Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ya biz o çocukla dün masalar yan yana oturmuş konuşurken benim şu ünlü yöneticim var ya bir kaç kez yok yere ona seslendi. O dedi bana sistemde aktifim niye beni çağırıyor.. Acaba yöneticim onun benimle bu kadar yakinlasmasindan rahatsız mı olmuştur? Sevdiğim başka sevenim başka görüyorsunuz ya. Hatta o çocukla beraber molaya çıkalım diye mola saatini değiştirmek istedi çok, değişmedi saatini. Diğer molamiz aynıydı ama ben beraber çıkmadım zaten..
Güncellemeler
+1 yıl
Diğer mola saatinde de yöneticimiz de aşağıdaydi. Acaba ben de o çocukla gelecek miyim diye mi beklemiştir? neyse ben çok anlam yüklüyorum. sonra onun hangi taraftaki asansörle geleceğini hissediyordum, mola bitimine 5 dk falan kala o tarafa yürüdüm, gördüm onu, içim hoş oldu onu görünce. Karnımda kelebekler 😆 ama yüzüme bakmadı bile yere bakarak yürüdü geçti..😒
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevdiği kişi başkası ise ve ona sadıksa, başka kızlara kardeş gözüyle bakıyorsa iyi arkadaş olur. Diğer türlüsü kumar olur.
komşi erkekler arkadaş olamaz mı dedin de canım kahve çekti dur bir kahve içeyim
Erkekler normal arkadaşta olur tabi önemli olan arkadaş isteyip istemediği
Gereksiz sohbet olmuş. Arkadaş olur ama herkesle değil
Keşke orada ben de olsaydım :)
Sen eksik kal bir şeyden de 😆
Sessizce oturcam ama :)
Bence hemen sevismelisiniz bu düzen böyle gitmez
iyy onunla mı 🤣
Niye be 😂
sevmiyorum hoşlanmıyorum. 😆
Belki işlevi iyidir
sevmiyorum hoşlanmıyorum lafının daha açıklaması olamaz. zevk düşkünü biri değilim şükür.
O zaman engelle adamı heryerden
engellemeye gerek yok ama arkadaştan öte olmayacağını bildiririz
Yürü be
dur ben ona bir iki kanka manka bir şey diyim 🤣
Kanka deme direk kardeş ya da büyükse abim de
küçük benden. kardeşimle yaşıt, aa derim sen de benim bir kardeşim sayılırsın diyim 😇
Aynen öyle de bak o mantıklı
erkekten arkadaş olmaz
Sen herkese öcü gibi baktiğin icin kimseye aşık falan olamazsın bosuna kendini kandırma
yo aşığım birine.
Aşiksan sana yaklasanlar sevgilim var dersin olur biter
açık bir teklif sunarsa sevgilim var derim elbette
Heee gelip hemen dicek sana yaa cok beklersin sanki alninda yaziyo
ama sevgilim olmadığı halde niye diyim yani. hayır kelimesini anlamak için sevgilim olması şart mı? onun zaten öyle anlamayacak biri olduğunu sanmıyorum..
ya da sen 1 tane pankart as yakana sevgilim var. sakın bana yaklasmayin yaz bak kimse sana yaklaşmaz 🤣🤣
belli ediyor ama kendini 🤣 artık kimse kimseye açıkça bir şey söylemiyor ki, herkes ima ediyor
Sende ima et ee tabiki ima etmezsiniz sizinde hosunuza gidiyo erkeklere eziyet etmek dimi
kimse yaklaşmasın istemiyorum ki istediğim kişi yaklasabilir😆
Ben direkt sölüyom hic te tinliyom.
Sen de hayaller hayaller kurgular kurgular ooooooo hic bitmez aklindaki şeytanliklar🤣
şok olur kiz 🤣 bence her şeyin yeri zamanı var, şartların olgunlaşması var. belki o kız şok olup reddeder seni ama önce biraz tanısan o zaman nasıl yaklasacagini gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığını daha güzel anlarsın. bazı konularda direkt olmamak lazım bence. belki şimdi hayır der, ama daha sonra sormus olsan evet diyecekti belki de..
ne hayali ya 😅 yoo diyeceğim ona kardeşim gibisin diye. zaten kardeşimle yaşıtlarmis. bir erkekle konuşurken teşekkür etmeden konuşamıyorum 🤣 sürekli iltifatlar bilmem neler 😅😅 hoşuma gidiyor tabi, biraz tadini çıkarırım, sonra büyük olana abi ya da bey, küçük olana kardeşim ya da kanka diyorum. 🤣🤣
.👏👏👏
Olmaz
olanlar nasıl oluyor peki
Olduğunu sanıyorlar, genede bir taraf diğerinden hoşlanıyor, sadece kaybetmemek için yanında geziyor arkadaş gibi
var ama kız erkek gerçekten arkadaş olanlar
Olur bence