Yardım edin ne yapmalıyım ne demeliyim ailem çok baskıcı?

Ailem çok baskıcı özellikle babam küçüklüğümden beri görmediğim baskı şiddet kalmadı telefonum bile yok evin en büyük kızıyım ve erkek kardeşlerim istediklerini her konuda yaparken ben bi evin önündeki markete bile gidemiyorum her istediklerini yapıyorum notlarım yüksek sırf gözlerine gireyim bir kez olsun sevsinler diye çok uğraştım ama olmadı ortanca kardeşim ne yaparsa yapsın uyarıp geçiyorlar ama benim en küçük bir hatamda şiddetinden psikolojik baskıya kadar bir çok şey yapıyorlar sürekli yüzüme vuruyorlar instagram hesabım olduğunu bilmiyor babam gizli annemde bilmiyordu ama sonra dan 2. hesabımı söyledim 1. hesabımı bilmiyor aileden sadece teyzemin kızı biliyor her şeyi 7 aylık ayrılmalı barışmalı olan sürekli uzak mesafe ilişkim var kendisi gayet normal düzgün biri ama kendisi geçmişte bir şeyler yaşadığı için aşırı tepkili her konuda anlaşamadık yine 1 hafta önceye kadar tekrar konuşmayı kestik bu sabah kardeşim babaannemin telefonundan hesabıma arada sırada girdiğim için instagrama erkek arkadaşım ile olan yazışmaların ss lerini galeriden silmeme rağmen başka bir yerde yedeklenmiş ve onu gördü hesap ismini de erkek arkadaşımın sonra ben gece görünce o yerden sildim ama ondan önce kardeşim kendi çekmiş sabah da imalı şekilde silmişsin diye güldü sonra anneme ve babaanneme gösterdi anlattı annemin bilmesi yine çok sıkıntı değildi bir şekilde hallederdim ama babaannem o kadar kötü biri ki babama bile diyebilir o yüzden endişeliyim annem normalde çok iyi biridir ama babamın anneme yaptıklarından dolayı onun psikolojisi bozuk her şeye aşırı tepki verip şiddet uyguluyor oda annem duyunca bana dedi o kim ne dedi bende yalan uydurup bi arkadaşımın sevgilisi benle alakası yok dedim ama inanmadı main gerçek hesabımı dondurdum 2. hesabım annemin bildiği de duruyor ismini değiştirdim kardeşim ismini öğrendiği için annem babaannem var diye şu an konuşmadı benimle tek olduğumuz zamanı kolluyor gerçekleri anlatmaktan başka çarem yok diyeceğim ki uzun zaman önce ayrıldık bir daha konuşmadım kimseyle demeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun ne demeliyim çok yoruldum artık bu stres ile hiç bir şey yapamıyorum.
Yardım edin ne yapmalıyım ne demeliyim ailem çok baskıcı?