Bu tarz erkekleri görünce bize de yabancı erkekler daha sempatik geliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu tarz erkekleri görünce bize de yabancı erkekler daha sempatik geliyor
Kadın kendini aşırı kıymetlendirmesi sorun. Türk kadının zaten kendi kıymetini biliyor erkekler. Fakat sadece kağıt bebek olmak sadece tamagoçi olmak , kadınlık yapılmayacak ise o zaman sadece ikonik ve kadın hakkı savunmaktan başka bir amaç güdülmez ise o zaman işine geldiğini söyler.
örnek- Toplumda karakterler vardır, kadın verici erkek alıcıdır. Ama erkeğin alıcı olması için çok şey vermesi gerekir. Bir adamın ömründen daha çok şey istersen adamın ömür boyu çalışıp sana ulaşamaması kader değil senin , dişiliği üstün kılamandandır. Ya tersi olsaydı ya erkek doğsaydın. Kadına erkeğin ulaşamamsı seninde yalnızlıktan şikayet etmendir. işte bu adam daha ucuzu bulunca Yabancı kadını yüzceltir seni aşağılar. çünkü sen ulaşılmazssın. Erkeklerin sapık olmasıda belkide ulaşılmaz olmakta saklıdır.
Biz erkelerin fetişizmi -sapıklık değil sapma sadece, kadın eşyalarına olan ilgimiz çorap ayak sütyen bacak ojeli tırnak külot size saçma geliyor ama bunun sebebi size ulaşamadığımız için bir toplumun %80 erkekleri siyah külotluçorap hastasıysa (japonlar italyanlar Türkler ) burada kadının kndini aşırı yüceltmiş olması vardır. Erkek kadına ulaşamıyor. kaıdnın parçalarına ya da çorabına donuna şevhet besliyor demektir.
Gerçekten evlendiğinizde erkek hala başka kadına bakıyorsa , baktığı şey kadının kendisi değil ve evlendiği kadın hala kendi eşinin neye aşık oldugu neden başka kadına baktıgını anlamakta zorlanıyorsa kendi kruduğu kıymetlendirme tuzağı ile karşıkarşıyadır. Rus bulgar ortodoks ve rusyadan dağılan kadının en buyuk özelliği siyah külotluçorap ve hep sacını sarıya boyamasıdır beyaz civciv ruj ama kadın ulaşılıyor hem erkeği fetiş olarak doyuruyor hemde veriyor. adamın kaçma şansı yok :) kadın yemek yapmasını bile bilmiyor ama iyi veriyor.
şimdi birde bizim mecraya dönelim. aşırı ilgi bekliyor verdiğinden fazlasını istiyor 1 pırlanta yzuk alırsna verir veya ona ayakkabı dukkandan alışveriş yaparsa işi ödüle baglıyor buna alışıyor. artık seksin akrşılıgı evlilikte oluyor almazssan küs . o zaman evlenmenin manası kalmıyor şimdi git butun evlilerin %85 inin yatakları ayrıdır. o zaman bir şey karşılıgı vereceksen satın almak daha mantıklı değilmi. Erkekelrin yerine koyun. Sonuç erkekere aç ve evlenmiyorlar parası olanda satın alıyor vücut kiralıyor. Daha iler gidelim annesine ya da evine yabancı hizmetçi alıyor hem hizmetçilik yapıyor hemde... yapıyor ve hizmetçilik parasıyla alan memnun veren memnun. O kadında Türkiyede bir hotelde kalacağına o evde kadınlık yapıyor ekmek te yiyor parası olan evlenmez. Aşır kıymetlendirmenin bir ucu olması lazım bunun sonu yok asıl sorun bu. . Vajinanın milyon dolar edeceğini planlıyor. ortalıkta parasız erkek kalmış. :) anlamı yok no money no honey derler yabancılar. ama 2 tarafta zararda. ortası bulunsa da evlencek gecincek kadın savaş taraftarı. Turkiyede çocuk doğurma oranı düştü şu anda yabancılar daha çok doguruyor ülkemizde. bu kadının seks yapma verme sıklıgını gösteriyor :) aaah komşu nerde kaldı o eski kadınlar
bu iş aslında ortak çözülebilir, alma verme dengesi önceden konuşulursa, yoksa erkekler robota ilgi duyduğu anda , kadın korkunç değer kaybeder. kimin gerçek kimin robot odugunu anlayamayız. Erkekler yaptıkları butun cinsel oyuncakları kadını mutlu etmek için imal etti başardılar da ama asıl sorun , külotlu çorabı imale dene rkek kendini mutlu edecek yapay kadını üretirse. Evimize usta çağırsak gelmez. çeşme bozulsa gelmez. erkekleri çalıştıran üreme arzusu ve aç kalmamak. adam aç kalmayacak parayı bulup üreme arzusunu bastırırsa, gerçek kadına ihtiyaç kalmaz. Bu kendini kıymetlendirme çöktüğü anda parasız versende üstüne para veririm bi kere bana yap cevizimi kır desende , erkek o zevki aldıktan sonra bırakmaz. yapay zek daha tatlı. Hiçbir din inanç o erkekliği vazgeçiremez. (adamı sünnet etmen lazım bir daha hayalin yıkılması için )
İnsan beyni hazlarla çalışır , Kumar bagımlılarını düşünün. sinir ve elektrotlarına aynı zevki versek :) bende şu an Sanal gerçeklik gözlüğü var ve o dunya ayrı bir dunya bunu farkederlerse Bu kıymet oyunu bozlur. Matrikse hoş geldiniz. META VERSE ye şurdaki vr chate girse oha diyecekler . 3 boyutlu bir dünya film bitince kapı kolunu tutmuşuz :) tabi abarttım ama. Mekanik dunyada her iki cins birbirine yakınlaşmak zorunda yoksa yoksa erkekleri kaybedeceğiz bence sorun bu . işin bird eküresel boyutu var . Erkek spermleri artık kadını dölleyemiyor küresel ısınma biziş taşlarımızı (yumurta) aşırı2-3 derece sıcak sperm uretimini aşır etkiliyor. Bugunkü çocukların çogu FOLİK ASİT ÇOCUĞU bunuda itiraf edelim yoksa olmuyor, Suriyeliler surieyden çok İstanbul batısnda çocuk yaptılar sebebi soğuk olması. kendi memleketlerinde bu kadar olmuyordu.
Evet haklısınız,
Kadınların kendi kendilerine verdiği zararı kimse vermiyor maalesef. Geçen gün görmedinmi normal bir crop giyen kadına güya teşhirci diye bakmayan doktor bozuntusuna destek verenlerin çoğu kadınlardı.
Millet yakında Aya koloni kuracak.. biz hala birbirimizin giydiklerine karışıyoruz.
Öyle gerçekten
Başka ırkı beğenmek ayrı onu ôverken kendi ırkını aşağılamak ayrı bunu kadınlarda erkeklerde yapıyor ve çok rahatsız edici aidiyet duyguları yok sanırım
Ressam edasıyla yaratılıp senin gibi niteliksizlerin elinde oyuncak olacağımıza kara kaşımızla kara gözümüzle kadından anlayan gerçek erkeklerle zirveye oynarız 😌
Demek istiyorum yukarıdaki fikrin sahibine 😂😂
Ay Dostoyevski edasıyla yazdım haha
Böyle hissetmeni anlıyorum, çünkü bazen toplumun bakış açısı ve davranışları, kadınlar üzerinde ciddi bir baskı yaratabiliyor. Ama unutma ki her toplumda iyiler de var, destekleyiciler de. Kendi değerini bil ve başka ülkelerin insanlarını överken bizim insanlarımızda da güzelliklerin olduğunu görmeye çalış. Hatta bu konularda farkındalık yaymak ve durumu daha iyi hale getirmek için ufak da olsa katkı sağlayabilirsin. 🌸✨Şu bir gerçek ki; değişim bizlerle başlar. 💪💕
Cevap
22Cevap
Maalesef cahil çok ülkede
Abartmayın. Tabi ki Türklerin yaptığı doğru değil ama daha beter olan ülkeler var. araplar var afganistan, yemen, sudan, suudi arabistan, pakistan daha ilerler gider. Küçük çocukları kocaman adamlarla evlendirmek yasal bunlarda. Şeref siz p. içler. kız çocukları olunca kafaları eğik geziyorlar, gömüyorlar.
Anadolu'ya geldiler Rus delisi oldular orta asyadayken de Çinli prensesler böyle güzel diye konuşuyorlardi... bilmiyorum ama Türk erkekleri genel olarak yabancı kadınla kafayı bozmuş... imparatorluk kurar harem yapar full yabancı kadınla doldurur... onda sonra da şöyle milliyetciyiz böyle vatanseveriz diye konuşurlar
Ben kendi milletimim kadını dışında hiç bir kadına daha fazla sempati besleyemem bu konuda da milliyetçi damarım ağır basar hatta bizim aşiret uzun yıllar bırak yabancıyı kendi soyu dışına ne kız vermiş ne kız almış gen bozulmasın diye soy isimler hep aynı o yüzden ;)) sen gelmiş yabancı kadın diyosun Rus o-rus :)))
Sosyal medyanın gazına gelip kadınları aşağılayan bir ülke olarak Türkiyeyi aşağılamanızı kınıyorum. Bu düşünce çok yanlış.
Nerde dedin gösterir misin?
Açıklama değil soruyu genel sormuşsun. Millet açıklamaya bakmaz soruya bakar.
Yüzü asık ve daha az güzel olmasına rağmen poposu tavanda gezen kadınlar biz erkekleri bu hâle getirdi.
Her şeye bahaneniz var dostum. Bizim kültür popoyu tavana çıkarmaz aslında. Tevazuyu öğretir.
Fark belli 😎
Sadece kadını değil erkekleri de diyelim tam tersi ve birçok şey maalesef bu ülkede sosyal çürüme var
Bu tarz kadınları görsem de yurdum kadını başımın tacıdır. Çünkğ yurdum kadınımın edası hiçbirinde yok
Kadınları aşağılayalanlar dönüp önce kendilerine baksınlar, kadın olmasaydı dünyaya gelemezlerdi 🙂kurban olsunlar
Konuyu yanlış anlamışsın kral. Konu kadınlar değil, Türk kadınları
@firsthuman bende öyle dedim zaten yabancı kadınlar demedim 😅
benim hatam. 🫡
@firsthuman estağfurullah
🩵
.🐝
Fiziksel olarak bir şey diyemem. Ama ülkemin kadınları maneviyattan yoksun, maddiyat bağımlısı. Yabancı kadınlarda maneviyat çok daha önemli.
Bende türk erkeklerini beğenmiyorum. Bu işler karşılıklı. İlk başta zihniyetlerini beğenmiyorum sonrada dış görünüşlerini
Bize bizden başka kimseden fayda gelmez. Yabancı sermaye dahi anasını ağlattı memleketin. Bunun farkına ne zaman varacağız acaba :D
Kendi toprağının insanına laf edenden ne hayır gelir orası ayrı muamma ama Genellemeyi sevmem de bu Ruslar kadar çirkef bir millet daha yok dağıtmadıkları evlilik kalmadı kuzenimin yuvasını yıktı gayrimeşru çocuk yaptı kocasını çaldı bir tane Rus. Geçen soru paylaşımın birinde bir tanesi şey yazdı bize Turg argagları ölüyür bitüyür siz Turg kadınlarında ne bulsunlar tarzı konuştu tilt oluyorum o yüzden. Allah aşkına guslü olmayanın bakışında bir Gülşen bubikoğlu'nun anlamını zor bulurlar 😂 biriyle konuştum geçenlerde kaç tane ülke gezdim kaç ülkenin kadınını tanıdım Türk kadınının bakışındaki o sıcaklık yok dedi adam Türk kadını ayrı dedi
@aaydaalabuladaaa ona katılıyorum ya.
Türk kadını severse her şeyi yapar sevdiğinin uğruna.
O da öyle söyledi Türk kadınlarının sahiplenmesi hiçbir kadında yok dedi. O kadar ülke kadınını tanıyıp Türk kadınını bu kadar öven ilk kez gördüm demek ki ağzının tadını bilmek meselesi 😂😂
@aaydaalabuladaaa Hepsinin demedim. Genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu egoist :)
Aldatan Türk kadını da var evet zaten Türk kadınından totosuna tekme yiyen Rus karılarını övüyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutuluyor sa.. lak gusülsüz kadını doyurmak kolay mı 15 adamla aynı odaya koysun bakalım n'oluyor 😂😂
@aaydaalabuladaaa Alakasız cinselden kaldırılır ne olacagını yazarsam puhahah
Bazı adamlar g avat bak ciddi Bakıyor kadın böyle aynı anda bir sürü adama iş atıyor sonra herif yükseliyor aaa ne hormon var kadında diyor tapıyor kadına 😂😂 çok tuhaf
@aaydaalabuladaaa Doğru diyorsun da herkesin hayatı kendine bizene aman bizi ne ilgilendirir.
Herhangi birini hedef almadığın için kaba görüşten kaldırmayacağım görüşünü ama yine de kaba cümleler kullanmazsan iletişim daha sağlıklı olur diye düşünüyorum jsjs
Odaklanmanız ve silmeniz gereken bir ucundan öyle bi ucundan böyle birbirine yürüyen başka insanlar dolu onlara odaklanın bence. Yapmanız gerekeni doğru yapmış olursunuz o zaman
@aaydaalabuladaaa Herkese yetişemiyorm valla hanım efendi bin tane mod var ben görebildiklerime işlem yapıyorum :D :D
Sitede göz önünde alenen fuhuş yapılmamış olur hem o zaman
Bizim ülkenin kızları kadar sonradan görme budalası , maddiyat aşığı ya da şiddet meraklısı var mı? 4 ülke onlarca şehir gezmiş biri olarak soruyorum
Aslında bizim kadınlar kendi kendine aşağılatıyor farkında değil şu anki giyim kuşam tarzı ile aynı zamanda özgürlük adı altında kadınlara yüklenmiş olan metalaştırma sebebini hiçbir zaman düşünmüyorlar
Bizim ülkemiz kadar birbirini aşağılayan yok desek daha doğru olur çünkü iki tarafta birbirini aşağılıyor
Yok her ne olursa olsun bunun bedelini ödemek can olmamalı.
Yabancı hayranlığı maalesef, bizim insanımız daha iyi kıymet bilmek lazım.
Onlar bize kurban olsun Yaa 😅 Rus nedir tırnağım olamaz 👑
Maalesef tam karaktersizler.
Kadını bilmem de tarihini aşağılayan yoktur
Bizde de çok güzel kızlar var gayet
Tercih meselesi
yapacak bişi yok
Bizim kızlar şimdi onlardan daha çok bakimli.
Sen birde Rusları gör
Bilmem
Ben Türk kızlarını çko seviyom
Ülkemin kadını varken yabancı istemem
Bence yok
Bişe sorabilir miyim size
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?