Güncellemeler
+1 yıl
Düğünde kafama takıldı Roman havasında “Kaynana kaynana , cadı gibi kaynana “ deyince. Yazık kadınlara. Hepimiz bir gün birinin kaynanası olacağız hanımlar olarak.😂😂
Şarkılara bile konu olmuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geleneksellesmiş artik abnelerin cocuklarina cok duskun olmasiyla alakali bir durum. Basit bir ornek verecek olursak asya ulkelerinde 7-8 yasinda cocuklar okula tek baslarina gidiyorlar. Ama kafalarinda sari şapkalar olmak zorunda. Bizde orta okuka kadar anneler beslenme cantasiyla okul kapilarinda bekliyor
Benim yeğenimi annesi veya babası bırakıp alıyor. Gerçi o daha 5 yaşında.. Ondan mı? 😂😂
Gecirin kafasina bi sarı şapka o yolunu bulur 😄
Sarı şapka olayı hikâye. Olursa bizimkilerin aldığı mavi şapka var.😂😂
çevrem kaynanalarından dertli kişiler ile dolu bir tane bile görmedim kaynanası ile geçinen ve bu çok korkutucu 😃
Bizim gelinle bir problemimiz yok. Teyzemin de küçük gelini ile yok. Oysaki ikisine de eşit davranıyor. Hatta büyük gelinine daha çok emeği vardır. Diğeri zaten daha evleneli 4 sene falan olmuştur. Biri “anneciğim” , diğeri “anne “der. Aradaki içtenliği gör.😂
ilerde evlenmişimdir kaynanama anneciğim diyen o gelin ben 😂😂
Biz den hiç bişe olmaz klasik gelişmemiş orta doğu ülkesiyiz
benim öyle bir sorunum yokki ama öyle sorun olmasıda harbiden sıkıntı
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş öyle düşünmeyin
😂😂 Bunlar hep aşırı sevgiden
Yaa ne demezsin 😀
Öyle öyle 😂
Neymiş o şarkı merak ettim ahaha
Kibariye’nin Hap koydum şarkısı 😂😂
Bizim millet bi garip. 😂😂 Ben evlenirsem düğün yapmam muhtemelen, yaparsam da böyle şarkılar çalmaz.
Bence bu şarkı herkese düğünde çalıyordur. Resmen denk gelmemiş olduğum düğün yok. 😂😂
He ya niye öyleyse
Kesinlikle yoktur
yoktr
Kesinlikle yoktur