Babaannemden kalan miras benim anlaşıldı mı Her zerresi Benim annem bunu neden anlamak istemiyor?

Biz varlıklı bir aileden geliyoruz şimdi bazen açık konuşmak lazım Benim babaannem çok asil bir kadındı babama Ben onun ne bağırdığını en ufak bir sesini yükselttiğini kötü ve argo söz söylediğini milletin içinde ağlayıp zırladığını beddua ettiğini asla görmedim dediğim gibi çok asil bir kadındı babaannem ama annem öyle değil açıkçası birazcık vasıfsız bir aileden geliyor annemin teyzesi babaannemlerde gündelikçi olarak çalışıyormuş bazen annemi de getiriyormuş orada tanışıp babamla evlenmişler ki babaannemin Bu saçmalığı nasıl izin verdiğine hala anlam veremiyorum ağzından anneme karşı en ufak kötü bir söz çıkmazdı benim oğlum böyle bir şey yapsa kafasını koparırım babaannem de saydığım ne varsa annem de tam tersidir ciyak ciyak bağırmalar ağzını bozmalar kısacası babaannemin eşyalarını taşıma asaletine sahip değil babaannem de Ben küçükken onları büyüdüğümde benim takacağını bana Çok yakışacağını söylerdiabaannem geçen yıl vefat etti annem onun takılarını takmak istiyor kıyafetlerini giymek istiyor maddi sıkıntımız yok istediğini gelip satın alabilirsin Ama onun eşyalarını kullanamazsın diyorum Her zamanki gibi bağırıp çağırıp olay çıkarıp ağlayıp zırlıyor haksız mıyım Zaten odada kilitli anahtarı bende ama yine de olay çıkarıyor Nasıl engel olabilirim babaannemin eşyalarından nasıl vazgeçirebilirim çünkü o eşyalar benim her bir tanesi benim.

Babaannemden kalan miras benim anlaşıldı mı Her zerresi Benim annem bunu neden anlamak istemiyor?