Erkekler arkadaş olmaz mı?

Dün ofiste bir arkadaşım geldi yanıma oturdu, arkadaşım sanıyordum yani. Bildiğin asılmaya başladı, iltifatlar.. Bana bir şey ikram etti ama geldi dibime girdi, biraz rahatsız oldum ama niyetinin iyi olduğunu bildiğim için bir şey demedim, biraz kendimi geri çektim sadece. İşte ilişki beklentilerim vb soruyor. Bildiğin yürüyor yani.

Sonra o 23 yaşındaki kardeşim geldi, o da bana canım ve ismimin sonuna -cim ekleyerek bir şeyler söylüyor. Diğerine soruyor, burada ne işin var hayatım falan diyor ona. Yıllık izinde devremulke mi gideceksin falan diye soruyor, Aklı sıra yazlık onların değilmiş, devremulkmus ya bana onu kötü gösterecek. 😅 Sanki ben bunları bilmeyecek yaştayım. Ben de iyiyim sen nasılsın X kardeş dedim, cevabını aldı.

Diğeri de çok pasif zaten, çok kibar, nazik, nayif.. Sen ne bana hayatım bebeğim diyorsun niyeti mi bozdun diyemiyor. 🤣 Böyle erkek mi olur ya? İkisi de rezillll.

Normal bir arkadaş olmak isteyen erkek olamayacak mı ya? Daha da önemlisi aşık olduğum erkek olmayacak mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ya biz o çocukla dün masalar yan yana oturmuş konuşurken benim şu ünlü yöneticim var ya bir kaç kez yok yere ona seslendi. O dedi bana sistemde aktifim niye beni çağırıyor.. Acaba yöneticim onun benimle bu kadar yakinlasmasindan rahatsız mı olmuştur? Sevdiğim başka sevenim başka görüyorsunuz ya. Hatta o çocukla beraber molaya çıkalım diye mola saatini değiştirmek istedi çok, değişmedi saatini. Diğer molamiz aynıydı ama ben beraber çıkmadım zaten..
Güncellemeler
+1 yıl
Diğer mola saatinde de yöneticimiz de aşağıdaydi. Acaba ben de o çocukla gelecek miyim diye mi beklemiştir? neyse ben çok anlam yüklüyorum. sonra onun hangi taraftaki asansörle geleceğini hissediyordum, mola bitimine 5 dk falan kala o tarafa yürüdüm, gördüm onu, içim hoş oldu onu görünce. Karnımda kelebekler 😆 ama yüzüme bakmadı bile yere bakarak yürüdü geçti..😒
Erkekler arkadaş olmaz mı?