Ofiste erkek kız çok iyi arkadaş olan birileri vardı. Bir süre konuşmamışlardi. Şimdi yine daha sık konuşmaya başlamışlar. Öğrendim ki kız sevgilisinden ayrılmış. Ben de bu erkeği beğeniyordum. Bazen uzaktan bana baktığını falan görüyorum ama büyük ihtimalle öyle bir düşüncesi yoktur. Ben 5 yaş büyüğüm ondan ama çok genç görünen biriyim bu arada. 2000'liyim yani o derece. 😂
Aşktan yana şansım yok 😅 hep beğenmediğim tipte erkekler ya da erkeklik cesareti olmayanlar falan karşıma çıkıyor. İşyerinde benden hoşlandığını belli eden biri vardı BT'den. Beni eklemişti Instagram'dan, çıkarmış geri eklemiş. Allah'ım ya herhalde şey diyor, bak ben buradayım, seni ekledim, eee gerisi sende, gormediysen yine ekleyim gibisinden. Mesaj da atmamış yanlışlıkla çıkardım falan diye 😆
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Başlıkla detayın ilişkisini anlamadım. Şimdi sen birinin seninle sevgili olmasını mı istiyorsun yoksa arkadaş olmasını mı?
Sevgili 🤣
Aşktan yana şansının olmaması senin zor beğenmenle ilgili olabilir mi acaba?
Beğendiğim adamlar beğenmiyor
Bu işin fıtratı öyle. Sen beğenirsin o beğenmez, o beğenir sen beğenmezsin. O yüzden söylenmenin de pek bir mânâsı yok.
Olur hemde samimi arkadaş olur hele birde elektrik olursa 3-5 yaşta sorun olmaz
🤣🤣
O arkadaşlık duygusu erkeğin içinde olmalı öncelikle. Sen istediğin kadar mesafeni koru arkadaş gibi davran o herif sana bir gün ilan-ı aşk edecek.
Benim arkadaşım değil ki ya. O kızla arkadaşlar. Sence hoşlanıyor mudur kızdan? Kız da ayrılmış zaten sevgilisinden..
Diğer kıza yürüyebilir, senden yaş farkı dolayısıyla vazgeçmiş olabilir.
Üzücü ☹️ acaba o klasmanda mı değilim diye düşünüyorum. Hep beğenmeyecegim tipte erkekler yanaşıyor
Sabırlı ol umudunu yitirme. Hayatın karşına neler çıkaracağını bilemezsin.
Teşekkürler 😊
Rica ederim. :)
Belli sınırlar dahilinde olabilir. Ama bir erkeğin erkekle ya da bir kadının bir kadınla samimi olduğu kadar olmaz.
Olmaz komşi ben güzel kızlara yürüyebilirim arkadaş olarak kalmayız yani
Benim de karşı cins arkadaşlarım var bazen popolarina bakıyorum onun için karşı cinsler arkadaş olmamalı
Olur kızın tipsiz olması lazım
Tipsiz değil
Kadinlarda hep boyle. Bir kadin birini begendimi illaki digerleride onu begencek. Baskasini begen yok ihh olmaz hepsi aynisini begenmeli. Sonrada yok karakter yok bilmem ne. Tabiiki palavra. Tek tip insan modeli=kadinlar.
Herkesin beğendiği bir tip olması normal bir şey bence. Bugün sarışın yarın esmer beğenmek maymun iştahlılik.
Ben bugun farkli yarin farkli begenin demiyorum. Cumbur cemaat butun kadinlarin hep ayni kisiyi begenmesine a tlca diyorum :)
He anladım evet öyle bir durum olabiliyor. Sen Shakira 'yi beğenirsin ama sadece beğenirsin, diğer erkekler de. Ama kadınlar beğenirse ilişki kurmak ister. Öyle açıklanabilir.
İste bizimki farkli. Mesela ben spor yaparim sporu izlerim ozellikle voleybolcu kizlara hayranim. Boyum 174 voleybolcular ise 190 yani iliski olmaz olamaz 😂 bakarim ama gidipte asik oldum deyip onunla bisey dusunmem. Kadinlar boyle degil. Kadinlar ise birak dusunmeyi sevgilisi varsa ayiririm moduna giriyor. İmkansizin pesindeler hep. O arada ona cidden deger veren erkekler oluyor gormuyorlar farketmiyorkar. Sonrada beni kimse sevmiyor diyorlar.
Evet ama bizim için beğendiğimiz erkeğin beğenmesi önemli 😅
Benden olurda milleti bilmem.
İstisnaları boş ver olmaz
Arkadaş olmaz ama kardeş olur
arkadaş olmaz ya dost olur ya kardeş
Abla sen anlatıyon be abi
Abla mi abi mi karar ver 😂
Senin için abla olmanı seçtim hadi yine iyisin:)