ANNE BABAMDAN AKIL ALAÇMAZ İŞKENCE YAŞIYORUM ÇÖZÜM BULAMADIM?

Anne babamdan yaşadıklarımı olduğu gibi anlatıyorum. Annem kız çocuklarını sevmez evlattan saymaz, evde mutfağa gittim mi arkamdan gelir ne yediğime bakar, evde yemek yememi istemez, mesela maydonoza elimi uzattım benimdir yeme git kendine al diyor başka şey yesem ben aldım yeme kendine al diyor, ekmek pişiriyor benimdir ben pişirdim diyor, evde sabah kalkar akşama kadar bağırır kavga eder. Bir iş yaparken gelir başımda durur nasıl yaptığıma bakar, kafasında saçma düşünceler kurup mutfaktaki eski çatala kaşığa bile tapar elimi sürdüm mü gelir izler kıracağımdan korkar buzdolabının kapısını bile açarken bağırır gelir eleştirir kapıyı kıracaksın diyor, mesela yapmayacağım bir şeyi yaptığımı sanıp kavga ediyor, dün çöp döktüm çöp kutusuna bağırdı git dışardaki çöpe dök diyor kafayı bana takmış şu an hala bağırıyor, başımda her işimde duruyor. Süt ısıttım geldi beni strese soktu döktüm biraz öğleden beri ağlayıp dizine vuruyor ağlıyor babam eve geldi beni evden kovması için babamı tehdit ediyor. Ya da onun hiçbir şeyine el sürmememe rağmen eşylarınu kullandığımı sanıp gelip küfür ediyor. Bana sürekli deli özürlü diyor çocukken bile komşuya akrabasına herkese beni deli olarak anlatıyordu sırf onun şiddetinden evden çıkınca ben küçükken bile beni deli olarak anlatıyordu. Hiçbir zaman psikiyatriye gitmiyor sürekli beni suçluyor hayatımı psikolojimi mahvetmiş durumda 31 yaşındayım hala onun yüzünden hiçbir şeye sahip değilim. Babam da elektik sigortasını kapatır, perdeler azıcık açık oldu mu ki bizim evimiz mutsakil evler birbirinden uzak, yine de babam gelir bana küfür edip hakaret edip evden kovuyor, YouTube açıyorum babam diyor erkekle konuşuyorsun diyor, asla para vermez bu yaşıma kadar kendime ben baktım abartısız anlatıyorum yemin ederim 1 TL yi bile babam bana borç verir. Bıktım ikisinden hayatımı kararmışlar. Bir doğu şehirindeyim burada kime anlatsam bu yaşadıklarımı bana inanmıyorlar dalga geçip anne babalar haklıdır demek ki sen bir şey yaptın da bunu yapıyorlar diyorlar. Evde kimsede psikolojik sağlık kalmamış tüm kardeşlerimin psikolojisi bozuk aile birliği dayanışması yok. Ameliyat oldum mesela tek başıma oldum defalarca hep. Üniversiteyi kendi imkanımla bitirdim ama ALIM yok. Bulunduğum şehirde asgari ücretli iş yok, kiralar pahalı. Kamu kurumunda hatta bu şehirde A101 de bile çalışmak torpil gerektiriyor. Mahvolmuş durumdayım daha önce defalarca kez itihar ettim. Yaşamak istemiyorum. Valiliğe kaymakamlığa iş adamlarına derneklere vakıflara her yere ama her yere gittim özellikle devletten yana hayır yok. Şehir dışına çıksam nereye gidecem ne yapacam bilmiyorum korkudan çıkamıyorum şehir dışına. Bu hayata sırf yaşamak için katlanmak da mantıksız geliyor bana artık çünkü hayatı yaşamıyorum. Annem hayatı zehir zıkkım etti. En azından devlet bana iş sağlasa ama sağlamıyor torpille iş bilmeyenler kamu kurumlarında çalışıyor 10 sayfalık mektuplar yolladım defalarca valiliğe ama kadın sığınmaya yönlendirmekten başka bir şey yapmıyor.

Güncellemeler
1 yıl
Çok çaresizim bu günden sonra yani 25 Aralık 2024 den sonra artık sokakta ölümü aramak istiyorum sokakta yaşayacak artık bu evde akıl sağlığım bozuldu kendimi hissetmiyorum beynim bulanıklaştı ne sigara içerim ne alkol ama öyle şeyler çekiyorum ki annemden zihnim bulanık hale gelmiş. Çok çaresizim. İnsan akıl sağlığını kaybettikten sonra neden yaşasın ki her şeyi yaptım çözüm bulmak için kurtulamadım ama bir sürü de sağlık sorunum var bu sağlık sorunlarının içinde bu tür bir bir işkence yaşamakt
Güncellemeler
1 yıl
*bu tür bir bir işkence yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim. bu arada annemin sülalesi de bozuk biri hangisine anlatsam anlamıyorlar annemi savunuyorlar babamın da akrabaları biz bir şey yapamayız elimizden bir şey gelmez söylesek de seni kötülüyor kendini aklıyor ve aklına hiçbir şey girmiyor diyorlar. Napacam bilmiyorum siz olsaydınız napardınız?
ANNE BABAMDAN AKIL ALAÇMAZ İŞKENCE YAŞIYORUM ÇÖZÜM BULAMADIM?