil de onu çantada keklik, ne zaman çağırsam gelir gibi görüp yara bandı olarak kullanmak istemesi de olabilir. Sürecin zor çetrefilli. Etrafına biraz kulaklarını kapat. Herkes kendi hayal dünyasına ve yaşadığı olumsuzluklara göre yorum yapar bu süreçte. İstediğin iyice çorba olmak mı?
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Aklı hala onda demekki üzgünüm ama kadında onu takip ediyor mu?
316 Yorumla
Soran+1 yılHayır kız isteğini sildi kız uzakta olduğu için evli olmadığını düşünüyor ama yine de silmiş
Soran+1 yılE-posta adresinden şifresi kayıtlı aramaya girmiş istek atmış üç saat istek gönderildi yazdı sonra sürekli baktım eşim geri cekmedi kız silmiş takip et oldu tekrar
Soran+1 yılKavga gürültü fikir uyuşmazlığı tartışmadan ayrılıyoruz
Soran+1 yılTekrar kabul edilmesi saçma çünkü kızla 4-5 yıldır ayrilar ve kötü ayrilmislardi hatta bedduala
Soran+1 yılÜç yıldır eşim kız uzakta olduğu için büyük ihtimal ilk evlendiğini soylemeyecek ama diyordu kız çok uyanıkti hep yalanlarını yakalıyormus kız o yüzden ayrilmis
Soran+1 yılBen sordum sevgilin kimdi neden ayrıldınız falan dedi üniversiteden bir kızdı çok uyanık dedi yemiyordu hiçbir şeyi
Soran+1 yılEvet valla uyanık ne yani isteği kabul eden kızlar var mı hemen
Soran+1 yılUyanık o zaman kiz
Soran+1 yılZaten twitterine baktım hemen şey beğenmişti Bayhan dinleyen eski exler defolun
+1 yılBoşanma aşamasında bir kadın olarak neden eski eşinizi hâlâ takip listesini kontrol ediyorsunuz? Bunun cevabını kendinizde saklı zaten mantıklı düşünecek olursanız demek istediğimi anlarsınız. onun dışında bunu avukatınla konuş diyenler olmuş avukatlarımız boşanma davasıyla ilgilidir aldatma evlilik arasında olan bir durum olsaydı avukat müdehale edip davayı yürütürdü boşanma aşamasında birine eski sevgilisini takibe almış diye gidilmez avukata bu tarz cehalet içinde olan insanlara bakmayınız
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli olup sadece ev terketmeli kavga olsaydi takibe alsaydı avukata gider miydim
Serefsize bak aklı onda kalmış boşa gitsin ne bok yiyorsa yesin
15 Yorumla
Soran+1 yılAklı onda mı kalmış sizce
Soran+1 yılAklı kalmış ne demek yani
Soran+1 yılÖyle olmasaydı sence bir tartismamizda hemen ekler miydi
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKalsa ne olacak ki, sanki eski sevgilisi de kollarını açmış onu bekliyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılKıza istek atmış kız isteğini silmiş
- +1 yıl
Yaniii.. Kız bulmuştur başka birini.
Soran+1 yılKabul etmeyince öyle mi anlasiliyor
- +1 yıl
Niye kabul etsin ki
Soran+1 yılİsteğini silmiş kızla bir de kötü ayrilmislardi aradan beş yıl falan geçmiş saçma değil mi sizce yaptığı kendisi evlenmiş barklanmis gitmiş kızı niye ekliyor ki
- +1 yıl
Aynen diyorum ya boş ver.
Soran+1 yılAynen saçma sapan şeyler ya kız ne düşünmüştür sizce
+1 yılİnan ona karşı hislerini kaybettiginde ne ucuz adı aşagilik ezik acınası rezil olduğunu göreceksin. Xamana birak acı cekersin sonra o özlemle andigin defalsrca ona tolerans. gosterdigin kendinden taviz verip kendini uzdugun konular bile sana öyle saçma onun ne kadar aşağılık olduğunu gösterecek sana. Üzme kendini. Hala ona karşı bı şeyleri hatırlayıp kendine hatırlatıp üzme kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalmış değil boşanma sebebiniz oysa şaşırmam. Sende bir ONU bulamamış.
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörünce yazarsın.
Soran+1 yılDeğil neden bende onu bulamamis
Cevap sahibi+1 yılSana göre değil. Ona göre o belki. Bir şeyi kaybedince ilk önce nerede kaybettiysen oraya bakarsın. Eşin şu an mutlu değil. Ve ne kadar kötü ayrıldı yazan da onunla seninle daha çok mutlu olduğu için veya onunla mutluluğu bulma ihtimali senden artık eşine göre daha yüksek geldiği için eklemiş.
Cevap sahibi+1 yılVe şunu bil erkeğe göre cinsel sorunların olmadığı yerde boşanma çok zor olur.
Cevap sahibi+1 yılEşinle sana göre belki bu konuda da sorun yoktu ama ona göre var. Yoksa erkek daha sakin olur affeder çözüm arar. Sever kaybetmek istemez. Öbür türlü aklı kayar. Geçmişi hatırlar. Veya biterse bitsin der. Sana hepsini anlatamamış olabilir. Ama adım gibi biliyorum erkeğin gözünden bu süreci. Gerçeklerle yüzleşme gücün varsa tabi.
Soran+1 yılVar evet ona sarılınca çok mutluymus kızla çok eski yazışmalarını görmüştüm
Cevap sahibi+1 yılEğer bilmek istersen bizim gözümüzden her şeyi anlatayım. Zaten bitti önemi yok dersen bu kadarı yeterli senin için. Ama çekinmeden konuşacaksan gerçeklerle cesurca yüzleşecek gerek eşin gerek başka erkek için doğru dersi çıkaracaksan konuşalım.
Soran+1 yılTabi anlat dinliyorum
Cevap sahibi+1 yılEklemeni rica ediyorum o halde önce
Gizli Üye(25-29)+1 yılMilletin cevaplarına yazıklarını okudum da gerçekten iq seviyen çok düşük. Sanırım seninle bu yüzden evlenmiş. Bilmiyorum insanın kendisine saygısı olur. Nefret etmen gereken yaratığa "belki barışırdık" diyorsun. Güzel güzel anlatmışlar hala sümük gibi sünüyorsun. Adam seni gözden çıkarmış hiç mi onurun gururun yok senin ya. İşte millete çevreye hava atarak gösteriş yaparak evlenince sonra böyle boşanmak ağır geliyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Senin beynini skim
Cevap sahibi+1 yıl@nsjsjjsjsjsjj ho*şşştttttt kendine saygısı olmayan acizz
Kafanı yorma. Aklı kaldı falan filanı geç. Erkekler boşta kaldığında en kolayı eskileri bi yoklamaktır. Eğer karşılık gelirse yenisini bulmaktan daha kolaydır bu iş. Seninle alakası yok yani. Hiç takmaa.
11 Yorumla
Soran+1 yılKızla beş altı yıldir ayrilar ve kötü ayrılar karşılığı gelmeyince kesin zaten
+1 yılBosanma aşaması demek ilişkiniz bitti sadece kağıt üstünde evlisiniz demek. Bu saatten sonra ikinizden biri ilişkiye baslasa bile mahkeme bunu ciddiye almaz. Sende önüne bak o yüzden artık birbirinizden sorumlu değilsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEskisini niye ekliyor bir de kızla kötü ayrilmislardi
+1 yılNafaka falan ne varsa al. 5 kuruşsuz bırak. Belli ki eski sevgilisi de onu istiyor yoksa isteği kabul etmezdi. Maddi olarak ne koparabiliyorsan kopar. İyi bir avukat tut.
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır kız isteğini silmiş kabul etmemiş
Soran+1 yılEşim kız için o çok uyanık diyordu büyük ihtimal evli olduğunu biliyor
- +1 yıl
Şuna eşim diyip durma ayrıl gitsin valla bu devirde kimse evlenmiş boşanmış demiyor hiç evlenmemiş bile bulabilirsin çocuğun yoksa. Güzel de düğün yaparsın. Kimse için üzülmeye değmez. Yoluna bak
Soran+1 yılBosansakta evleri de ayirsak eski sevgilisine gidemez dimi
- +1 yıl
Niye gitmesin
Aldatılma vakası olabilir boşanmana sebep sen bunu bir araştır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşta kalınca erkekler illa bir eskileri yoklarlar hangimizin eski sevgilisi yapmadı ki boş ver iyi olmuş daha kolay soğursun ondan daha basit atlatırsın boşanmayı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilisine geri dönecek işte. Bundan daha iyi izah mı var? En iyisi boşanın zaten bu yaptığı affedilir değil.
121 Yorumla
Soran+1 yılNeden kızla kötü ayrilmislardi
- +1 yıl
Ne olursa olsun demeki ki buzlar erimiş.
- +1 yıl
Bir insanla evlenmek inan ki çürük köprüden karşıya geçerken düşmemeye benziyor. Atılan her adıma dikkat etmek lazım. Bu da senin için tecrübe olur. Bundan sonra daha dikkatli olursun.
Soran+1 yılEşim buzları eritmis kız isteğini silmişti
- +1 yıl
Şimdi kabul ekledi ama bunların hepsi senin gözünü boyamak için.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yani sana aramızda bir şey yok süsü veriyorlar. Beş yıldır burdayım bunları söyleyen tek sen değilsin. Evlenmediğime şükrediyorum.
Soran+1 yılAnladım ama eşim neden ona döndü?
- +1 yıl
Onu mumla aradığını düşünüyorum. Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılCidden mi mumla arıyor? Neden? Bir de ona kötü diyordu
- +1 yıl
Ben öyle düşünüyorum. Kötü dediğin insanı ekler misin? Bu tarz insanlar ne zaman dürüst oldu da sana doğruyu söyleyecek? Görünen köy kılavuz istemez. Dediğim gibi bu tarz sorunları yaşayan kızların sayısını bile hatırlamıyorum. Hepsinin sıkıntısı ya ekonomik ya da ihanet.
Soran+1 yılValla kötü ayrılmıştı kıza diyordu canımı yaktın hayatımı bitirdin engellemeler falan ben de ona şaşırdım böyle kötü ayrıldığı kişiye neden dönmek istiyor
- +1 yıl
Ne kadar kavga etseler de aklının bir köşesinde varsa döner. Hakkında hayırlısı olsun üzüldüm senin adına. Sen en iyisi bundan sonrasına odaklan. Kendine iyi bak üzme kendini.
Soran+1 yılAklının bir köşesinde kalmak ne bunu çok duydum
- +1 yıl
Duydun ama araştırmadın sanırım. Onu unutamamak demek. Bir sonraki kişiyle evlense de veya sevgili de yapsa da öncekini unutamamak ona dönmek.
Soran+1 yılDuydum da birkaç kişi dedi işte aklının köşesinde kalmışsın falan yani unutsa köşe de falan kalmaz miydi
- +1 yıl
Kesinlikle unutsa köşede kalmazdı.
Soran+1 yılAramız ne kadar kötü olursa olsun bosansakta donmezdi dimi
- +1 yıl
Dönmezdi. Aklının bir köşesinde olmasaydı boşanınca yeni birini bulurdu.
Soran+1 yılTekrar kızla nasıl olucak ki nasıl toplayacaklar
Soran+1 yılPeki neden unutamamis onu?
+1 yılBi yoklamak istemiştir onu. Aklı onda olsa senle evlenemezdi bence. Ama şimdi sana karşı hisleri bitmiş olmalı ki ona istek atmış.
01 Yorumla
Buda aldatmak sayılıyor boşanma aşamasında eğer o kişi sevgili yaparsa aldatmak sayılır şu an ondan nafaka koparabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılİstek göndermiş tek
- Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver ne takiyon senden sonra kime gittiğinin ne önemi var. Artık senin olmayan birşeyin kime ait olacağını çok düşünme
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela şey diyorlar o kızda buldugunu sen de bulamamış falan
Yoklukta kalmamak için kürkçü dükkanına geri dönmek istemiş şerro
111 Yorumla
Soran+1 yılKızla kötü ayrilmislardi 4 5 yıl geçmiş hani kız peşinde olsa hak vericem
Soran+1 yılNeden sizce
Soran+1 yılYoktu ama kızla kötü ayrilmslar kızin %90 kabul etmeyeceği kesindi o da etmemis
Soran+1 yılGururlu da işte esimin aklı kkalmis bence
Soran+1 yılSen ne düşünuyorsun
Soran+1 yılNeyini özlüyor peki?
- Aile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılEşin az ş*erefsiz değilmiş kurtulduğuna sevin bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi boşanma aşaması da olsa evi terk etmeli kavga da olsa ne diye eski sevgilisine istek atar ki
+1 yılErkekler hiç değişmiyor madem eskisini unutamadın başka birinin hayatına girmicen
210 Yorumla
Soran+1 yılUnutamamis mi? Bu yaptığı onu mu gosteriyor
- +1 yıl
Yani ben öyle anladım ama belki de öyle değildir belki de boşta kalmamak için severek mi evlendiniz
Soran+1 yılKızla kötü ayrilmislardi
- +1 yıl
Seninle severek mi evlendi yani o mu istedi evlenmeyi
Soran+1 yılSeverek evet ama önceki kızı da sevmiş ağır hakaret etmiş
- +1 yıl
Şu durumu baştan anlatır mısın ilişki durumu başı ortası sonu
Soran+1 yılKızla tartışmalar yaşıyormuş kız ağır hakaret edince ben ilgi göstermiştim benimle sevgili oldu evlendik öyle
- +1 yıl
Seninle evlenmeyi çok istedi mi
- +1 yıl
Çabaladı mı
Soran+1 yılYani şöyle oldu kızla tartismalari varmış kız ağır hakaret edince eşim gururuna yedirememis yani ben adım attım ilk zaten bir ilişkiden çıkmıştı biz öyle başladık
Şu anda o kadar düşünüyorsun ki bazı şeyleri ama inan unutacaksın o kişi hiç hayatinda olmamiş gibi olacak o yüzden yanlış düşüncelere yollara girme bırak gitsin elbet hayatına başka biri girecek girmese bile alışacaksın bu zamnada güçlü olmak lazım
10 YorumlaNeden boşanıyorsunuz boşanmanızdaki temel sebep ne
18 Yorumla- +1 yıl
cevap vermicek bak
Soran+1 yılAnlasamadik
Soran+1 yılKarakterlerimiz zıt
Soran+1 yılAynı evde sorun yaşıyor insan Aklı onda kalmış falan ne demek bu? Bir kadın olarak açıklar misiniz
Soran+1 yılYani onu unutmamış mi beni sevse unutur muydu
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yapcak birsey yokk demek ki senin muamelen iyi değil
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl muamele
+1 yılEvlilik sürecinde hep aklı ondaymis galiba seni pek sevememis sevseydi bosanmazdi
08 Yorumla
Soran+1 yılYa karsilikli tartışmalar yaşadık ben bosanma davasını açtım o değil aklı ondaysa neden evlilgimiz boyunca iletişime girmedi? Boşanma aşamasında geçiyor?
- +1 yıl
İkinci seçenek olarak onu kenarda bekletmis bostaysa tekrar onunla eskisi gibi takılmak istiyordur biraz duygu sömürüsü falan
Soran+1 yılKenarda bekleticek kadar yakın bir zaman değil beş yıl geçmiş kızla ayrılalı
- +1 yıl
Evlenmiştir diyorsun yani. Çocuk var mı peki
Soran+1 yılYok yani sevgilisi falan vardır belki
- +1 yıl
Ben o kızın yerinde olsam pas vermem
Soran+1 yılKız isteğini silmiş herkes diyor kızı kafasinda atamamis sizce öyle mi
- +1 yıl
Bunu ben bilemem
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun sana ne deyim yanlış insanla evlenmişsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden sizce ne olursa olsun eski sevgilisini ekleyemez dimi
- +1 yıl
Bence ekleyemez saçma yani olmaması gereken bir şey bu
Soran+1 yılBoşansak bile dimi?
- +1 yıl
Bence aradan belli süre geçmesi gerekir ihanete girer bu yoksa
Soran+1 yılTarihlerimizi kaldırmıştı 1 2 hafta sonra ekledi kızı
- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki seni boşayıp onu alacak başka açıklaması olmaz galiba 😅
05 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle dediniz ki öyle mi gorunuyor
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Eski sevgilisini tavla oynamak için eklemeyeceğine göre? 😅
- +1 yıl
Ama kız galiba isteği reddetmiş o zaman sadece tek taraflı ilişki kafayı ona takmıştır
- +1 yıl
Kafayı niye ona takmış ki sizce?
Aile & Toplum konusunda 585 cevap paylaştı. Boşanma evresine getiren kimdir sen mi? Yoksa kocan mı? Eskiye dönerse deliye döner yalnız 🤣
021 Yorumla
Soran+1 yılBen yani karşılıklı tartışma
Soran+1 yılKızla beş yıldir ayrilar ve kötü ayrilmislardi neden istek attı sizce bir de kıza kötü diyordu hani kiz için kötü falan o kafayla giderse mutsuz olur diyordu
Soran+1 yılİnsan olsa eskisini eklemezdi dimi boşansak bile
Soran+1 yılDeğil mi bir de kötü ayrilmislardi
Soran+1 yılKız ne düşünmüştür sizce kızla kötü ayrilmislardi hatta birnevi şöyle oldu kızı engelliyordu falan
Soran+1 yılNeden dedin ilişkileri uzun sürmez diye?
Soran+1 yılNeden döndü bilmiyorum sonuçta kız yine aynı kız sence ona sarılmayı falan mı özledi
Soran+1 yılİhtimal var mıdır sizce
Soran+1 yılYoksa donmezdi dimi yeni bulurdu
+1 yılZaten seninle ayrilicak bari tanıdığım bir dala konayım demiş olabilir
01 Yorumla
+1 yılEklesin bırak artık onun ne yaptığı seni ilgilendirmez adamı bırakmaya karar vermişsin hala ego ilgi peşindesin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir şey yapmaya çalışmıyor. Sana kendisinin Karaktersiz olduğunu ispatlamak istiyor!
04 Yorumla
Soran+1 yılYapılmaz dimi hu
Soran+1 yılEskisine nie gidio
- Aile & Toplum konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma sebebinizi bilmiyorum fakat böylesi bir durumda bence fazla ilgilenmeyin derim...
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden sizce?
+1 yılİnsanların diğer yüzünü ayrılırken görüyorsun işte demekki aklındaymış
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni kızdırmak için yapmıştır falan diyorlar
- +1 yıl
Nedeni önemli değil bence
Zaten boşanma aşamasında olduğunu söylemişsin. Ayrılık yolundasın zaten, bu saatten sonra kiminle olduğu önemli mi sence?
00 Yorumla
+1 yılBence direk boşanma sebebi aklı sende olmayanın yanında ne işi var?
06 Yorumla
Soran+1 yılAklı ben de değil miydi sizce?
- +1 yıl
Aklı sende olsa neden gidip aklını en ufak şeyde kaybedip o kızla iletişimde olsun ki
Soran+1 yılKıza istek atmış evet sanki hazırda bekliyor
- +1 yıl
Kız karaktersiz ama seninki de aynı yolun yolcusu alınma ama buna benzer olay yaşadım
Soran+1 yılHayır onu demedim eşim kıza istek atmış sanki ayrılmamizi bekler gibi kız isteğini silmişti
- +1 yıl
Aşkım bence o artık olmaz ya uzak dur değerini bilsin sağlam ders vermen lazım
Adam eski sevdiğini unutmamis ya da seni çok sevmemiş
11 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasıl dusundunuz
Seninle onun yüzünden boşanır olabilir, kız aranıza kara kedi olmuştur belki
012 Yorumla
Soran+1 yılYok kız uzakta 4 yıl boyunca hiçbir şekilde iletişime geçmemiş eşim istek atınca kız isteğini silmiş
Soran+1 yılEvet eminim
Soran+1 yılNasıl kız fikrini?
Soran+1 yılİkiside iletişime gecmedi kötü ayrilmislardi eşim istek atınca kız silmis
Soran+1 yılBilmiyorum ki 🤷🏻♀️ acaba helalllik falan mi
+1 yıladam dünden razıymış hala ne yapmaya çalışıyor diyorsun abla:) boş ver
07 Yorumla
Soran+1 yılBahane mi arıyordu ona gitmek için sizce
- +1 yıl
abla ya kıskandırmak ıçın ya da erkek bu her boku yapar ama erkekler için doyumsuzluk mecvut fırsat yaratmış ışte kendıne hemde
Soran+1 yılKıskandırmak için olsa kızla kötü ayrilmislar ama? İyi ayrilmamislar
- +1 yıl
sen kendını kandırmaya devam et o zaman bacım :)
Soran+1 yılNe anlamda kendimi kandirma
- +1 yıl
bence hala benı kıskandıryor falan psikolojisine girmişsin abla
yanı bu ıyı bır şey değil yanı kendıne gel
Soran+1 yılSen yazmışsın kıskandırmak için bazıları da diyor bahane arıyormuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şunu unutma aslında senin ondan boşanmanı istemiyor ama erkeklik gururuya güya seni kıskandırmaya çalışıyor ben kendimden biliyorum ne kadar zamandır evlisiniz
018 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kıskandıracak ki kizla beş altı yıl ayrılmışlar ve kızla kötü ayrilmislar?
Cevap sahibi+1 yılSizin durumu bilmiyorum ama seni kıskandırmaya çalışıyor aklınca şunu öğrenmek istiyorum onu takip ettiğini nerden öğrendin hesabı falan açıkmıydı bana olumlu anlatırsan sana yardımcı olurum beni burada gezen abazalarlada karıştırmasan sevinirim 😉
Soran+1 yılKızın kabul edip etmeyeceği belli değil ki kiskandirsa bile? Ben kendim o bilmiyor gizlice öğrendim e-posta şifresinden girdim ama o bilmiyor
Soran+1 yılKıskandıracak olsa yenileriyle konuşur?
Soran+1 yılOna cevap verip vermeyecegi belli olmayan eski sevgilisini niye ekler ki
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce bunun sevgisi olduğunu biliyor muydun ya da kendisi anlattımı benim bu geçmişim oldu 5 6 yılık falan
Cevap sahibi+1 yılSenin tanıdığın bildiğin biriyle konuşur çünkü seni ordan vurmaya çalışıyor işte ayrılmayı sen mi istedin o mu
Soran+1 yılKızla beş altı yıl sevgili olmamışlardır beş altı yıldır ayrılmışlar
Soran+1 yılSen nasıl yaptın peki
Cevap sahibi+1 yılBenim çok farklı bu adamdan sana bir bk olmaz. 🙅♀️ ben senin gözüne sokarak falan yapıyordur diye düşündüm eski sevgilisine dünüş için yoklama yapıyor monotonluktan sıkılmış sizin boşanma sebebiniz nedir öğrene bilirmiyim
Soran+1 yılYoklama ne demek peki?
Cevap sahibi+1 yılAdamın kafasında eski sevgilisi varmış diye birsey yok bu kabul etmesede başkasına istek atar bundan sana olmaz bu kız belki bunu çoktan unutmuştur bile
Soran+1 yılUnutmuş kız isteğini silmiş
Cevap sahibi+1 yılO değil başkası adam şu an boşlukta kim önüne çıksa ona yazar sende seviyorsun ne diye boşanıyorsun
Soran+1 yılAnladım ihtimal var
Cevap sahibi+1 yılKötü ayrıldıysa neden ekliyor sen nereden biliyorsun kötü ayrıldığını seni gibisini bulamaz beli sevmişsin buraya yazacak kadar bırak gitsin çok pişman olacak
Soran+1 yılValla kötü ayrilmislar kız barışmak istemiş kızı engellemiş kıza canımı yaktın hayatımı bitirdin işte sevmiyorum seni falan beddua etmiyorum senin gibi karşına biri çıksın demiş kız yaşattığını yaşamadan ölme demiş bu tarz ayrılmışlardi yani o yüzden onu eklemesi? Oluyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım hakkında hayırlısı olsun o zaman
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zaten bosaniyosun bırak kimi eklerse eklesin
@lilyan151509 Yorumla
Soran+1 yılEskisini niye ekliyor bir de kızla kötü ayrilmislardi
Soran+1 yılAma sonuçta evlendi saçma değil mi sonuçta tamamen unutmadan ne diye evlenir
Soran+1 yılYani sen diyorsun ki eskisini eklemişse bizim iş barışma olamaz dimi
Soran+1 yılNeden barissak bir şey çıkmaz
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılMadem boşanıyorsun takılma böyle şeylere, önüne bak
02 Yorumla
Soran+1 yılAklı onda kalmış diyorlar bu ne demek
- +1 yıl
Yahu boşanıyorsun aklı kalmış kalmamış bir önemi yok artık, sen bundan sonra ki hayatına odaklan be geriye bakma
+1 yılBelki sizi kıskandırmak için yapmıştır dicem ama nalaaka
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa boşan da kurtul hala onu mu düşüneceksin hayatına bak
00 Yorumla
+1 yılsen ondan ilgini çekince yeni bi ilgi kapısı aramıs
00 YorumlaBoşanmakla iyi bir karar aldığın anlamına geliyor abla
00 Yorumla
+1 yıldemek ki onun ile yatıp kalkıyor sana nisbet olsun diye
00 Yorumla
+1 yılSeni de buraya düşürsün işte, iki hödük bul otur.
00 Yorumlaaklının kaldığı zaten belli ama acaba cüküde onda kaldımı orası meçhul :D
00 YorumlaSanane kardeşim zaten boşanıyorsun ne yaparsa yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşte evlenirken eski sevgilisi olmasin istiyorum bu yüzden boşa kafa ağritmaya gerek yok ztn benim de olmadi
11 Yorumla
Soran+1 yılKızla kötü ayrılmislardi
- Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılYahu boşanma aşamasında isen salla gitsin yani, ne düşünüp kendini üzüyorsun yok yere
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak üzere olduğun adamn naptgni ne onemsion napiosa yapsn boş ver
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılboşanma aşaması seni ilgilendirmez ki sende onu ilgilendirmezsin
00 Yorumla
+1 yılBoşanıyorsun bu durum çok alakalı bir durum değil
00 Yorumla
+1 yılSeni kıskandırma çabası bence
18 Yorumla
Soran+1 yılAma kızla kötü ayrilmislar aradan beş altı yıl geçmiş kız isteğini silmişti
- +1 yıl
Canımcım sonuç olarak , gönlü var demek ki adamın onda hala hatırası , anısı güzel bir şeyi var içinde.
Kendini üzmemeye çalış , kendine odaklan algını dağıtabilirsin..
Zamana ver seni zaman mutlu eder..
Soran+1 yılİlk kez onunla opusmus ve bir kere çok eski mesajını görmüştüm şey yazmıştı kıza sana sarılıp saatlerce kalmak istiyorum
- +1 yıl
Ya ilk olan insanlar biraz unutulmaz oluyorlar.
Bazı insanlar için bu çok etkileyici iken bazıları için oldu ve bitti olabiliyor.
Eşin ondaki enerjiyi sevmiş varlığını anılarını sevmiş , özlemiş onu bence.
Ve tekrar bağlantı kurma içtenliği yalnızca bu nedenle , ama ne olursa olsun sen iyi kalmalısın ve mutlu olup yüzün gülmeli 🌸🙏
Soran+1 yılAnlıyorum peki benim sarilmam falan onu unutturamadi mi
- +1 yıl
Pskolojik işler bunlar tatlım senle kötü durumda onu arar.
Onla kötü olsa evlense seni arayacaktır insan yani.
Seni de seviyordur illaki iyi yönlerini artılarını..
Soran+1 yılAnladım ama beni sevse kızı tamamen unuturdu
- +1 yıl
Doğru evet.
Seni sevseydi deprosyona girer acı çeker , yalnız kalırdı.
O yelkenlere açıldı , ki buda sık olur.
Aklındakine dönüyor yavaş yavaş
135 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani aklindakine?
Soran+1 yılBunu nasıl anladiniz
Soran+1 yılİşte niye gider onunla kötü ayrilmislardi
Soran+1 yılBeni kıskandırmak için yapmış olabilir ki kızdığı için falaan
Soran+1 yılYani şöyle ayrıldılar kızla tartışmalar falan yaşıyormuş kız buna ağır bir hakaret etmiş eşim soğumuş öncesi seviyormuş neyse kız özür dilemiş barışmak istemiş eşim buna canımı yaktın hayatımı bitirdin işte hep her yerden engellemiş bir ara zaman lazım demiş sonra tamamen engelleyip sevmiyorum falan demiş neyse o ara benimle Yeni sayfa açtı kız da yaşattığını yaşamadan ölme demiş son sözü bu olmuş ondan sonra asla iletişime geçmemisler beş yıldır falan oldu bu kıza kıskandırmak için gidemez dimi
Soran+1 yılAnladım yani sen diyorsun zamanla soğuması geçmiş kıza karşı doğru mudur
Soran+1 yılAma o benimle evlendi iki üç yıldır evliyiz beş altı yıldır kızla ayrilar acaba helallik mi isteyecekti
Soran+1 yılAnladım sağ ol tabi evli olup herkes eski sevgilisini eklemez dimi tartışma vb şey yaşansa bile
- +1 yıl
İstersen sen kocanı aldat gende seni kiskandirmak icin eski sevgilisine gitmez yanlış anlama bir rus kadın bulsa daha fazla kiskanirsin benim neyimi begenmedi modlarına girersin yabanci bir kadin olsa haytinda eski sevgiliye dönmek unutamamak kızın burdaki en büyük hata ama evli biriyle boşansa dahi birlikte olması demekki ya gerçekten birbirlerini seviyorlar ya da kız gerçekten uyanık senin elinden alıp kocanı bi müddet sonra tekmeyi vuracak
Soran+1 yılKız isteğini silmisti
Soran+1 yılKız isteğini silmiş mesaj atmamış ama sence kız ne düşünüyordur
Soran+1 yılAma şey diyorlar adam boşlukta kim olsa ona yazar eski sevgilisiyle alakası yok sen ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılEvet o konuda doğru soyluyorsunuz kız barışmak istemiş kızı kabul etmemiş engellemiş falan orası doğru
Soran+1 yılValla kötü ayrilmislar kız barışmak istemiş kızı engellemiş kıza canımı yaktın hayatımı bitirdin işte sevmiyorum seni falan beddua etmiyorum senin gibi karşına biri çıksın demiş kız yaşattığını yaşamadan ölme demiş bu tarz ayrılmışlardi yani o yüzden onu eklemesi acaba nefreti azaldı mı onu mu istiyor oluyor dimi
Soran+1 yılNe olduu
Soran+1 yılAma biz evlendik hayatında beş yıldır ben varım
Soran+1 yılAnladım o kişiye sarılma hayali kuruyor mu sizce
Soran+1 yılMesela sarilmislar ilk kez onunla opusmus falan
+1 yılHiç boşa zaman kaybetme ve bi an önce kurtul o adamdan..
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden eskisine istek atıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yıldelil olarak kullan mahkemede
12 Yorumla
Soran+1 yılSadece istek göndermiş
Cevap sahibi+1 yılolsun söyle yine de
+1 yılSenden sonra ona dönmeye çalışıyor ama kız buna izin vermiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden ona dönmeye çalışıyor?
- +1 yıl
Senden umudu kesti muhtemelen onla da bişeyler yaşadıysa aklında kalmıştr
Soran+1 yılYani sarılma öpüşme yaşamışlar evet aklında mi kalmis