Binamızda hareketlerinden rahatsız olduğum bir adam var. Benimle muhatap olmasını istemiyorum. Görünce görmezden mi gelmeliyim yoksa direkt benimle muhatap olma rahatsız oluyorum mu demeliyim? Öyle dersem çevreden biri görür de yanlış anlar diye de korkuyorum biraz. (Bu adam babam yaşında ve evli) Ne yapmalıyım sizce? :(
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
görmezden gel
Tamam teşekkür ederimmm
Önce görmezden gel bir şey söylerse duymadan geç git baktın ısrarla devam ediyor o zaman uyar sert bir üslup ile
Doğru diyorsun daha mantıklı
Direk uyarırsan yanlış anladın sen beni diyerek olayı örtbas edebilir buda senin için güzel sonuç olmaz iş arsızlık boyutuna geldiğinde uyarman en doğrusu
Yanlış anlamam imkansız bir olur iki olur yani
Mantıklı olan dediğim gibi yapman gene de sen bilirsin yaşayan sensin sonuçta
Teşekkür ederim desteğin için 💜
En azından şunu deme hakkın olur bakın şimdiye kadar bir çok kere size cevap vermedim belki anlarsınız rahatsız olduğumu diye ama sizin yaptığınız artıl tacize giriyor devamı halinde sizi şikayet ederim beni rahatsız etmeyin vs
Rica ederim
Ya zaten hep mesafeli davranıyodum iki lafımdan biri abiydi. Ama uzattıkça uzatıyo artık katlanamaz hale geldim
Artık hiç muhatap olma
Öyle yapıcam. Balkonda otururken bile devamlı öksürük sesi felan çıkarıyor düşün yani ne boyutta olduğunu
Bildiğin taciz bu artık
Evet maalesef direkt uyarmak istiyorum aslında mesafeli davranarak zaten benim rahatsız olduğumu anlar normal insan yani. Bilmiyorum nası uyaracağımı başkası duyup yanlış anlar diye de korkuyorum
Öyle olursa daha kötü olur o zaman kimse duymadan biraz ters yaparak gözlemle sonra rahatsız olduğunu sert bir şekilde ifade et
Peki tamam öyle yapıcam. Çok sağol 💜
Rica ederim ne demek
Direk uyarman daha etkili olur. Görmezden gelmeyi herkes anlamayabilir.
Mesafeli davranıyodum hep ama anlamıyo ondan zaten bakıcam bilmiyorum
Rahatsiz mi ediyo g@vat
Evet
Pisligi desersen kokar.
Seni alenen rahatsiz ediyormu. Fiziki bir müdahale ya da sesli müdahale var mı ?
Sesli alenen söylemedi. Bir iki şüpheli cümlesi oldu ama anlamamıştım o zaman. Fiziki de oldu başta dondum kaldım bir şey yapamadım sonuncu da da korktum işte yakında da oğlu vardı bir de kameranın olduğu alanda değildi bir şey diyemedim sadece uzaklaştım. Niye karşı çıkmıyorsun deme insan o an donup kalıyo ne yapacağını şaşırıyo :( işte
Fiziki oldu derken 🤬🤬🤬 keske orada olsaydim. Ona senin onunde bi fiziki müdahale yapardim alenen sarildimi sıkıştırdı mi napti.
Sen donup kalinca o karektttersiz yanlis bile dusunmus olabilir. Hosuna gitti felan karsi koymadi gibi. Ne serrrefsiz insanlar var ya kac kere oldu fiziki tacizi
Başta elini belime sarmıştı sarılmıştı. En son da geçen telefon bahanesiyle elime felan dokundu bilerekti ama o eminim yani. Lafı kısa kestim uzaklaşmak için tam kapıdan çıkarken arkamdaydı böyle parmaklarıyla dokundu arkama hissettim eminim yani. 2 adım ötede olsaydım kamera görecekti ama görmedi maalesef. Yakında da oğlu var diye bir şey diyemedim sıyrılır işin içinden diye direkt uzaklaştım. Binanın içinde kamera yok maalesef
Karşı komşum bu kişi. Ben balkona çıktığım zaman devamlı öksürük sesi çıkarıyo. Yalandan olduğu da belli yani normalde o kadar öksürmüyo
Arkamdan dokundu derken kalcana mi oha bu cok kotu ama. Dikkat etmelisin. Korkuyorum bi gun adama duseceksin diye. Oyle kizlar oluyo ya bazen
Evet böyle parmak uçlarıyla galiba hafifçe dokundu. Adama düşeceksin derken nası yani?
Cellladina asik olmak dedikleri olay iste. Lütfen boyle hataya dusme. Dur soyle aciklim daha iyi anlarsin ben pek beceremiyorum yazismayi dur ses kaydettim
https://voca.ro/11NE9u52v1lQ
Hayır tabiki asla öyle bir şey söz konusu olamaz. ben öyle birisi değilim. Benim adamdan midem bulanıyo. Sınav senemdi bu sene düşünmekten sınavıma çalışamadım geleceğimi mahvettim. O son dediğim olay olduğunda 1 hafta mide bulantısından yemek yiyemedim doğru düzgün. İğrenç bir şey kurtulmanın yollarını arıyorum ben
https://voca.ro/1dFgvT9wr8Bv
Ne pislik biri ya bu
Yani evet biraz öyleyim sessiz sakin
Görmezden gel o sana yanaşırsa öyle de
Tamam öyle yapcam teşekkürler
Rica ederim ama devam ederse sakın üstünü kapatma
En başta sınır koymam lazımdı abi gibi yaklaştı sandım salağım ya sonra da zorlaştı tabi
Evet ama ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur
Haklısın valla
Tekrar iletişim kurma
Öyle yapcam
Görmezden gel
Tamam öyle yapcam teşekkürler
Direk uyar söyle
Bakıcam bakalım
Ne diyor ki
Davranışları rahatsız ediyo bakışları felan başka şeyler de var. Bunaldım iyice
Hmm
Evet