Eğitimle ilgili bir alanda çalışıyorum. Bir arkadaşım var ve çocuklarının okul başarısı düşük. Birden çok kez okulu bırakma eşiğine geldiler ve bir şekilde devam kararı alındı. Bu süreçte bizler sürekli iletişim halinde kaldık. Son zamanlarda büyük bir olay yaşandı evlerinde ve çocuk okulu bırakmak istediğini söyledi. Aile bana konuşur musun diye rica etti çocukla ve bende konuştum. Okula gitmemek nasıl bir şey dedim, okulu hiç sevmiyorum böyle daha iyiyim dedi. Sınavlardan bir şekilde geçeceğini bilsen yine de bırakır mıydın okulu dedim. Bırakmazdim dedi. Ancak sınavlara çalışarak yüksek not alacağına inanmıyor. Bu yüzden zaten sınıfta kalacağım kendim bırakırım daha iyi diyor. Aileyle bugün görüşeceğiz. Ve bana ne yapmamız gerek sence diye soracaklar. Ve ben ne söyleyeceğime emin olamıyorum. Benim çocuklarım olsa okuldan uzaklaşmalarini asla istemezdim. Ama aile ve çocuk artık kavgalar, başarısızlık, disiplik cezalar vs çok yorgun.
Sizce okula devam etmeli mi böyle bir çocuk yoksa bırakmalı mı? Siz olsanız nasıl bir tavsiye verirdiniz aileye?
Sizce okula devam etmeli mi böyle bir çocuk yoksa bırakmalı mı? Siz olsanız nasıl bir tavsiye verirdiniz aileye?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer