Arkadaşlar sakin olun çocuğu rezil ettim sonrada beni bir daha ararsan karını ararım deyip suratına kapattım sadece bir daha olursa diye fikir almak istedim
Eskiden birlikte olduğunuz biri siz birlikteyken evlense ve aradan zaman geçtikten sonra size dönmek buluşmak istese ne yapardınız?
Kanks afedersin kibar tabiriyle itin gtüne soktum. Eğer bir daha benimle iletişime geçmeleri halinde kocalarını arayacağımı istediğim anda bulabileceklerimi hatırlatıp tamamiyle ilişkimi kestim.
En iyisi kanks. Önce bizim değerimizi bilmeyip başkalarının kucağına koşarak gittiler. Sonra bizi başkalarıyla kıyaslayacak seviyeye kafaya geldiklerinde it gibi aradılar peşimizden koştular. Slkmıyız biz?
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eskiden birlikte olduğunuz biri siz birlikteyken evlense ve aradan zaman geçtikten sonra size dönmek buluşmak istese ne yapardınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ahahahha 2 kere yaşadığım olay.
Ne yaptınız peki tepkiniz nasıl oldu
Kanks afedersin kibar tabiriyle itin gtüne soktum. Eğer bir daha benimle iletişime geçmeleri halinde kocalarını arayacağımı istediğim anda bulabileceklerimi hatırlatıp tamamiyle ilişkimi kestim.
İstediğim halde kocalarına ait iletişim bilgilerini bulabileceğimi yazmaya çalıştım
Bende aynı şekilde karısına ulaşabilirim diye bir daha ararsan karını ararım deyip suratına kapattım
En iyisi kanks. Önce bizim değerimizi bilmeyip başkalarının kucağına koşarak gittiler. Sonra bizi başkalarıyla kıyaslayacak seviyeye kafaya geldiklerinde it gibi aradılar peşimizden koştular. Slkmıyız biz?
Aynennn öyle kurban olsunlar bize
Cevap vermem tekrar barışma olmaz
Yüzüne bakmam
En iyisi
Hayır, ne kadar mantıklı sence?
Hiç mantıklı değil tabiki rezil edip bir daha ararsan karını ararım deyip suratına kapattım sadece tekrar olursa ne yapayım ne düşüneyim diye sordum
boş ver gülüm o bir yalan bulup işten sıyrılır, sen çizgini bozma hatta karısına falan bile ulaşma engelle direkt.
Zaten karını ararım dedikten sonra aramadı engelledim
Evliyken nasıl dönüyor 😂
Kıvırma len
Valla döndü
Karısı ne oldu
Devam ediyorlar beni arayınca ben onu rezil ettim sonrada beni bir daha ararsan karını ararım deyip suratına kapattım o da koşa koşa karısına gitti
Sen bekar mısın
siz: evet buluşalım
Aynen evet deyip karısını yollasaydim iyi olurdu aslında
yav karısını yollayacak olsan zaten yapardın kimi kandırıyorsun? bizi mi kendini mi?
Ya rezil edip bir daha ararsan karını ararım deyip suratına kapattım sadece tekrar olursa diye fikir almak istedim niye üstüme geliyorsunuz be
bir daha olursa yine aynısını yapmak istemiyorsun yani? :d
Yok bu defa daha büyük bir şekilde tepkimi ortaya koymalıyım gerçekten eşine ya da aileden birine söylemek gibi
illa dönen vardır
eskiden cinselşik warmıydı
2 yıl birlikteydik
karı koca hayatı mıydı
Yok tabiki normal sevgili sadece duygusal olarak hep birbirimize destek olurduk işleri yoğundu hep yardım ederdim falan
ya cinsellikte
mesafe katt etmişmiydiniz
Biraz yakınlaşmistik sonlara doğru
cinsellik değil ama?
Yok değil
hmm
e sen evli misin
Yok onun yaptığından sonra kimseye guvenmedim biz daha ayrılmadan başkasıyla nişan yaptı
senleyken miiii
Evet bir anda haber bile vermeden bir baktim nişan davetiyesi geldi önüme
sana neden yollamış
Çakar bırakırım 😁