• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Bizim ülke kadar kendi kadınını aşağılayan millet var mı acaba:))?

Rose83
Rose83 Takip Et
Master Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13
Yapay Zekaya Sor

Bu tarz erkekleri görünce bize de yabancı erkekler daha sempatik geliyor

Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Kadın kendini aşırı kıymetlendirmesi sorun. Türk kadının zaten kendi kıymetini biliyor erkekler. Fakat sadece kağıt bebek olmak sadece tamagoçi olmak , kadınlık yapılmayacak ise o zaman sadece ikonik ve kadın hakkı savunmaktan başka bir amaç güdülmez ise o zaman işine geldiğini söyler.

örnek- Toplumda karakterler vardır, kadın verici erkek alıcıdır. Ama erkeğin alıcı olması için çok şey vermesi gerekir. Bir adamın ömründen daha çok şey istersen adamın ömür boyu çalışıp sana ulaşamaması kader değil senin , dişiliği üstün kılamandandır. Ya tersi olsaydı ya erkek doğsaydın. Kadına erkeğin ulaşamamsı seninde yalnızlıktan şikayet etmendir. işte bu adam daha ucuzu bulunca Yabancı kadını yüzceltir seni aşağılar. çünkü sen ulaşılmazssın. Erkeklerin sapık olmasıda belkide ulaşılmaz olmakta saklıdır.

1
    7 Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      10 ay

Kadın alma verme dengesini kuramıyor bazen bunlar eleştirilebilir tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Biz erkelerin fetişizmi -sapıklık değil sapma sadece, kadın eşyalarına olan ilgimiz çorap ayak sütyen bacak ojeli tırnak külot size saçma geliyor ama bunun sebebi size ulaşamadığımız için bir toplumun %80 erkekleri siyah külotluçorap hastasıysa (japonlar italyanlar Türkler ) burada kadının kndini aşırı yüceltmiş olması vardır. Erkek kadına ulaşamıyor. kaıdnın parçalarına ya da çorabına donuna şevhet besliyor demektir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Gerçekten evlendiğinizde erkek hala başka kadına bakıyorsa , baktığı şey kadının kendisi değil ve evlendiği kadın hala kendi eşinin neye aşık oldugu neden başka kadına baktıgını anlamakta zorlanıyorsa kendi kruduğu kıymetlendirme tuzağı ile karşıkarşıyadır. Rus bulgar ortodoks ve rusyadan dağılan kadının en buyuk özelliği siyah külotluçorap ve hep sacını sarıya boyamasıdır beyaz civciv ruj ama kadın ulaşılıyor hem erkeği fetiş olarak doyuruyor hemde veriyor. adamın kaçma şansı yok :) kadın yemek yapmasını bile bilmiyor ama iyi veriyor.
      şimdi birde bizim mecraya dönelim. aşırı ilgi bekliyor verdiğinden fazlasını istiyor 1 pırlanta yzuk alırsna verir veya ona ayakkabı dukkandan alışveriş yaparsa işi ödüle baglıyor buna alışıyor. artık seksin akrşılıgı evlilikte oluyor almazssan küs . o zaman evlenmenin manası kalmıyor şimdi git butun evlilerin %85 inin yatakları ayrıdır. o zaman bir şey karşılıgı vereceksen satın almak daha mantıklı değilmi. Erkekelrin yerine koyun. Sonuç erkekere aç ve evlenmiyorlar parası olanda satın alıyor vücut kiralıyor. Daha iler gidelim annesine ya da evine yabancı hizmetçi alıyor hem hizmetçilik yapıyor hemde... yapıyor ve hizmetçilik parasıyla alan memnun veren memnun. O kadında Türkiyede bir hotelde kalacağına o evde kadınlık yapıyor ekmek te yiyor parası olan evlenmez. Aşır kıymetlendirmenin bir ucu olması lazım bunun sonu yok asıl sorun bu. . Vajinanın milyon dolar edeceğini planlıyor. ortalıkta parasız erkek kalmış. :) anlamı yok no money no honey derler yabancılar. ama 2 tarafta zararda. ortası bulunsa da evlencek gecincek kadın savaş taraftarı. Turkiyede çocuk doğurma oranı düştü şu anda yabancılar daha çok doguruyor ülkemizde. bu kadının seks yapma verme sıklıgını gösteriyor :) aaah komşu nerde kaldı o eski kadınlar

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      10 ay

🤣🤣🤣biraz cinsellik konusunda kapalı yetişiyor türk kadini ama işte erkek de sevgi. ilgi verme dengesini kuramıyor bazen kadın da kirildiklarini soylemediklerine başım agriyir kılıfı uydurarak kaçıyor bu da mutsuzluğu kacinilmz hale getiriyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

bu iş aslında ortak çözülebilir, alma verme dengesi önceden konuşulursa, yoksa erkekler robota ilgi duyduğu anda , kadın korkunç değer kaybeder. kimin gerçek kimin robot odugunu anlayamayız. Erkekler yaptıkları butun cinsel oyuncakları kadını mutlu etmek için imal etti başardılar da ama asıl sorun , külotlu çorabı imale dene rkek kendini mutlu edecek yapay kadını üretirse. Evimize usta çağırsak gelmez. çeşme bozulsa gelmez. erkekleri çalıştıran üreme arzusu ve aç kalmamak. adam aç kalmayacak parayı bulup üreme arzusunu bastırırsa, gerçek kadına ihtiyaç kalmaz. Bu kendini kıymetlendirme çöktüğü anda parasız versende üstüne para veririm bi kere bana yap cevizimi kır desende , erkek o zevki aldıktan sonra bırakmaz. yapay zek daha tatlı. Hiçbir din inanç o erkekliği vazgeçiremez. (adamı sünnet etmen lazım bir daha hayalin yıkılması için )
      İnsan beyni hazlarla çalışır , Kumar bagımlılarını düşünün. sinir ve elektrotlarına aynı zevki versek :) bende şu an Sanal gerçeklik gözlüğü var ve o dunya ayrı bir dunya bunu farkederlerse Bu kıymet oyunu bozlur. Matrikse hoş geldiniz. META VERSE ye şurdaki vr chate girse oha diyecekler . 3 boyutlu bir dünya film bitince kapı kolunu tutmuşuz :) tabi abarttım ama. Mekanik dunyada her iki cins birbirine yakınlaşmak zorunda yoksa yoksa erkekleri kaybedeceğiz bence sorun bu . işin bird eküresel boyutu var . Erkek spermleri artık kadını dölleyemiyor küresel ısınma biziş taşlarımızı (yumurta) aşırı2-3 derece sıcak sperm uretimini aşır etkiliyor. Bugunkü çocukların çogu FOLİK ASİT ÇOCUĞU bunuda itiraf edelim yoksa olmuyor, Suriyeliler surieyden çok İstanbul batısnda çocuk yaptılar sebebi soğuk olması. kendi memleketlerinde bu kadar olmuyordu.

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      10 ay

Kisaca kadınla erkek birbirini tamamlıyor işte bunun kıymetini bilen kişiler ego savaşına girmeyenler kaliteli ilişkiler kurabiliyor. Herkes kendine yetne noktasına gelirse kadın da erkeğe ihtiyaç duymaya bilir bu da sağlıklı değil katiliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Evet haklısınız,

Yorumla

En İyi Cevaplar

• KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    10 ay

Kadınların kendi kendilerine verdiği zararı kimse vermiyor maalesef. Geçen gün görmedinmi normal bir crop giyen kadına güya teşhirci diye bakmayan doktor bozuntusuna destek verenlerin çoğu kadınlardı.

Millet yakında Aya koloni kuracak.. biz hala birbirimizin giydiklerine karışıyoruz.

1
    2 Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      10 ay

Evet o gelen bayan yorumlarına bende şaşırdım bayana destek veren kadınlar da vardı ama kadın kadinin kurdu felsefesini dogrulayan kadınlar da var maalesef

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      10 ay

Öyle gerçekten

Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.

Başka ırkı beğenmek ayrı onu ôverken kendi ırkını aşağılamak ayrı bunu kadınlarda erkeklerde yapıyor ve çok rahatsız edici aidiyet duyguları yok sanırım

1
    4 Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      10 ay

Aynen Rus kadınları. guzel buna itirazimiz yok mukayese yanlış

Yorumla
    • Mukan34
      Mukan34
      10 ay

Aynen öyle ama öyle bir şey oluşmuş ki kendi milletinini aşağılamayanı aşağılıyorlar acayip aşağılık psikolojisi var

Yorumla
    • Mukan34
      Mukan34
      10 ay

Eic için teşekkürler

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      10 ay

Rica ederim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Ressam edasıyla yaratılıp senin gibi niteliksizlerin elinde oyuncak olacağımıza kara kaşımızla kara gözümüzle kadından anlayan gerçek erkeklerle zirveye oynarız 😌

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Demek istiyorum yukarıdaki fikrin sahibine 😂😂

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      10 ay

👌

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Ay Dostoyevski edasıyla yazdım haha

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Böyle hissetmeni anlıyorum, çünkü bazen toplumun bakış açısı ve davranışları, kadınlar üzerinde ciddi bir baskı yaratabiliyor. Ama unutma ki her toplumda iyiler de var, destekleyiciler de. Kendi değerini bil ve başka ülkelerin insanlarını överken bizim insanlarımızda da güzelliklerin olduğunu görmeye çalış. Hatta bu konularda farkındalık yaymak ve durumu daha iyi hale getirmek için ufak da olsa katkı sağlayabilirsin. 🌸✨Şu bir gerçek ki; değişim bizlerle başlar. 💪💕

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

22

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.

Maalesef cahil çok ülkede

1
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Abartmayın. Tabi ki Türklerin yaptığı doğru değil ama daha beter olan ülkeler var. araplar var afganistan, yemen, sudan, suudi arabistan, pakistan daha ilerler gider. Küçük çocukları kocaman adamlarla evlendirmek yasal bunlarda. Şeref siz p. içler. kız çocukları olunca kafaları eğik geziyorlar, gömüyorlar.

2
    0 Yorumla
  • Eskiblablacı
    Eskiblablacı Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 760 cevap paylaştı.

Anadolu'ya geldiler Rus delisi oldular orta asyadayken de Çinli prensesler böyle güzel diye konuşuyorlardi... bilmiyorum ama Türk erkekleri genel olarak yabancı kadınla kafayı bozmuş... imparatorluk kurar harem yapar full yabancı kadınla doldurur... onda sonra da şöyle milliyetciyiz böyle vatanseveriz diye konuşurlar

1
    0 Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı.

Ben kendi milletimim kadını dışında hiç bir kadına daha fazla sempati besleyemem bu konuda da milliyetçi damarım ağır basar hatta bizim aşiret uzun yıllar bırak yabancıyı kendi soyu dışına ne kız vermiş ne kız almış gen bozulmasın diye soy isimler hep aynı o yüzden ;)) sen gelmiş yabancı kadın diyosun Rus o-rus :)))

1
    0 Yorumla
  • greennmilitary
    greennmilitary Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay

Sosyal medyanın gazına gelip kadınları aşağılayan bir ülke olarak Türkiyeyi aşağılamanızı kınıyorum. Bu düşünce çok yanlış.

2
    4 Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      10 ay

Bazı erkekler dedim olmayan alınmasın zaten

Yorumla
    • greennmilitary
      greennmilitary
      10 ay

Nerde dedin gösterir misin?

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      10 ay

Bu tarz erkekler kısmında bazı demek istedim hepsi diye ifade yok. Turk erkeği desem genelleme olur öyle değilsen alinmana gerek de yok

Yorumla
    • greennmilitary
      greennmilitary
      10 ay

Açıklama değil soruyu genel sormuşsun. Millet açıklamaya bakmaz soruya bakar.

Yorumla
  • Callous_Man
    Callous_Man Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 101%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı.

Yüzü asık ve daha az güzel olmasına rağmen poposu tavanda gezen kadınlar biz erkekleri bu hâle getirdi.

1
    2 Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      10 ay

Daha neşeli gozukunce de yanlış anlasiliyoruz dediğine kısmen katılıyorum ama bizde kolay kadın imajından korkuyor kadınlar biraz da yetişme tarzı kültür farklılığı dostum

Yorumla
    • Callous_Man
      Callous_Man
      10 ay

Her şeye bahaneniz var dostum. Bizim kültür popoyu tavana çıkarmaz aslında. Tevazuyu öğretir.

Yorumla
  • ByBrawo m
    ByBrawo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 79%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
    https://www.youtube.com/embed/0XSTPsrCl9E

Fark belli 😎

1
    1 Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      10 ay

👌

Yorumla
  • ByWαyɳe
    ByWαyɳe Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay

Sadece kadını değil erkekleri de diyelim tam tersi ve birçok şey maalesef bu ülkede sosyal çürüme var

3
    0 Yorumla
  • softpowerr
    softpowerr Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bu tarz kadınları görsem de yurdum kadını başımın tacıdır. Çünkğ yurdum kadınımın edası hiçbirinde yok

2
    0 Yorumla
  • 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Kadınları aşağılayalanlar dönüp önce kendilerine baksınlar, kadın olmasaydı dünyaya gelemezlerdi 🙂kurban olsunlar

2
    7 Yorumla
    • firsthuman
      firsthuman
      10 ay

Konuyu yanlış anlamışsın kral. Konu kadınlar değil, Türk kadınları

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      10 ay

@firsthuman bende öyle dedim zaten yabancı kadınlar demedim 😅

Yorumla
    • firsthuman
      firsthuman
      10 ay

benim hatam. 🫡

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      10 ay

@firsthuman estağfurullah

Yorumla
    • firsthuman
      firsthuman
      10 ay

🩵

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      10 ay

@firsthuman 🥀

Yorumla
    • firsthuman
      firsthuman
      10 ay

.🐝

Yorumla
  • firsthuman
    firsthuman Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 46%
    10 ay

Fiziksel olarak bir şey diyemem. Ama ülkemin kadınları maneviyattan yoksun, maddiyat bağımlısı. Yabancı kadınlarda maneviyat çok daha önemli.

1
    0 Yorumla
  • Kfodlw
    Kfodlw Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay

Bende türk erkeklerini beğenmiyorum. Bu işler karşılıklı. İlk başta zihniyetlerini beğenmiyorum sonrada dış görünüşlerini

1
    0 Yorumla
  • KafiyeKırığı s
    KafiyeKırığı Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

Bize bizden başka kimseden fayda gelmez. Yabancı sermaye dahi anasını ağlattı memleketin. Bunun farkına ne zaman varacağız acaba :D

1
    11 Yorumla
    • aaydaalabuladaaa
      aaydaalabuladaaa
      10 ay

Kendi toprağının insanına laf edenden ne hayır gelir orası ayrı muamma ama Genellemeyi sevmem de bu Ruslar kadar çirkef bir millet daha yok dağıtmadıkları evlilik kalmadı kuzenimin yuvasını yıktı gayrimeşru çocuk yaptı kocasını çaldı bir tane Rus. Geçen soru paylaşımın birinde bir tanesi şey yazdı bize Turg argagları ölüyür bitüyür siz Turg kadınlarında ne bulsunlar tarzı konuştu tilt oluyorum o yüzden. Allah aşkına guslü olmayanın bakışında bir Gülşen bubikoğlu'nun anlamını zor bulurlar 😂 biriyle konuştum geçenlerde kaç tane ülke gezdim kaç ülkenin kadınını tanıdım Türk kadınının bakışındaki o sıcaklık yok dedi adam Türk kadını ayrı dedi

Yorumla
    • KafiyeKırığı s
      KafiyeKırığı
      10 ay

@aaydaalabuladaaa ona katılıyorum ya.
      Türk kadını severse her şeyi yapar sevdiğinin uğruna.

Yorumla
    • aaydaalabuladaaa
      aaydaalabuladaaa
      10 ay

O da öyle söyledi Türk kadınlarının sahiplenmesi hiçbir kadında yok dedi. O kadar ülke kadınını tanıyıp Türk kadınını bu kadar öven ilk kez gördüm demek ki ağzının tadını bilmek meselesi 😂😂

Yorumla
    • KafiyeKırığı s
      KafiyeKırığı
      10 ay

@aaydaalabuladaaa Hepsinin demedim. Genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu egoist :)

Yorumla
    • aaydaalabuladaaa
      aaydaalabuladaaa
      10 ay

Aldatan Türk kadını da var evet zaten Türk kadınından totosuna tekme yiyen Rus karılarını övüyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutuluyor sa.. lak gusülsüz kadını doyurmak kolay mı 15 adamla aynı odaya koysun bakalım n'oluyor 😂😂

Yorumla
    • KafiyeKırığı s
      KafiyeKırığı
      10 ay

@aaydaalabuladaaa Alakasız cinselden kaldırılır ne olacagını yazarsam puhahah

Yorumla
    • aaydaalabuladaaa
      aaydaalabuladaaa
      10 ay

Bazı adamlar g avat bak ciddi Bakıyor kadın böyle aynı anda bir sürü adama iş atıyor sonra herif yükseliyor aaa ne hormon var kadında diyor tapıyor kadına 😂😂 çok tuhaf

Yorumla
    • KafiyeKırığı s
      KafiyeKırığı
      10 ay

@aaydaalabuladaaa Doğru diyorsun da herkesin hayatı kendine bizene aman bizi ne ilgilendirir.
      Herhangi birini hedef almadığın için kaba görüşten kaldırmayacağım görüşünü ama yine de kaba cümleler kullanmazsan iletişim daha sağlıklı olur diye düşünüyorum jsjs

Yorumla
    • aaydaalabuladaaa
      aaydaalabuladaaa
      10 ay

Odaklanmanız ve silmeniz gereken bir ucundan öyle bi ucundan böyle birbirine yürüyen başka insanlar dolu onlara odaklanın bence. Yapmanız gerekeni doğru yapmış olursunuz o zaman

Yorumla
    • KafiyeKırığı s
      KafiyeKırığı
      10 ay

@aaydaalabuladaaa Herkese yetişemiyorm valla hanım efendi bin tane mod var ben görebildiklerime işlem yapıyorum :D :D

Yorumla
    • aaydaalabuladaaa
      aaydaalabuladaaa
      10 ay

Sitede göz önünde alenen fuhuş yapılmamış olur hem o zaman

Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 83%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Bizim ülkenin kızları kadar sonradan görme budalası , maddiyat aşığı ya da şiddet meraklısı var mı? 4 ülke onlarca şehir gezmiş biri olarak soruyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Aslında bizim kadınlar kendi kendine aşağılatıyor farkında değil şu anki giyim kuşam tarzı ile aynı zamanda özgürlük adı altında kadınlara yüklenmiş olan metalaştırma sebebini hiçbir zaman düşünmüyorlar

1
    0 Yorumla
  • _SorunZamanDilimi
    _SorunZamanDilimi Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

Bizim ülkemiz kadar birbirini aşağılayan yok desek daha doğru olur çünkü iki tarafta birbirini aşağılıyor

1
    0 Yorumla
  • _Süveyda u
    _Süveyda Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    10 ay

Yok her ne olursa olsun bunun bedelini ödemek can olmamalı.

2
    0 Yorumla
  • Kürekçi47
    Kürekçi47 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 824 cevap paylaştı.

Yabancı hayranlığı maalesef, bizim insanımız daha iyi kıymet bilmek lazım.

1
    0 Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Onlar bize kurban olsun Yaa 😅 Rus nedir tırnağım olamaz 👑

1
    0 Yorumla
  • Yalnızlığı_Seven
    Yalnızlığı_Seven Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

Maalesef tam karaktersizler.

1
    0 Yorumla
  • küçüksoğan
    küçüksoğan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 725 cevap paylaştı.

Kadını bilmem de tarihini aşağılayan yoktur

1
    0 Yorumla
  • ztrmax
    ztrmax Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bizde de çok güzel kızlar var gayet

1
    0 Yorumla
  • sentinustmofficial
    sentinustmofficial Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay

Tercih meselesi
    yapacak bişi yok

1
    0 Yorumla
  • _-Dream-_ u
    _-Dream-_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Bizim kızlar şimdi onlardan daha çok bakimli.

1
    0 Yorumla
  • kronos_23
    kronos_23 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı.

Sen birde Rusları gör

1
    0 Yorumla
  • Bestiest
    Bestiest Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 102%
    10 ay

Bilmem

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

Ben Türk kızlarını çko seviyom

1
    0 Yorumla
  • MuhendisDiyetisyen
    MuhendisDiyetisyen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    10 ay

Ülkemin kadını varken yabancı istemem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

Bence yok

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Bişe sorabilir miyim size

Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bizim ülke kadar kendi kadınını aşağılayan millet var mı acaba:))?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu kadın milletinin hepsi lez olmuş kadınlar kadınlara asiliyo kıyamet kopmuş da haberimiz yok... 8 cevap verildi
Bizim millet kadar gelin kaynana sorunu yaşayan bir millet daha var mıdır 😂😂? 10 cevap verildi
Bizim kadar milletini kötüleyen bi ülke daha var mıdır? 49 cevap verildi
Bazı kapalı kadınlar neden ülkeyi rezil ediyorlar? 8 cevap verildi
Ülkem insanı şey edilmekten hoşnut mu? 10 cevap verildi
Kadın düşmanları ve redpil tayfa bizim gibi güçlü kadınlar için çöptür bunu duymuş muydun? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨